Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość telefon komórkowy

Szef po pijaku wyznał mi, że chętnie by się ze mną przespał

Polecane posty

Gość telefon komórkowy

Myśłicie, ze mówił prawdę? Nigdy nie dał odczuć, ze go pociągam. Był normalny w stosunku do mnie, zadnych zaczepek, podtekstów, a tu wypala mi z takim tekstem. Czy mówił prawdę po % czy to tylko pijackie mamroty? Dodam, że nie wypił dużo, nie bełkotał i szedł normalnie, żadnych zawrotów, nie wypił dużo.

Gość wituś-sprytuś
po pijaku to każda jest piękna

Gość dodam ze nie jestes pierwsza
korej szef mowi takie rzeczy po pijaku. I w ogole facet ( nie szef tez). Nie przezywaj.

Gość ddkdkkd
I w związku z tym zakładasz kolejny topik? Tak cie raja to, że zapity facet ma na twój temat erotyczne fantazmaty??? Jesteś na prawdę żałosna.

Gość telefon komórkowy
Mogę zakładać topików ile mi się żywcem podoba. Nie ma tu jakiś limitów. A właśnie, że będę przeżywać. To uraża moją godność osobistą. Żaden facet na poziomie nie powinnien wyrażać się w ten sposób. Alkohol zbudza zwierzęce instynkty.

Gość dodam ze nie jestes pierwsza
no i slusznie uwazasz, ze szef nie jest na poziomie. Dlatego jesli nie mozesz zmienic szefa, nie przezywaj, szkoda zdrowia i nerwow na chama.

Gość ddkdkkd
No rzeczywiście, rajasz się tym i nakręcasz się przez cały dzień. Można by pomyśleć, że to jest w ogóle pierwszy facet, który chce się przelecieć.

Gość telefon komórkowy
Pierwszy szef. Co cały dzień na kafe? Poprzedni topik jest z 16. Teraz wróciłam i zajrzałam a wy dalej tu tkwicie. To dopiero zal:(

Gość telefon komórkowy
Pierwszy szef. Co cały dzień na kafe? Poprzedni topik jest z 16. Teraz wróciłam i zajrzałam a wy dalej tu tkwicie. To dopiero zal:(