Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ulalalalalalalalala mother

wasz ulubiony film?

Polecane posty

Gość kourtney
Co Gryzie Gilberta Grape'a Człowiek,który płakał Jeździec bez głowy (kocham Deppa!) ;)

Gość Ostatnio oglądałem
Bruno. Film obrzydliwy, wulgarny, śmieszy głównie przez tą swoją odrazę. Najczęszcza reakcja widowni "Fuuuuuu" :) Powiem szczerze, ze niechcę wierzyć,że osoby niektóre osoby wystepujace w tym filmie były po prostu sobą. Że to nie byli aktorzy tylko zwykli ludzie i ich otępiająca głupota. Przykład. Bruno-Ile waży pani dziecko ? Kobieta-18 kg Bruno- Czy w ciagu tygodnia mogłaby schudnąć ok.10 kg ? Kobieta- Sądzę, ze tak. Zrobimy wszystko co w naszej mocy :/

Gość bubu22
a ja ogladalam ostantio "midnight cowboy".zajebisty film chociaz wcale nie smieszny.

Gość dreams on fire
Slumdog-milioner z ulicy

Gość źródlana nie mineralna
Arizona Dream Duma i uprzedzenie

Gość tratata
Milczenie owiec Czerowny smok Hanibal Zielona mila

Gość Pani Deep
Kourtney że co?:D:D [patrz wyżej] A tak poważnie, to mam wiele ulubionych filmów. W niektórych cenię rozwój akcji, trafne ujęcie lub piękną historię np piękny umysł - robi wrażenie, bo ta historia działa się naprawdę... Znając postawy ludzkie inna kobieta na jej miejscu uciekłaby od męża schizofrenika. A ona została... Mało tego, wspierała go w chorobie. I otrzymał nagrodę Nobla. Jak w bajce... Malena z Belluccii...Pokazująca jak na życie ma wpływ wiele czynników - ludzie, wojna, brak pieniędzy itp Tytanic, bo historia inaczej (najpiękniej) ukazująca historię Tytanica. List w butelce. Pasja...za obraz męki..Za postać diabła. Zabijał wzrokiem. Nie musiał mieć rogów. Autom in w New York...I zdanie: Bałem się.. A Ona mówi: A ja co? Myślisz, że się nie boję?? Piękny film... O miłości (z jej strony, bo on ją zdradzał) i chorobie. Może też dlatego, że dla mnie jesień zawsze była romantyczną porą roku. Uwielbiałam słuchać jak moja Babcia po raz tysięczny opowiadała mi (gdy leżałyśmy w łóżku lub siedziałyśmy przy stole) jak poznała i jak zakochała się w swoim pierwszym mężu... Też jak w bajce:D I inne filmy, ale tytułów nie pamiętam. Raczej szczegóły, za które je cenię. Ale sporo by pisać. Teraz ciężko mi się skupić.

Gość Pani Deep
Ania z Zielonego Wzgórza. Piękna ekranizacja. Dużo przyrody, zieleni... No i wszystkie (nawet te, których nie widziałam:D) filmy with MrDeep:D:) Pani Smith i Pan Smith. Ciekawe co trzeba napisać, aby film nosił tytuł Pani Deep i Pan Deep:D