Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

do...pp

Czy któraś z was jest KADROWĄ, czy os. ds. personalnych ?

Polecane posty

...zwał jak zwał jaki kurs skonczyłyscie, miałyscie wczesniej doświadczenie zawodowe w tej dziedzinie ? ilu pracowników liczy firma, dajecie ze wszystkim rade??? na bierzaco korzystasz z jakiegos portalu internetowego w celu odnawiania wiedzy ktora szybko sie zmienia ? mam doświadczenie w dziale personalnym ale wszystkiego sie sama nauczyłam, skonczyłam kurs ...ale to inna sprawa. mam doswiadcz w prowadzeniu akt osob, kart eweidencji czasu pracy, urlopów, świadectw i umow o prace.... ale nie mam bladego pojecia od strony zusów, deklaracji i innych jak sie tegio samemu nauczyc ? obecnie jestem w ciazy za 2 mies planuje l4 i na czas l4 mam plan uczyc sie moze jakis kurs....nie wiem jeszcze ale te przepisy sie tak szybko zmieniaja ze jak skonczy mi sie macierzyski a potem pewnie do roku czasu zostane z dzieckiem to co sie naumiałam juz bedzie nieaktualne.....

Gość JAPITOLE
NAUMIAŁAM???? O Matko! Brak słów. Mogłabyś się "naumieć" czegoś innego :D

moze ktos mądrzejszy sie wypowie....:) bez obrazania chcesz sie powyzywac, masz zły dzien to moze głową o sciane to podobno pomaga :)

Gość skonczylam studia
w tym zakresie, na bieżąco czytam lit. dotyczącą tych zagadnień, śledzę zmiany ustaw, rozporządzeń, teraz idę na kurs półroczny

do skonczyłam studia a jaki kierunek konczyłas? bo tez zastanawiam sie ale tak naprawde nie na kierunku kadry i płace. sa podobne np zarz. zasobami ludzkimi, czy inne pokrewne cos od działu personalnego.

Gość abraja
Ja się wypowiem...to jest forum ciążą,macierzyństwo i wychowanie dzieci ;)

kobiet dlatego tu jestem sama jestem w ciazy ..... najpierw przeczytaj potem komentuj

Gość skonczylam studia
zarządzanie zasobami ludzkimi, zarządzanie personelem, prawo pracy i ubezpieczeń społecznych - jest sporo do wyboru i do skończenia :) studia bardzo ciekawe, rozwijające, ale i tak najwięcej nauczysz się w trakcie pracy ;)

dzięki mam jeszcze do Ciebie kilka pytan od czago zaczynałas w pracy jeśli chodzi o dział personalny i kadry. zostałas rzucona na gł. wode czy miałas kogos do pomocy. co nalezało do twoich obowiązków ? dzięki