Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ehehehhehe

Macie Dode przewd transformacja P

Polecane posty

Gość ehehehhehe

Ze niby sobie cycorow nei zrobila, heheh- naturalnie to one nie wygladaja :P Ze niby usta ma naturanie duze hahaha widac to tez sprawa zabiegu kosmetycznego :P

a kto twierdzi ze nie zrobila sobie cyckow;> a wypelnianie ust to juz nie jest czyms niesamowitym...

Gość zazdrościsz bo u ciebie
blachasz nie ma co robic:-)

Gość ehehehhehe
Czemu wy myslicie, ze jak tkos wrzuci zdjecie dody to musi juz zazdroscic... Nie mowie, ze ejst paskudna, ale tez nie twierdze, ze jest sliczna . No i jak do tad wszyscy mowia, ze ona nic z soba nie zrobia, a po obejrzeniu zdjec, jasno widac, ze uzupelniala niedoskonalosci ... Ja mam zupelnie nny typ urody i zazdroscic to ja moge ale np. whitney houston

Gość ehehehhehe
a duze piersi wygladaja nieestetycznie, i sa nieproporcjonalne ... jak juz powiekszac to nie az tak przesadnie, no i usta troszke ladniej, nie takie dziwkarskie

Gość ehehehehehehehehehehehe
nie tylko cycyki... ale też usta nos kości policzkowe kolana...

ja widziałam kiedyś jeszcze starsze zdjęcia na jakimś pudelku czy kozaczku, taka zwykła nastolatka, nawet niezbyt urodziwa :P

wniosek z tego taki.... masz kase - mozesz wygladac jak chcesz...

a w ogole to ja jej zazdroszcze jednego... niepohamowanej i nieskrepowanej pewnosci siebie... o!

Gość a ja nie bo u niej
tpet jest równorzędny z głupota i chamstwem

i tak była z niej calkiem niezła i ładna laska... teraz sie przez to wszystko oszpecila bo wyglada jak zywa lala barbie z duzym cycem

Gość ehehehhehe
no i zeby :) a no wlansie , czyli wniosek taki, ze wszystkie te pieknosci oze nie polskie, bo z polski to chyba tylko doda tak wystylizowana, ale te zagraniczne to one praktycznie w polowie sa zrobione, a czmeu, bo maja na to pieniazki, a po co , bo chca byc ladniejsze i tego wymaga rynek reklamy :") No ale nie obrazilabym sie gdyby ktos zafundowal mi ladny usmiech i usta i w sumie najbardziej byloby mi to potrzebne :P

Gość ehehehhehe
a no wiecie czego u niej neiawidze,jej smiechu i tego jej stylu gdy cos mowi, czasem zachowuje sie normalnie w tedy jets ok, ale te jej akcenty na ę,ą ;/ blechh ... Mysle , ze ona nie ejst taka do konca, po prostu na tak sie kreuje ... A co do wygladu to racja troche przesadzila, oszpecila sie ;/ oczywiscie poprawki poprawkam,a le ghdyby wygladala naturalniej, a tak chwilami wyglada czasem ... no

Gość ehehehhehe
a no wlansie , troszke sie rozni;/ jakos na poczatu nie byla okreslana jako jedna z najseksowniejszych i najladniejszych

chyba się trochę czepiacie na siłę.. ostatnio w sieci były zdjęcia z jakichś jej wakacji w stanach czy coś - bez tony tapety i wstrętnych ciuchów wygląda naprawdę ładnie..

Gość ehehehhehe
no tak, ale ja bym wolala wykreowac wlasny styl :P nieco inny niz jej :) Kobieta powinna miec wiecej klasy

te wszystkie jej normalne wypowiedzi to zasluga jej menadzerki, która kiedys powiedziala ze jak jej nie ma to doda juz nie potrafi sobie poradzic i niemiłosiernie rznie z siebie głupa... wtedy wiadomo ze menadzerki zabrakło :D

Przecież widać ze jest zrobiona ale figurę ma extra--plastikową cy nie, ale jest idealna (to moje zdanie)

Gość ggf
ej to jest naprawde doda ? jesli tak to nie zrobila tylko ust i cyckow ale i nos i podniosla brwi :O

Gość ehehehhehe
no dobra, ale zauwaz, ze my nie rozmawiamy na temat tego ja wyglada bez tapety itp.Tylko o tym jak wygladala wczesniej, a jaka roznica jest teraz :) Nie czepiamy sie na sile .

nie rozumiem jak mozna sie czepiac jeszcze ładnej osoby sprzed paru lat...S_A_M_A_N_T_A zgadzam sie tez uwazam ze była calkiem ładna, czyzby to zawisc...

Gość ale dziewczyny
pare miechow temu przytylo jej sie starsznie to wszystko jest tak sztucznie posciskane mwykreowane na sile ze ja uwazam ze kazda ale to absolunie kazda dzieczyne o sreniej urodzie mozna tak zrobić ,wg mnie bez makijazu wyglada zle ,i nie ma co w kompleksy popadac

ale po cholere dyskutowac o roznicach?? jak byscie wy sobie zrobily tyle operacji to nie byloby roznicy?? dziwny tok myslenia macie

prawda jest taka ze wiekszosc z nas wygladalaby lepiej niz niejedna gwiazda z hollywood gdyby zajalby sie nami sztab stylistow, fryzjerow, chirurgow, makijazystow, trenerow, dietetykow etc. kazdego da sie przerobic tak zeby ladnie wygladal: http://www.klopsik.pl/images/articles/operacje/doda.jpg http://www.dziennik.pl/files/archive/00030/doda6-pm_30696l.jpg

Ona sie starzeje i to już widać.Na razie nie jest tragicznie,ale kiedyś solarki operacje dadzą o sobie znać. Nie wygladała żle przed operacjami,mogła z nimi poczekać z pare lat.

Gość ggf
to nie jest jej zdjecie wlasnie na wrzucie widze jak wygladala na koncercie jak miala 15 lat i prawie tak samo jak teraz