Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ehehehhehe

Macie Dode przewd transformacja P

Polecane posty

Gość ehehehhehe
gdybym mial wiecej funduszu, na swoje zachcianki,to bym go napewno kreowala, a tak moge pozwolic sobie na namiastke :) nie badz zlosliwa :) Figura, hmm zalezy komu lezy :p nie brzydka, ale ja wolalbym miec cos w stylu jessicy alby

no jasne że jest róznica w jej wyglądzie sprzed lat i teraz.. a Ty też nie zmieniasz swojego wyglądu..? ja jak patrze na swoje zdjęcia choćby z liceum (mam 23lata) to też cięzko mi siebie poznać.. a nie dysponuję niestety takim kapitałem jaki mam doda, żeby go tylko w swój wygląd włożyć.. z cała pewnością gdybym mogła, popoprawiałam jeszcze wiele innych elementów, niż do tej pory poprawiłam.. XXI wiek daje nam tyle fajnych opcji - nie rozumiem czemu krytykować kogoś za to, że z nich korzysta. a ze się nie przyznaje - ja też do poprawek się nie przyznaję. nawsze społeczeństwo to jeszcze zaścianek (co zresztą widać w tym topiku :) ) w tych kwestiach - nie każdy lubi wzbudać tanią sensację (mimo, że ona jej takiej sensacji gwiazdą. ukrywanie peracji to też sposób na promowanie siebie, ludzie o tym gadają i gadają) teraz, na tych zdjęciach z usa wygląda moim zdaniem rewelacyjnie (zadbała o nogi który nigdy nie były jej mocna stronę i fajnie wysmukała jej sylwetka)

Gość ehehehhehe
wiesz co wogole nie rozumiesz, chyab sie nei dogadamy, bo ja nie uwazam, ze gdybym zrobial sobie operacje jedna druga to nie byloby roznicy ...

A ja ją lubię ,przyzwyczaiłam sie do niej,gdyby nagle zaczęła byc normalna nie oglądałabym jej Z resztą bardziej mnie teraz szokuje Górniak niż Doda :O

no tak.. najpierw trzeba byłoby sie znizyc do twojego poziomu zeby sie dogadac

Gość ehehehhehe
no moze Ciebie choc troche stac na lekkie porawki, ale mnie nie , dlatego nic z soab nie zorbilam, jedyne co moge, to obciac wlosy , i kupic jakis specyfik wybielajacy zeby, troszke pocwiczyc, lub kupic kosmetyki, i to tez nie te z wyzszej polki :P Zmieniam sie po prostu naturlnie, i nie mwoie bo dybym miala pieniazki to napewno bym poprawila co nieco :) A zmiany sa zawsze z biegiem czasu sie czlowiek zmienia to normalne , Sorry ale musz ejuz uciekac, milego dnia dziwczyny, papa

Gość ggf
ale z 2 str to pocieszajace, ze jednak te telewizyjne pieknosci, wcale nie sa takie sliczne, sa zwyczajne jak kazda dziewczyna na ulicy, tez maja w wygladzie wady i napewno jakies kompleksy, kiedys wreszcie showbiznes przestanie kreowac idealne panienki i pozwoli im byc normalnymi, zeby kazda przecietna nastolatka/ kobieta nie musiala katowac sie chcac im dorownac, a jak widac i tak nigdy nie osiagnie tego co one, jelsi nie wyda kupy kasy na operacja, drogie zabiegi w salonach itd

Gość ehehehhehe
boubel - ponizajac inych uswiadczasz nas tym, ze sama jestes niska Nie znasz mnie wiec nie mozesz tego wiedziec, jaka jestem :) tak samo nei dowies sie nigdy jaka z natury jest Pani Doda :) mozemy ja oceniac tylko z wywiadow i roznych zachowan na scenie, ale to nieznaczy, ze taka osoba jest na co dzien

Gość ehehehhehe
To sie nazywa roznica charakterow , papa

no spadaj... bo nie mozna cie czytac juz... papa

Gość Pani Doda lol
normalnie ukłoń sie przed nia a najlepiej uklęknij pani doda ale ktos ku,,,wa doje,,,bał