Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanieeeeeeeeeeeee

skąd ta ciąża?

Polecane posty

Gość pytanieeeeeeeeeeeee

jestem w ciąży. kiedyś zabezpieczałam się tabletkami anty, ale musiałam je odstawić. od tego czasu używaliśmy prezerwatyw, zawsze z apteki, zawsze z datą ważności, durex, stosowane były prawidłowo, nie było żadnych ryzykownych zachowań, prezerwatywa nie pękła ani się nie zsunęła. ponadto przed wytryskiem zawsze wyciągał, właśnie w razie awarii gumki. teraz się okazuje, że jestem w ciąży, a jeszcze nie dawno bedąc już w ciąży (jeszcze nie wiedziałam) miałam bardzo obfitą i długoą miesiączkę. jak to wszystko możliwe?

Gość rycząca trzydziestka
lateks ma naturalne pory,jakiś pływak się prześlizgnął,prezerwatywa nie jest 100% zabezpieczeniem,no lipa

Bardzo wiele kobiet miewa miesiączkę nawet do 5-go miesiąca ciąży. Przedmówczyni ma rację w kwestii lateksu, ponadto zdarzają się uszkodzenia prezerwatywy niewidoczne gołym okiem.

Gość gratulujemy
Ciąża bierze się w wyniku stosunku płciowego pomiędzy kobietą a mężczyzną.

Gość asdfghjp
o to miałaś wyjątkowego pecha, który zdarza się bardzo rzadko. a byłaś u lekarza, na pewno to ciąża?

\"Bardzo wiele kobiet miewa miesiączkę nawet do 5-go miesiąca ciąży.\" Jak podaje się jakieś informacje to warto,żeby były prawdziwe.W ciazy nie wystepuje miesiączka,za to może wystąpic krwawienie.To jednak różnica.

pamiętam jak ja dawno temu używałem jeszcze prezerwatyw to często w pośpiechu (lub też jak było ciemno) myliłem strony przy zakładaniu :) no a co za tym idzie mogłem "wybrudzić" od zewnętrznej strony gumkę swoim nasieniem z wcześniejszego wytrysku lub tym płynem pre.. coś tam :) fakt ja nie zaliczyłem wpadki no ale może u Was było coś podobnego (?)

JA rok temu pracowałam w UNIMILU w wakacje i nagminne tam było dziurawienie co 10 gumki igłą :P ja nie dziurawiłam, bo sama ich uzywałam, ale koledzy to robili i mieli dużo radochy. :D mówili że "zmniejszają w ten sposób niż demograficzny bo ktoś musi na ich emerytury robić" :D może w durexie tez takie przypały pracują :P

Gość pytanieeeeeeeeeeee
ciąża na 100% beta hcg bardzo wysokie, test ciążowy pozytywny, brak miesiączki. do lekarza jestem umówiona, ale nie możliwe, żeby nie stwierdził ciąży.

Gość Jeszcze jedno pytanie
Czy jest możliwe aby test ciążowy nie wykazał ciąży? dwa testy różnych firm. Moje gratulacje, szczęśliwego porodu i zdrowego dziecka.

Gość pytanieeeeeeeeeee
to zależy kiedy robiłaś test. jeśli był w czasie kiedy powinnaś dostać miesiączkę i był z porannego moczu to powinien wykazać. w prawie każdym laboboratorium zrobisz beta hcg z krwi, które jest o wiele dokładniejsze. kosztuje 0k 25 zł