Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niunita

kac czy gnicie wnętrzności? zaglądnij

Polecane posty

mam bardzo nietypowy problem, otóż kiedy sobie wypije, chodzi mi tu o wódeczne a dokładnie rzecz dzieje się juz po około 6 kieliszkach, czuje bół i nie jestem w stanie określić czy boli mnie wątroba czy żołądek. chce mi sie wymiotowac i czuje sie beznadziejnie nawet przez nastepny caly dzien. szczerze to rzygam jak kot i nie chce nawet miwoc co sie dzieje jak wiecej wypije.. po piwach rzecz dzieje sie zupelnie inna - czyli wszystko jest ok, bez zadnych dolegliwosci i tu moje pytanie: dlaczego tam mam po wódce? dawniej moglam pic o wiele wiecej i nic mi nie bylo... moim zdaniem z moich narządów robi sie sito poprostu - skutek \"obfitych wieczoró\' w mlodosci. czy wy tez macie podobny problem?

chce jeszcze dodac ze dzieje sie to wszytsko od ok pol roku i od tego czasu czesto czuję flegmę... ;/ i jak heftam, to nie zadnymi napojami, tylko wlasnie takimi zageczszonymi jak flegma bleeeee i jakies czarne rzeczy mi wychodzą z ust? do lekarza nie chce isc bo nie wiem co mi na to powie.... jednym slowem - nieciekawie... ;/

Gość to od wątroby
masz z nią problemu,wiadomo,że alko to największy wróg wątroby!!!:oWięc nie pij skoro zalezy Ci na zdrowiu i nie chcesz przeszczepu wątroby...

tak tak, zrobilam postanowienie, ze wodki juz do ust nie wezme, ewentualnie jakies piwko i tyle. choc watroba jest jedynym narzadem zdolnym do regeneracji, wiec mam nadzieje ze jakos sie odnowi i wtedy bede mogla pomyslec nad wypiciem kieliksza czy cos w tym stylu. póki co, jestem wrogiem 40-to procentowych napoków ;]

Gość samantes
nie pij wogole i tyle, pewnie jeszcze jestes mloda, wiec nie warto sobie psuc zycia przez alkohol

jeśli masz chorą wątrobe to sama sie nie naprawi :o radze się lepiej zastanowić czy alkohol nie jest zbyt wazny w twoim zyciu. piszesz o wodce tak jak o chlebie albo kawie :o

ale jakim czarnym wymiotujesz? jak to wylada? jak fusy od kawy?

Gość smenty aliny
hah o alkoholizm co chodzi? nie wiem, teraz juz napewno nie, ale kiedys to nawet znajomi tak na mnie mowili... teraz zdaje sobie sprawe ze to jest swinstwo... to ' czarne' jest wielkosci moze bialej plamki na paznokciu, czasem wieksze i rozciera sie czasem w palcach, a czasem jest gumowe

Gość smenty aliny
to ja tylko zapomnialam hasla do mojego starwgo profilu

Gość laluniowata
nie pij i tyle

Gość kolonija
nmie przesadzasz?

Gość jem pomidorową
i zawsze tak masz jak sobie "popijesz"?

Gość sama w domu
to wątroba, węż dziewczyno idz na jakies badania, bo tym sposobem pewnie dlugo nie pociagniesz

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuuppppppppppppp

Gość no to chyba zalezy od
mnie to wygląda na krwawiące wrzody żoładka :o I radzę przestać pić i lecieć do lekarza, bo konsekwencje ich nieleczenia mogą być bardzo poważne :o