Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Stefffano

Zwiazek sie rozpadl....

Polecane posty

Gość Stefffano
nie wiem, mi sie wydaje ze ona mimo wszystko kocha, tylko, ze nie widzi w sobie problemu. Mi jest ciezko, az najchetniej bym napisal do niej.... ale wiem ze to raczej ni ema sensu... boje sie ze moze ze mna cos jest nie tak i stracilem to co tak bardzo chcialem... wczoraj ona mowila ze pod koniec specjalnie sie tak zachowywala, bo ja bylem dziwny, wiec moze gdybym zachowywal sie normalnie ona by tez taka byla??? nie wiem, mam pustke a najgorsze ze chcialbym byc z nia...

Gość Stefffano
ja nie moge wysiedziec w robocie:(

Gość zxcasd
Nie pisz człowieku, bo się zbłaźnisz... Przetrwaj ten moment chociaż cholernie boli.

Gość ivo889
Znajdź sobie kogoś nowego. Możesz spróbowac na http://iduo.pl

Gość AroganckyJędruśnayoutube
Współczuje Wam dla pocieszenia moge dodać że byłem na 11 precastingach, a za 3 dni będzie już 13 a za niecałe dwa tygodnie 14 precastingów, Byłem na 11 precastingach do programów muzycznych. Uczę się dopiero 2 lata u naczycielki. Emisja głosu tydzień w tydzień. Dużo jest jeszcze przede mną. Zacząłem chodzić na precastingi zanim na lekcje śpiewu. Teraz dużo się wygłupiam żeby nabrać dystansu do siebie. w ww. facebook. com / arogancky.palica (razem pisane) za mną : - precasting do xfactora w Zabrzu, 08.01.2011., - precasting do xfactora we Wrocławiu, 09.01.2011r., -precasting do xfactora we Wrocławiu 04.12.2011r., - precasting do xfactora w Zabrzu 11.12.2011r., -Precasting do must be the music w Krakowie, 03.06.2012r., -Precasting do mam talent w Warszawie,10.06. 2012r., (tego samego dnia był mam talent i must be the music w kolejkach stałem od 8 do 21) -Precasting do must be the music w Warszawie,10.06 2012r., --precasting internetowy do must be the music do 29.06.2012r., -precasting do ''must be the music '' we Wrocławiu 24.11.2012r, -precasting do ''must be the music'' w Katowicach 25.11.2012r. -precasting do xfactora Wrocław 01.12.2012 r., -precasting do xfactora Zabrze 02.12.2012 r., ŻYCZĘ POWODZENIA wszystkim śpiewającym. good luck Jak będziecie smutni posłuchajcie jak śpiewam.