Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ada Da Ada Nie Da

EEE dziwna sprawa...

Polecane posty

Gość Ada Da Ada Nie Da

Bo nie umiem rozmawiać ze swoim chłopakiem. Nie klei nam się rozmowa przeważnie, bo ja mam huśtawki nastrojów i czasem bym zagadywała przesadnie a czasem siędzę cicho i on musi utrzymywać rozmowe. Nie wiem no a nie jestem nieśmiała bo z innymi bez problemu się dogaduje i jestem wręcz duszą towarzystwa.... Ale nie zerwiemy ze sobą bo mimo wszystko coś nas trzyma przy sobie, ale nie jesteśmy w stanie stwiedzić co. Przywiązaliśmy siię do siebie chociaż dopiero miesiąc jesteśmy razem i trochę ponad miesiąc się znamy. Ktoś też tak ma?

Gość fgdfgd
trudno zeby rozmowa sie kleiła jak cały czas masz jego knage w ustach .. To nie zdolasz nawiaac konwersacji jak on ci pakuje knażke do geby

Gość lisa marie presley
pójdziesz do liceum to zmądrzejesz 🖐️

Gość Ada Da Ada Nie Da
aż tak widać, że jeszcze nie jestem w liceum? Fuck...:P

Gość Ada Da Ada Nie Da
i co za cisza?

Gość Ada Da Ada Nie Da
no ja też ! rozmowa jest bardzo ważna ale mimo to coś nas ze sobą trzyma kurde. Ale czasem nam się udaje normalnie porozmawiać. I w sumie z każdym spotkaniem jest coraz lepiej. Może to po prostu od tego, że za długo się nie znamy?

jezeli jestescie ze soba od niedawna to jest duza szansa ze z czasem otworzycie sie przed soba i problem zniknie. najwazniejsze zeby dobrze czuc sie w swoim towarzystwie. jezeli nie krepuje i denerwuje cie cisza miedzy wami to dobrze. jezeli tak to powinnas pomyslec nad zmiana chlopaka

Gość Ada Da Ada Nie Da
Jak nastaje cisza i jestesmy sami, to zazwyczaj sie do siebie usmiechamy albo zaczynamy sie calowac. Dziwna sprawa w ogóle..:D

Gość imaginacja9
mimo, ze jestem sporo starsza (jesli serio jeszcze nie jestes w liceum:p) to ponad rok temu mialam podobnie... wygadana, szalona... a przy pewnym chlopaku milczaca i cicha. zmienily mnie wakacje ktore spedzilismy osobno (z przyczyn niezaleznych), pracowalam zagranica i to mnie w duzej mierze zmienilo... wrocilam bylam bardziej energiczna i dzis nie widzimy zycia poza soba;) sama sie zastanawiam, co nas wczesniej przy sobie trzymalo... heh... no ale milosc bywa rozna.

Gość Ada Da Ada Nie Da
O no ja mam bardzo dużą nadzieje, że to minie.. Czym więcej ze sobą będziemy czasu spędzać tym więcej będziemy mieć tematów, nie? Przeważnie tak jest. A i widać, że mu na mnie zależy, przez ten miesiąc to powiedział mi prosto z serca KOCHAM CIĘ tyle razy, że niektórzy tyle przez rok nie słyszą czasem. Ogólnie mimo tego, że ma już 18 lat to jestem jego pierwszą dziewczyną już tak bardziej na poważnie, bo poza mną to był z dziewczyną aż tydzień. I powiedział mi, że nie spotkał takiej dziewczyny, że po 1 razie się tak bardzo zakochał, a po kilku dniach to już z nią chodził. Mówił, że mnie szanuje i że te wakacje chcę spędzić ze mną. Ale to wszystko mimo tego, że nie rozmawiamy ze sobą za dużo, co jest bardzo ważne w związku. Chociaż kiedyś zwrócił uwage na to, że nie mamy o czym rozmawiać. Ale to tam, na początku. Dziwny związek, tak szczerze pisząc.. Hmm:D On ma dużo do powiedzenia a ja nie bardzo, ale w sumie to się zmienia jeszcze bo tam jakieś problemy miałam niedawno, ale nie ważne...

Gość chce ciechlopak przeleciec
bo ktory inny normalny bylby z dziewczynom z ktora nie ma tematow i w dodatku juz od razu mowi jej caly czas ze ja kocha! dasz mu dupy i cie zostawi :(

Gość Ada Da Ada Nie Da
Właśnie nie chce mnie przelecieć. Powiedział, że za bardzo mnie szanuje, żeby mnie do tego zmuszać. Że pierwszy raz jest w takiej sytuacji itd.. W ogóle to jestem od niego młodsza o 4 lata. Rozumiem, że dziwny przypadek się trafił i nie ogarniacie tego, no cóż...:P

Gość Ada Da Ada Nie Da
Moim zdaniem jakby chciał, to by nalegał i by to zrobił, bo nie raz miał okazje, której nie wykorzystał, bo nie chciał, bo wie, że nie może z racji wieku.

Gość Ada Da Ada Nie Da

Gość Ada Da Ada Nie Da

Gość Ada Da Ada Nie Da