Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość coldplay- spies

Unikam luster...

Polecane posty

Gość coldplay- spies

Jednocześnie unikam i ciągle się w nie gapię, licząc, że może nie jest ze mną tak źle, jak to widzę :( nie lubię swojego nosa :(

każdy ma kompleksy a unikanie lustra och nie zlikwiduje jak też gapienie się na siebie non stop. Albo operacja, albo sie przyzwyczaj bo nie ma sensu marnować sobie przez coś takiego życia.

Gość lisa marie presley
to taki sadomasochizm:P Tez nie lubie swojego nosa, ale staram sie patrzec na inne duzo atrakcyjniejsze aspekty mojego wyglądu:) Napewno masz coś ładnego na tej buzi🖐️

Gość coldplay- spies
dziwne jest to, że zdaniem osób zaufanych jestem atrakcyjna, wiadomo nie najpiękniejsza, ale naprawdę ładna. A ja widzę siebie zupełnie inaczej przez ten nos... Z przodu jest ok, z profilu też. A półprofil? Ogromny! A przy śmiechu widzę siebie jak wiedźmę... :(

Gość coldplay- spies
Lisa, sadomasochizm- bardzo dobre określenie :D

Gość takkkk
O, to widzę, że nie jestem osamotniona w niechęci do własnego nosa :D Mogłabym bez charakteryzacji grać Cyrano de Bergeraca (czy jak to się pisze). Marzy mi się operacja, ale jednocześnie tak się boję, że chyba nigdy nie będę miała odwagi jej się poddać :( Często staję przed lustrem i przysłaniam nochal palcem. Sprawdzam jak by to było mieć ładny, zgrabny nosek...

Gość coldplay- spies
Herbatniczku, tak to wygląda rzeczywiście. Ale w moich oczach jest zupełnie inaczej, ostatnio ciągle patrzę, jak wyglądałabym z mniejszym nosem, że mogłabym śmiać się swobodnie, wyglądała ładnie. A teraz? Kiedy widzę swój nos, to... :(

hej, mam dokładnie identyczną kwestię - za duży nos :P wszystko inne ok, normalnie nie ma się do czego przyczepić w całej reszcie, ale ten nos :( i też z przodu wygląda w porządku, dopiero ten profil, nienawidzę jak ktoś mi robi zdjęcie z profilu, z tym wielkim nosem 😭 miło, że nie jestem sama na świecie z takim nosem...

Gość coldplay- spies
Takkkk, ja też tak robię i wtedy czuję taką... radość w sobie. Od razu taki błysk w oku aż :) Zadowolenie z siebie. A później sam smutek.

ja luster nie unikam - kiedy patrzę na siebie "twarzą w twarz", wszystko jest OK, a z boku i tak na siebie nie patrzę :) ale dołuje mnie, jak mi ktoś zrobi takie zdjęcie, ech

Gość coldplay- spies
Anyżówka, właśnie dlatego założyłam ten temat... Chciałam porozmawiać, wygadać się, miałam nadzieję, że ktoś z podobnym problemem, odczuciami się tu znajdzie. Ja poważnie myslę o operacji, ale w przyszłości. Tylko, że... Boję się efektu, mimo wszystko... Tym bardziej, że podobno naprawdę wszystko jest ze mną ok i ponoć jestem naprawdę ładna. Ale z tym nosem nie czuję się komfortowo :(

Gość coldplay- spies
Anyżówka, w sumie to zazdroszczę tego, że nie przeżywasz problemu tak bardzo. ja ostatnio nie mogę uciec od niego myslami, wstydzę się śmiać tak "całkowicie". Okropne uczucie

w sumie to tak teraz pomyślałam, że za bardzo sobie pochlebiłam z tym, że nie ma się do czego przyczepić w całej reszcie. jeszcze zęby mam trochę krzywe, cholera. ale ogólnie chyba nie tak, żeby się to jakoś bardzo rzucało w oczy. w każdym razie ten nos chyba się rzuca bardziej :P coldplay - ale tak naprawdę nie ma się czym przejmować, pomyśl, większość ludzi ma jakiś feler w urodzie. jak ktoś ma piękny, zgrabny nosek, to za to np. jest gruby albo ma wielkiego pieprza gdzieś na twarzy, czy coś tam. a jak ktoś nie ma konkretnego feleru, to jest cały nieciekawy. tak to jest, ideały to tylko w photoshopie ;)

Gość coldplay- spies
Anyżówka- dziękuję Ci za słowa otuchy :) Nie było mnie, więc nie mogłam odpisać. Nie mogę takiej dużej wagi przywiązywać do urody, bo to mnie zgubi... Ale powiem Ci szczerze, że to dla mnie bardzo trudne- to źle o mnie świadczy. Próżność. Szczęście, że nie zapominam o innych aspektach życia :) Chociaż przyznam, że ta sprawa z samooceną na nie z znaczny sposób wpływa... Ale cóż... :) Pozdrawiam! 🌼 :)

Gość rapka
a ja mam duzy szpiczasty nos i waskie usta :/