Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

eudaiomonia

czy jest tu ktoś zza granicy ? np niemczech lub z Los Angeles lub USA ?

Polecane posty

mam problem z zakupem wody toaletowej z okazji urodzin męża -> niestety nie jestem w stanie kupić tej wody w PL ale wiem że jeste ona dostępna na niemieckim ebay i na angielskim ebay tylko że nie potrafie tam robić zakupów ... trzeba mieć 2 konta bankowe a niestety nie znam niemieckiego a angielski bardzo słabo nie umiem sie doczytać regulaminu .. jeśl jest ktoś kto mógłbby dla mnie kupić tą wode chętnie zapłace za pomoc warunkiem jest zakupienie jej dla mnie ;) pozdrawiam ;)

cześć czy masz konto na ebay-u ? mógłbyś sprawdzić czy jest woda toaletowa męska o pojemności 75 ml lub 100 ml w atmomizerze o nazwie PUMA CHALLENGE ? ;) bardzo będe ci wdzięczna :)

oby dwie kody kolońskie pisałam u góry w 1 poście że wiem że jest na alegro ale woda kolońska mąz nie używa wody kolońskiej !!! dziekuje za linki wiem że na niemieckim ebay-u jest ale nie umie robić zakupów na niemieckim ebay-u ... niestety !! pozdrawiam

Gość oj cos kolezanka tu
kreci i mota sie w zeznaniach... Przykro mi, ale ja ci nie pomoge...

no nie no nie mota nie zamieściłam w poście że wiem dokładnie że jest ona na allegro polskim ale to lotion after shave a mnie to nie intersuje :(