Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prezentowy koszmarek

najgorszy prezent jaki dostaliście

Polecane posty

Gość bumtramalamalaria
Ja dostałam kiedyś od najlepszej przyjaciółki ( zresztą przyjaźnimy się do tej pory ) na święta płytę jakąś " techno manieczki arenka" po prostu coś strasznego , a ja się wybuliłam dla niej na 200zł ... cały dzień przepłakałam to mój chłopaczyna pojechał do sklepu i pod poduszkę mi włożył wymarzony aparat fotograficzny i powiedział " ten mikołaj rano to źle trafił , więc przyjechał jeszzce raz " :)

Aha, expres do kawy. W sumie te moje prezenty nie sa zle, tylko wszystko to rzeczy ktorych ja nie uzywam! A co do uzywanych rzeczy... moja przyaciolka zawsze dla jaj kupuje mi maskotki z nietoperzami z lumpeksow :) ja tam sie ciesze :p Moja mama dostala od przyjaciolki uzywana torebke :P

od eks "biżuterię" z avonu :O:O:O taka w kolorze złotym z" perłami ":O:O:O nigdy tego nie nosiłam :O

Gość komarzyca...
a dla mnie dziwny był prezent od tesciowej -ponczochy czarne za 5 zł z cena naklajoną, zel pod prysznic ??!!o zapachu czekoladowym i 3 mandarynki?! pod choinke Ale smiesniej ma moja kolezanka ktora nie cierpi sie z tesciowa i ta tesciowa dostała w lecie na urodziny paskudna koszule flanelowa i byla potem bardzo rozczarowana ze to takie brzydactwo w rozmiarze 44 i zgadnijcie co moja kolazenka dostała pod choinke? taak ta sama koszule, a ona jest niska i ma rozmiar 38 !!

Gość Nadia55
Przebijcie to: 1) Maskotka pszczoła ogromna 2) świeczka jakaś żelowa o zapachu drzewa sandałowego... 3) Czekolada komunijna na 19 urodziny w sierpniu :):):) 4) Używana maskotka (albo brudna) Ogromnej brzydkiej pandy 5) Ciuchy z hello kitty podrabiane z cekinami :/ jakies koszulki ze sztucznego materialu,kolorowe.. 6)Golf (ciuch) od chlopaka 5) Sztuczne slodycze,typu czekolada z biedronki :) 6) ptasie mleczko CYTRYNOWE .. ;////// 7)Paczke pieczarek + przyprawy do jedzenia na urodziny. 8) Klapki

Gość gość
A ja dostałam od męża życzenia wytrwałości i konsekwencji oraz książkę o odchudzaniu i diecie! Rzeczywiście na diecie jestem od 3 miesięcy i chudnę, ale mógł sobie podarować taki prezent na urodziny!

Gość gość
Stroj z gazety klapki goralskie ozdoba na sciane kiczowata i uzywana

Gość gość
Moja teściowa swoim synom zawsze kupuje piżame/skarpetki/kapcie/majtki... Dla męża czasami koszule w krate albo takie białe bluzki na ramiączkach..... Za to ja od chrzestnego na 17 urodziny dostałam zestaw kosmetyków do pielęgnacji twarzy z wypryskami:/

Gość gość
Pidżamę w rozmiarze 3 XL do której razrm z mężem bym weszła i jeszcze luz by był ;-)

Gość gość
te polskie bachory to glupsze sa od rodzicow jezeli to moziwe 333 www.youtube.com/watch?v=DvEYhVwnQtw

Gość rycząca 40tka
Co prawda temat stary, ale może ktoś jeszcze to czyta ;-) Moje "faworyty": - bukiet sztucznych kwiatów, które dostałam z mężem w dniu ślubu, - prezenty świąteczne: - ja dałam ówczesnemu chłopakowi srebrne spinki do mankietów, a dostałam kolczyki malutkie delfinki jak dla małej dziewczynki a miałam wówczas 35 lat. Mam córeczkę, jak dorośnie będzie jak znalazł ;-) - ja dałam drogi krawat, dostałam skarpetki i świeczkę z marketu, - za mała koszulka nocna i figi - na Dzień Kobiet kupił kwiaty mojej mamie, a dla mnie "nie miał kiedy kupić", a kilka razy przechodziliśmy obok kwiatów A najgorszy dostałam prezent na 40 urodziny, był to prezent którego tak naprawdę nie było... Spodziewałam się chociaż kwiatów, może kosmetyków, ale nic z tych rzeczy. Mój mąż ma specyficzne poczucie humoru, którym potrafi bardzo ranić. Jak wróciłam z pracy to niby w żartach stwierdził, Ty masz 40 lat!!! ojej ale jesteś stara kobieta, i ja się z tobą ożeniłem!! dodam, że on jest kilka lat młodszy ode mnie. Zrobiło mi się przykro, coś tam skomentowałam a on stwierdził, że już nic nie może powiedzieć, bo jak się odezwie to ciągle źle się wypowiada, coś tam wywrzeszczał na mnie, dodał, że nie ma patrzenia na mnie i wyszedł z domu. Wrócił dopiero późnym wieczorem. A miała być przyjemna kolacja przy świecach....

Gość rycząca 40tka
Dodam tylko, że kilka razy już wspominałam mężowi, przy okazji świąt czy innych okazach, że chciałabym "kiedyś" dostać bransoletkę z zawieszkami z inicjałami naszych dzieci... Nic nie dotarło, nic. Nawet sama mogłabym sobie kupić/wybrać, ale niechby wykazał jakąś inicjatywę, nic. Jestem rozczarowana taką postawą

Gość Pauleen
Najgorsze to dla mnie prezenty, które de facto są "dla domu", a nie dla mnie, np. blender, czajnik i mikrofalówka ;) Ni prezent z odzysku, który rok temu dostała kuzynka od ciotki, a teraz przypadł mi na urodziny, masakra po prostu (już nie mówiąc o tym, że to ohydny, buraczkowy sweter) Podrzucam Wam listę prezentów, które raczej nikogo nie ucieszą, ku przestrodze http://f.kafeteria.pl/temat/f1/najgorszy-prezent-jaki-dostaliscie-p_4080607 ;)

Gość gość
Ex chłopak kupił mi jakąś tanią brzydką bransoletkę z napisem, chyba 60 zł to kosztowało w jakimś sklepie internetowym, napis wygrawerowany. To już w rossmanie są ladniejsze rzeczy i tańsze.

Gość gość
Uwaga teraz ja : Teściowa wiele lat mieszkała w Usa .Mężowi posyłała super ciuszki a dla mnie ( chociaż zawsze mówiłam ,że nic nie chcę ) Majtki !!!Oczywiście dużo za duże ...Kiedyś jak na mnie siadła wykrzyczała mi ,że wchodząc w związek małżeński byłam GOŁODUPCEM ...

Gość gość
Mojego prezentu nic nie przebije. Od męża na 35 rocznicę ślubu dostałam w prezencie kochankę sprowadzoną do łóżka do naszego domu. Jako uzupełnienie prezentu był obrazek majt rozrzuconych po pokoju i 2 gołe d....py pod kołdrą. I co, szczęki opadły? Mnie też, całe pół roku nie mogłam się pozbierać z wrażenia.