Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawiedza

Oschłość w mailu od kolezanki?

Polecane posty

Gość zawiedza

Napisałam kolezance ze studiow maila. Nie bylysmy jakimis bliskimi przyjaciolkami, ale razem do grupy chodzilysmy, rozmawialysmy czasem. Napisalam do niej maila z zapytaniem jak sie jej pracuje w nowej pracy , jak zyje itd. Napisalam maila bardzo takiego cieplego Częśc Moniczko itd- lubie bardzo imiennie pisać maile i często w mailu powtarzac imie osoby do której pisze. A ona mi odpisala tak jakos oschle.. nie napisala Cześć Asiu itd tylko hej i zero pozdrowien na koncu, nic. Tak jakos dziwnie.. malo serdecznie, malo cieplo. Nie wiem. Zle sie poczulam z tym, nie wiem jak to odebrac.

Gość za dużo chciałas wiedziec
i dała ci oschłą odpowiedź aby nie przyszło Ci do głowy jeszcze kiedys zapytac .A brak pozdrowien z jej strony oznacza ,że nie chce z Tobą kontaktu .

Gość te som bardzo meskie
:O to jak zapomni napisać pozdrawiam to już nie warto pisać ?

moze miala zly dzien ...moze nie nalezy do osob ktore lubia uzewnetrzniac serdecznosci, moze nie lubi pisac maili, moze..... nie bierz sobie tego tak do serca :) ...zycie musi isc do przodu

Gość fanka juliusza cezara
a zapytala sie ciebie cos w tym mailu typu "a co u ciebie?" bo jezeli nie tzn ze ie chce moze trzymac kontaktu i tylo tak odbebnila...

Gość co mówie na to ja olewka

Gość zawiedza
Moze kapnela sie ze sypialam z jej chlopakiem...

Gość zawiedza
Nie napisala co u mnie, bo ja sama napomknelam co u mnie, ze pracy nie mam i takie tam. W sumie z piec zdan moze napisalam. No dziwna troche sprawa, bo zawsze pisala bardziej sympatycznie a teraz tak jakos z gory mnie potraktowala.

Gość zawiedza
Ale cokolwiek bylo miedzy mna a jej chlopakiem, bylym juz zreszta to juz przeszlosc, zreszta uprawialismy tylko oral i anal a to sie nie liczy do zdrady.

Gość zawiedza
jakis palant pisze za mnie!!!

Gość niespo
Najwidoczniej kolezanka odpisala bo odpisala ale nie czuje do ciebie sympatii

Gość a jakie ro sa markowe
Wydaje mi sie ze czyms ja do siebie zrazilas, bo jak sie kogos lubi to sie pisze cieplo do tej osoby. No chyba ze dziwczyna ma taki charakter ciezki...

Gość eeee nie przesadzaj
odpisz jej, że dziękujesz za odpowiedź i masz nadzieję, że się spotkacie na kawie. jeśli jej zależy na utrzymaniu znajomości, to zaproponuje miejsce i czas.

Gość ja piedollee
Idiotka jakas