Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Feel happy every day

Co myslicie o mojej temperaturze - dla tych którzy znaja sie na pomiarach

Polecane posty

09dc- 36,35 10dc- 36,40 11dc- 36,25...współzycie 12dc- 36,25 13dc- 36,20 14dc- 36,40...współzycie 15dc-36,70 16dc- 36,75 17dc- 37,00 18dc-36,90 19dc-36,85 20dc- 36,90 21dc- 37,20 Cykle z reguły mam 25 dniowe ale w tym miesiacu raczej cykl bedzie ciut dłuzszy, za 5 dni mam dostac @, patrzac na moj wykres myslicie ze mogło sie udac? w poprzednim cyklu moje tempki wahały sie pomiedzy 36,3 a 36,8.. w tym tempka jest znacznie wyzsza

moze teraz bede miala wiecej szczescia i ktos mi odpisze ;) dolanczam jeszcze 2 pomiary 22dc- 36,95 ( mierzona 2 godziny wczesniej niz zwykle ) 23dc- 37,10 zaczynam wierzyc ze mi sie udalo :) a wy co o tym myslicie?

Gość fasdas
Prawdopodobnie się udało :D

Dla mnie obiecująca. Wsółżycie chyba trafione w owu. Powodzenia.

Gość jak się uda to przedstaw
swój wykres ginowi. mnie by martwiła krótka faza lutealna. od kiedy liczysz skok? od 15 dc czy 17? nie mam twojego dokladnego wykresu i nie wiem jak ta linia odcinajaca przebiega. mowie o tym bo sama mam krotką faze lutelna i bardzo się tym martwię. wiec jak mi sie uda z dzidzia to bede pewnie sugerowala ginowi by dal cos na podtrzymanie,oczywiscie jezeli bedzie uwazal to za sluszne. (podobno krotka faza lutealna moze wskazywac na problemy z utrzymaniem ciazy)

Feel happy every day widze ze sie przygotowujesz do ciazy :) masz racje trzeba powolo sie przygotowywac.a temperaturke masz super objecujaca.Buziaki kochana ty nasza 👄

jestem jestem. Ale fajnie ze sobie zalozylas ten temat moze sie czegos dowiesz,ja uciekam ogladac telewizje,bede pozniej.A ty sie trzymaj....

kiedys czytalam ze duzo osob interesowalo sie temperatura teraz tych osob jest chyba mniej no ale moze jeszcze z kims uda mi sie tutaj pogadac ;) a do was tez wpadne, mam nadzieje ze nie bedzie tak cicho jak przez ostatnie dni ;) 😘

Gość to jest skok tylko o 03
ale nie wiem jak on się ma do lini odcinającej czy jak ona się zwie. jak liczyć od 17 dc to faza lutealna jest krotka jak od 15 to ok. tak tylko zasugerowalam.

Gość olllllllllka
nigdy nie miezryłam temperatury,ale chyba Wam chodzi o to że temperatura wzrasta przed okresem? u mnie zawsze wzrasta.

Gość olllllllllka
zawsze też mam ok 37,3 przed okresem,mierz ę bo czuje sie podle

Gość olllllllllka
u mnie nigdy nie spada,zawsze przed okresem jest 37,3

Gość olllllllllka
mam cykl 33 dniowy,okres trwa 7

Gość olllllllllka
dzień przed okresem i z reguły vrano tuż przed ,bo jak pisałam zawsze podejrzewam że mnie grypa łapie bo wszystko mnie łamie,ogólnie czuje sie podle fizycznie i psychicznie

Gość olllllllllka
a autorce topicu życzę powodzenia i upragniopnego dzidziusia:) i przepraszam ze tak zwaliłam się na topic

a no widzisz padł, nikt nie chce tam wchodzic wiec załozylam nowy, w zasadzie bylam pewna ze ten temat szybko padnie brzydko mowiac, bo mało kto z tego co widze sie tym interesuje

Gość no bo kogo ma interesowac
twoja temperatura w pochwie i czy będziesz miała tego bachora czy nie. To nie dziw się, że topik upada.

Gość kas89
hej dziewczynki.. :* mnie też to bardzo interesuje. moja temp. wynosi od 5.05 ponad 37'c często jest to 37,2 i 37,4 .. czasem 37,1 .. 37,3. wczesniej wynosiłą 36.7, 36.8 nawet 36.6. odstawiłam tabletki anty, 3dni wczesniej przed skonczeniem opakowania. wystąpiło krwawienie z odstawienia. wspolzyłąm z narzeczonym kiedy krwawienie się skonczyło. jak myslicie czy moge mieć szanse na fasolke?? dodam jescze ze w dwa dni po stosunku było leciutkie plamienie. robilam test 8dni od stosunku, negatywny.. czasem dziwnie sie czuje, szczegolnie jestem rozdrazniona. nie jem a jak juz to malo ''normalnego'' jedzenia tylko słodycze. a kiedy otwieram lodowke i widze pomidorki itp to mnie mdli. jakie mam szanse na ciąże??

Gość kas89
:*