Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szag

Wasze odchyły od normy.

Polecane posty

Gość szag

Piszcie wasze odchyly od normy i dziwactwa. Moze ja zaczne: -zasypiam z sluchawkami na uszach w ubraniu i nad ranem dopiero ide sie umyc i przebrac, -nie moge miec porzadku w pokoju - jak posprzatam to nazajutrz i tak jest bajzel, -kupuje oryginalne plyty (tylko klasyki) jako jedyny z moich wszystkich znajomych, -nie zasne przy najmniejszym swietle i halasie, -w toalecie czytam cokolwiek, -strzelam kostkami (palce rak, nog, nadgarstek, kostka, kark, kregoslup, i nie wiem co tam jeszcze)

Gość gęby mają brytyjskie
pewnie jesteś brzydki i to dla tego.

Gość kuba to
"zasypiam z sluchawkami na uszach" i jednocześnie "nie zasne przy najmniejszym swietle i halasie, " od kiedy tak można? :classic_cool:

hehe z pokojem też tak mam, największe dziwactwo? śmianie się z totalnych głupot, odpowiadanie inną głupota i walenie prawdy prosto w oczy :D

Gość gęby mają brytyjskie
Na płytach CD ma nagraną ciszę :classic_cool:

Gość szag
bo z tym halasem to hodzi mi np. o przejezdzajace samochody lub rozmowy ludzi

Gość eyelids
A moje odchyły to: -Zasypianie z maskotkami -Wyobrażanie sobie,że z kimś śpię(A inaczej to nie umiem zasnąć) -Myślenie,że wyglądam inaczej niż w rzeczywistości

Gość kuba to
a moje dziwactwa to 1. nie cierpię jak ktoś strzyka palcami itp.,ciarki mnie przechodzą, zawsze 2. wszystkie siatki,reklamówki (które teraz wychodzą już z mody,na szczęście) składam idealnie i używam, zamiast worków na śmieci wiecej nie pamietam

a co słuchasz? Bo jak metal to nawet TIR może ci pod oknem jeździć i nie powinno być problemem z zaśnięciem. chociaż podobno każdy co innego lubi

Gość szag
metalu itp. nie słucham

Gość to ja mam gorzej nie tylko
marzę by wyglądać inaczej, ale jadąc autobusem marzę, że jestem kimś innym i mam inne życie.

Gość 3333333333333333333333
A ja mam odchył do normy od 6 lat. Wtedy zamiast wydrzeć się na matkę zaczęłam mieszkać na wynajmie i wtedy zaczął się mój odchył. A miałam wyjechać i se nazbierać bo w tym domu jedynie z garażu jest cena dla mnie. :( I wtedy zwariowałam już całkowicie :( I odtąd jestem chora umysłowo (moje zdanie). Ale mi minie jak się wyniosę z tego szamba zwanego PEWNA WIOCHA. :( (też moje zdanie) - poparte zdanie LEKARZA PSYCHIATRY mojego. :(

Gość 3333333333333333333333
No to w sumie mam odchył od 9 lat - REASUMUJĄC. Albo nawet od 14. Może już wtedy miałam mieć swoje mieszkanie? pokój wynjamować i dalej mieszkanie. A tak 6 lat to już nie mogę. II wojna światowa kurde - sam pierwszy szereg zawsze. W dupie to mam :(

czy bujanie się po lasach przez 5 godzin rowerem to też odchył? jak taj to mam jeszcze taki

Gość czesc Mis
;) A ja mam manie rownych, okraglych talarkow ziemniakow jak je podsmazam. Inaczej nie zjem.

Gość BeBeBo
gdzieś tu był topik z dziwactwami. szukajcie a znajdziecie ;)

Gość jopik
Moje odchyły: - ja też muszę coś czytać w kibelku - zwykle są to nalepki na opakowaniach od kosmetyków - jadąc autobusem wyobrażam sobie, że w moim obecnym ciele siedzę ja sprzed pięciu lat i z zainteresowaniem obserwuję, dokąd ta dzisiejsza ja jadę, gdzie mieszkam, z kim się spotkam itd. - jak widzę bardzo zatłoczony tramwaj czy autobus, to czekam na następny, nawet jeśli padam ze zmęczenia i marzę o powrocie do domu - jestem straszliwą bałaganiarą - kupuję ciągle nowe zeszyty, bo podobają mi się ich okładki, ale i tak nie zapisuję w nich ani słowa, co najwyżej gryzmolę jakieś obrazki stronę lub dwie

Ile ludzi tyle dziwactw temat nie wyczerpany :D czy czujemy się przez to gorsi? normalnie też byście się do takich drobnych dziwactw przyznali?

Jak idę przez miasto to ciągle przeglądam się w witrynach :D:D dmucham psu do ucha :D jak się obudzę w nocy to od razu świecę światło, nawet staram się na nic nie patrzec , bo wydaje mi sie , że coś wyjdzie z ciemności :P Jak zobaczę jakiś fajny film z ciekawą postacią, to próbuję ją naśladowac w życiu :D W autobusie też mam 'jazdy' :D Udaje kogoś innego itd. W łóżku tez udaję , że śpię z kimś, albo jak jestem sama to też udaję , że z kimś rozmawiam.

- jedna ksiazke czytalam rok, bo bralam ja ze soba tylko do kibla ;p - spie na 4 jaskach i z 2 misiami - kazdy po jednej stronie - nie potrafie zasnac bez sluchawek na uszach - rano nie wolno sie do mnie odzywac

Gość wiem wiem jestem żałosna
jak jestem w domu sama wyobrażam sobie, że jestem obok mnie jakiś przystojniak i rozmawiam sobie z "nim" i nie tylko :O

jest* a jeśli chodzi o to nie tylko to już domyślcie się sami co się pod tym kryje:O :D

\"- kupuję ciągle nowe zeszyty, bo podobają mi się ich okładki, ale i tak nie zapisuję w nich ani słowa, co najwyżej gryzmolę jakieś obrazki stronę lub dwie\" kurcze tez to mam:)

Gość a ja po tylu latach...
nie znosze chrapania męża(podobno ja tez chrapię:D) i dlatego...sypiam juz sama:)

wiem wiem jestem żałosna--> też to mam :D:D

o kurde, to ja myślałam, ze tylko ja jestem taka dziwna:O:P ale ja udaję , że rozmawiam ze sławnymi facetami , też tak masz? :O:D

Nie.. że rozmawiam z jakimś , który mi się podoba, albo z którym niedawno się widziałam :D