Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blondyneczka landryneczka

spaliłam plecki, pupcie i brzuszek w solarium!

Polecane posty

Gość paula1111
hehe dokuczaja zakompleksione panienki :)

Gość ANielskaOna
Ech a ja cie rozumiem... Jakos przed wakacjami w zeszlym roku wybralam sie do solarium, zeby jakos wygladac... No i troche za bardzo mnie spiekloo... Wiem, ze boli... Masakra!

paula1111 jak już powiedziałam-jak się intelektem nie błyszczy, można rzycią co najwyżej świecić :) I bynajmniej nie dokuczamy tu nikomu, tylko poglądami się dzielimy, bez nerwacji więc, proszę :)

nie wiem, na jakiej podstawie oceniłaś mój intelekt.... (???) Po zdaniu, po dwóch, trzech? :D :D :D Kurczę, jak niewiele trzeba, aby ludzkość o nas wiedziała prawie wszystko. Chore to. I przerażające zarazem. Mam się bać?

Gość kawka biała z curem
\"hehe dokuczaja zakompleksione panienki\", Takie które mogą się wyżyć na atrakcyjnych, dbających o siebie kobietach, a same wyglądają jak kocmołuchy.

Wiecie, co? Macie cudowną moc... Przestaje boleć :D {kwiat]

Ależ ja nie oceniam, na Swaroga, po co te nerwy? Ja po prostu uważam, że zdrobnienia w nagłówku tematu to niepotrzebna infantylizacja sposobu wypowiedzi jednakowoż w pewnym stopniu definiująca poziom intelektualny.

Gość paula1111
ale nikt przeciez nie kazał ci się wypowiadać na ten temat. Dziewczyna poprostu przedstawiła swój problem i prosi o rade, a niektóre osoby dogryzają nie wiem po co. Podejrzewam ze nektórzy przez złośliwość, inni dla żartu, a jeszcze inni żeby dokuczyć dbającym o siebie dziewczynom. nie rozumiem jak można swierdzać czy ktoś jest inteligetny po paru postach...zastanówcie sie..

Ponadto Paulo odradzam Ci rolę adwokata, dobra w tym nie jesteś, a założycielka tematu na pewno sama potrafi się bronić :)

Gość paula1111
ale członków Mensy jest zaledwie bardzo niewielki procent :) i watpie żebyś ty nich należała :)

"Do nich" - to po pierwsze ;) Po drugie-nikt tu nie twierdzi, iż ktokolwiek z forumowiczek jest MENSY członkiem, przedstawione to zostało-bynajmniej takie odniosłam wrażenie-w celu uwydatnienia kontrastu m-dzy rzeczonymi członkami a uczestniczkami dyskusji. Polecam koleżance czytanie ze zrozumieniem i mniej zabawy w adwokata :) Nikt tu nikogo nie chce obrazić, ale wyrażając swoje opinie na forum publicznym jakim jest internet trzeba liczyć się również z odpowiedziami nieprzychylnymi bądź chociażby zawierającymi krytyczne poglądy na temat zagadnień zawartych w postach. Pozdrawiam i liczę na mniejszą koleżanki bulwersację, gdyż wiele z wypowiedzi w tym temacie było żartem w czystej postaci i wiele osób je pojęło, nie jest więc to zawoalowane w sposób uniemożliwiający zrozumienie :)

Gość paula1111
hehe adwokatem nie jestem i nikogo nie bronie tylko wyrażam swoja opinnie :)

Jestem infantylna... bo lubię :) I co? Zresztą taka jestem- beztroska optymistka, uśmiechnięta i choćby mi drąg w plecki wbili, to i tak powiem, że jest o.k. i mogło być gorzej... Czy to Cię radzi? Czy to Ci przeszkadza? Czy to nie daje Ci spokoju? Lubię szalonych ludzi, natomiast na pewno nie w moim typie są "stare- maleńkie".... I pierwsze słyszę, żeby zdrobnienia świadczyły o niskiej inteligencji. Jeżeli nadal tak sądzisz- proszę wskaż naukowe badania, które potwierdzają twoją tezę, bo dopóty tego nie przeczytam pod podpisem jakiegoś naukowca, to w to nie uwierzę. Nikt się nie bawi w adwokata- Paula po prostu napisała, co myśli na ten temat.... Czaka laka smak afryki- Twój nick jest bardzo infantylny :) hasło mojego 6-letniego kuzyna Dawida....

Nie, blondyneczko, to mnie nie \"radzi\", co najwyżej RAZIĆ może :) Tyle w tym temacie.

droga blondyneczko: "drąg w plecki" :) nie, nie radzi mnie, co najwyżej razi. i nie przeczytasz pod podpisem, tylko podpisane przez. Mój nick jest infantylny? ty spójrz na swój :) Tyle.

chyba masz kompleksy, skoro zaczynasz się czepiać literówek :D Nie ma ludzi idealnych- wiesz? Ty też taka nie jesteś, nawet... jeżeli "nie zjadłaś" w życiu ani jednej literki ;) Więcej luzu życzę... zobaczysz, jaki świat jest piękny, a niektóre rzeczy będę stokroć łatwiejsze!

ale czako lako smaku afryki- ale ja nie przeczę, temu, że jestem infantylna, a Ty prosiłaś o wskazanie... czegoś dziecinnego w swojej wypowiedzi, zdaniu, etc. No więc masz!

skoro dla ciebie "czaka laka smak afryki" to "HASŁO" to ok, nie będę cię wyprowadzać z błędu :) Świat jest piękny droga blondyneczko, nie zapomnij dziś o obowiązkowej wizycie w solarium :)

tak, hasło... spokojnie- wiem, co mam dziś zrobić- nie musisz mną kierować w życiu. Sama sobie radzę :)

Jak na osobę szczycącą się optymizmem i wesołym usposobieniem wykazujesz przedziwną niezdolność pojmowania ironicznych żartów... :) pozdrawiam