Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szag

Wasze odchyły od normy.

Polecane posty

Gość najwieksza odchyła
to czytanie o odchyłach - waszych :D:D:D:D

Gość wiem wiem jestem żałosna
Daisy_ , czyli jestem jednak bardziej odchylona od normy:O Ty przynajmniej "rozmawiasz" z facetami, których znasz/widujesz:O :D:D:D

Gość a ja to
wyobrazam sobie,ze jestem dziewczyna edwarda cullena i ze sie bardzo kochamy i wszyscy mi zazdroszczą :classic_cool:

ja tam sobie wyobrażam, że jestem dziewczyną Pattinsona :O hahaha.:O żal mi siebie 😭

wycieram kozy do spodu krzesła od komputera:o prostuje proste wlosy niepotrafie zasnac nie majac koldry miedzy nogami

"niepotrafie zasnac nie majac koldry miedzy nogami" o to to! ja też :O:O

Ja mam podobne odchyly jak wy... -Wycieram boby pod krzeslo -Na kiblu po sto razy czytam etykiety kosmetykow -Na kiblu czytam zagraniczne etykiety na glos i udaje ze mi to wychodzi -Podsluchuje sasiadow jak jestem na klatce schodowej -ciagle bawie sie kosmykiem wlosow -Nalogowo kupuje balsamy i ich wcale nie uzywam, a przeterminowane chowam do pudla z gratami -podkradam chlopakowi maszynki do golenia, choc mam depilator i golarke + fajny komplet maszyneik do golenia dla kobiet za kupe kasy -codziennie myje obuwie sportowe, nawet jak w nich nie chodze, tzn. myje te, ktore stoja na polce w przedpokoju - kupuje ciuchy w lumpeksach i ich nigdy nie zakladam tylko piore i pozniej wymieniam sie z kolezankami czy ciotkami Jezu, jest tego mnostwo

dobra ...postaram sie byc orginalny :)...prowadze interesujace rozmowy z rogiem poduszki :) a od czasu do czasu odpowiadam na pytania fikusa ktory stoi w sypialni :D

a i mam fiola na punkcie blyszczacej podlogi.Codziennie ja zamiatam miekka szczatka(zeby nie porysowac odkurzaczem), myje plynem nablyszczajacym a na konec pastuje(mam fajny zestaw do pastowania, wiec calosc zajmuje mi gora 20 min.). Do tego uwielbiam zapach tej wyfroterowanej podlogi

i jeszcze coś. nie mam faceta, mam wielkie łóżko a mimo to, zawsze śpię na takim małym skraweczku , bo wyobrażam sobie, że obok mnie leży oczywiście jakiś super przystojny gość :O wyczytałam gdzieś, że jeżeli mocno się wierzy, ze kogoś sobie znajdziemy i śpimy tylko na jednej połówce łóżka , tak jakbyśmy mieli partnera, to w końcu szczęście się do nas uśmiechnie w tym aspekcie życia :classic_cool::O:O:O

wcale nie jesteś oryginalny, też czasami rozmawiam z kwiatami :O żeby lepiej rosły :D

ja nie tylko śpiewam , gram na gitarze, ale nawet odstawiam show taneczne przed swoimi kwiatami i psem - to moja publiczność:O:classic_cool:

- właczam jakas stara lubiana piosenke na youtubie i slucham ja caly dzien jak siedze przed kompem - prasuje majtki - mam ochote porwac dziecko sąsiadki, po prostu je uwielbiam - zawsze nosze w torebce przynajmniej trzy flakony perfum i kilka takich samych pomadek - myje twarz plynem do higieny intymnej(ale dzieki temu zakonczyly sie moje problemy z cera, teraz jest rewelacyjna) -kiedys wlalam troche domestosa do butelki z plynem do plukania ust bedac u pewnej osoby ktorej nie lubie...Ale chyba nic to nie dalo...Morda sie nie wyparzyla

Gość aaasihhsa
eyelids myslalam ze tylko ja tak mam :D

A i to chyba jest totalnie glupie, ale czasem gadam do siebie rzeczy w stulu " teraz to juz Cie kompletnie powalilo" , "jestes jebnieta", "puknij sie w ten pusty leb" , " Zacznij sie zachowywac jak czlowiek " itp

Gość tak to wlasnie jaaaaaaaaa
a ja sie cala muje plynem do higieny intymnej lactacyd :D a poza tym to: -slucham jedego kwalka przez kila dni non-stop, przewaznie jakis stary hit, jak np. jade pociagiem, to sciszam gdy sie pociag zatrzymuje, zeby wszyscy nei slyszeli czego sucham i ze caly czas tego samego:o -wyobrazam sobie jakies romantyczne sytuacja, dotyk, pocalunki z facetem, ktrory aktualnie mi sie podoba:o -prawie nic nie jem przy ludziach, no troche skubne, a po powrocie do domu moge sie obezrec na maksa:o -w miejscach poblicznych caly czas patrze katem oka, czy ktos na mnie patrzy:o pewnie by sie cos jeszcze znalazlo:P

''-slucham jedego kwalka przez kila dni non-stop, przewaznie jakis stary hit, jak np. jade pociagiem, to sciszam gdy sie pociag zatrzymuje, zeby wszyscy nei slyszeli czego sucham i ze caly czas tego samego'' haha tez to mam ! idento :P ostatnio 'groove coverage - poison' :o :D

odchyły od normy?? hm... śpię pod dwoma kołdrami lubię czipsy z lodami nie zasnę podczas pełni księżyca...oj...teraz jest pełnia...T_T ani przy zapalonym świetle już milion razy oglądałam "Moje wielkie greckie wesele" i nie mam zamiary poprzestać tylko na jednym milionie...XD

Gość czarny kotekPP
pije zawsze czarną kawe taką siekiere, nigdy nie słodze i nie dodaje zadnej smietanki, znajomi nie moga sie nadziwic jak mozna taki kubek kawy wypic:P jestem pedantką, uwielbiam porzadek (chyba to nerwica natrectw) bo usiade spokojenie wtedy kiedy jest wszystko posprzatane pozmywane itd mam czarnego kota i mieszkam pod 13-nastką:P gram maniakalnie na kurniku w 3-5-8