Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość angelissska

do którego roku zycia jest posciel feretti ?

Polecane posty

Gość angelissska

nie mogę znaleźć informacji, do którego roku życia można używać pościeli feretti, chciałabym kupić i zastanawiam się, na jak długo nam starczy?

co do wytrzymałości pościeli feretti to pewnie starczy do 18-stki a moze i dłużej :P znajomi mają ok 3 lat i nadal jest jak nowa, ja mam krotko to się nie wypowiadam za mocno, pościel ma swoją cenę ale i duży rozmiar więc sądzę że starczy na długo A ile ma twoje dziecię?

Gość angelissska
na razie moja mała ma 7 miesięcy, ale się zastanawiam jak to jest z rozmiarami bardziej, bo o wytrzymałości to słyszałam, że bardzo długo służy i nic się z nią po praniach nie dzieje. tylko tak się zastanawiam, jak już moja córcia będzie miała 3-4 lata, to czy jeszcze będzie mogła pod nią spać czy juz będzie za duża... nie wiem, czy warto, ale w sumie dla takiego delikatnego ciałka.. ehh

Gość Pytam tylkooooo
Mozna ta posciel a wygotowac?? Czy moze wogole nie trzeba??

Gość salalele
a po co? dziwna opcja wystarczy normalnie wyprac poszwe i juz i wypelnienie i poszwa sa antyalergiczne poszwa jest z dobrego materialu, ktory nie lapie tak brudow i zarazkow nie trzeba wygotowywac...

angelisska śmiało możesz inwestować! kołderka od feretti ma 135 cm dlugości więc na prawde wystarczy na długo na pierwsze kilka lat a potem będziesz miała dla drugiego dziecka. gotować?? ja piorę najwyżej w 50 C. producent podaje ze można prać w niskich temperaturach.