Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Maćkoo

Czy 28 letni facet ma szansę u 17latki- czy sciemniać odnośnie wieku dość młodo

Polecane posty

yyy koles zastanow sie.co z tego ze to jest fajna dziewczyna czy tez moze ma poukladane w glowie ale dalej to jest malolata ona ma dopiero 17 lat...11 lat to nie rzuca sie az tak w oczy ale u osob starszych.tutaj jest miedzy wami ogromna przepasc psychiczna.fakt faceci czesto zachowuja sie jak malolaci(przyklad moj facet ktory ma 28 a dokladniej w tym roku 29 lat i jego znajomi w mniej wiecej jego wieku) ale nie az tak zeby normalny zwiazek byl miedzy toba a 17 latka...u mnie to wyglada troche innaczej bo owszem jest u nas tez spora roznica wieku bo 7 lat ale ja mam 22 a uwierz rozum i doroslosc psychichiczna rozni sie miedzy 17 a 22 latka(oczywiscie nie mowimy tu o skrajnych zachowaniach u dziewczyn 22 letnich ze mozna je spokojnie nawet do 15 latki przyrownac) czlowieku my juz mozemy myslec o np zakladaniu rodziny ale z 17 latka??

Gość Kwintesencja16
na pewno nie powinieneś kłamać, bo zrazisz ją na wstępie mogę zapewnić Cie o tym.. ja będąc w tym wieku miałam tylko kolegów Twojego przekroju wiekowego! Teraz jestem szczęśliwą żonką i mamą i nadal kręci mnie bardzoo mój starszy mężczyzna :)

piekno nie jest najważniejsze przestań pisać w tym temacie bo to mi jest niepotrzebne, co w takim razie mają zrobić brzydkie dziewczyny.?

rodzina to jest jeden temat z wielu...o czym ty mozesz porozmawiac z 17latka??o tym co zalozy na zakonczenie roku w liceum.no facet wez sie zastanow.miedzy wami jest wielka roznica co do psychicznego dojrzewania.moze za jakies 3 4 lata bedziecie mieli o czym rozmawiac kiedy ty bedziesz mial 32 a ona jakies 20 czy 21

Gość jest wiele tematów
można rozmawiac o uczuciach czy imprezach ze starszą tez nie zawsze można znaleźć tematy do rozmowy

ale bez przesady to jest dziewczyna ktora jeszcze nic nie wie jest malolata.roznica wiekowa ok a nawet i taka ale nie gdy jeden z partnerow jest tak mlody bo nie ma na czym ten zwiazek sie opierac

Choć dziwi mnie to poczucie wyzszości moich rówieśniczek wobec takiej 17 letniej dziewczyny, pierszy raz jak tańczylismy zobaczyla nas kolezanka z mojego liceum i wydawalo sie jej ze będę zniął tańczył i bawil sie a ją obcesowo potraktowala co mnie bardzo zdenerwowalo a panna brzydka i z nadwagą 80 kg minimum Tego nie rozumiem

czym młodsza tym lepsza Czym sie chwalić że znalazłeś używaną starszą od siebie kobietę

Poprostu mi sie podoba wesoła dobra sympatyczna rozmowna i ma wielkie bimbały hehe a ty próbujesz mi udowadniac że starsza jest lepsza i tak mnie nie przekonasz Odpuść sobie.

INTERESUJĘ MNIE OPINIE typu Niebezpieczna Macko, to do Ciebie... Ja, w wieku 17-tu lat bylam zafascynowana starszymi mezczyznami. Imponowali mi bardzo. Sprobuj. I pamietaj o tym, zeby nie klamac. Klamstwo ma krotkie nogi i prawda moze wyjsc na jaw szybciej, niz Ci sie wydaje. chopie jo Ci powiym ja mam 18 i pewien 28-latek zaczął mnie podrywać, myśląc, że mam 24 ;| flirtował ze mną, ale faktycznie na początku rożnica wieku trochę mnie odstraszyła... jednak już pół roku mamy kontakt i przekonałam się, że ta różnica wieku nie jest aż tak ogromna ;p w dzieciństwie oglądał te same kreskówki, nabija się z podobnych rzeczy, a poza tym jest wiecznym chłopcem. z tym, że wygląda na te 28lat ma lekki zarost itd. myślę, że powinieneś najpierw się z nią zakumplować bardziej, po jakimś późniejszym czasie powiedzieć ile masz lat... może się trochę zdziwi, ale szybko przywyknie i nie będzie to żadna przeszkoda. a może jest wyluzowana i dla niej to żadna przeszkoda? jak jesteś przystojniak, to tym bardziej! koleżanki będą zazdrościć ;d To jest pytanie do kobiet

Gość nie da sie
spotkalem sie jako 26 facet z 16-latka - aczkolwiek jej wiek poznalem pozniej a dziewczyna wygladala na dojrzala, to jednak przepasc intelektualna i emocjonalna byla nie do pokonania. byla to znajomosc jednego spotkania i jednej konwersacji. po prostu sie nie da, no chyba ze komus (roz)krokowy osrodek decyzyjny wylacza funkcje glownego osrodka decyzyjnego we lbie. jak tu cokolwiek wspolnie przezywac z takim dzieckiem?

o kurwa gosciu" nie tyle jest autor prawiczkiem co cienki w lozku albo ma malego dlatego ugania sie za mloda niedoswiadczona i naiwna dziewuszka

zero kultury lepiej popracuj nad interpunkcją, poprostu nie mam ochotu z burakiem rozmawiać WYPIERDALAJ starą wywlokę bez problemu można znaleźć ale jestem bardziej wymagajacy niż ty hehe

Maćkoo, a myślałeś chociaż przez chwilę 'co dalej'? Chyba nie...

nieradzisz sobie z własnymi problemami i probujesz odreagować na innych,

jak jest dziewicą to tym bardziej facet musi sie wykazać aby dziewczyna byla zadowolona z pierwszego razu.

a wywloka co ją nie jeden posuwał nawet prawiczka szybko wyszkoli

casertano jestes tam jeszcze? takie pytanie ten starszy facet pozbawił Cię cnoty hehe?

widzisz ty ograniczasz sie jedynie do tego aby nie bolalo jakie możesz miec doswiadczenie jedna znalazła sie szmata co dala ci dupy och i taka wspaniała bo się z tobą przespała

Takie szmatki jak Twoja to ja na studiach posuwałem teraz zadaje sie z porządnymi dziewczynami a Ty frajerze żeń się z taką

bo nie interesują mnie opinie z frustrowanego buraka wyobraż sobie ze nie kazdy ma przyjemność odpowiadać na Twoje żałosne wypociny

Gość ale polewa
o m g .. nie wierze ze ten facet ma 28 lat, lol przeciez to nie ten poziom... on faktycznie nadaje sie dla 17 bo sam wypowiada sie jak 16latek, obrazajac i wierzgajac jak kogucik ;) mialam kiedys taka sytuacje.. mialam16 a znajomi umowili mnie na "randke w ciemno" z ......22latkiem. mowie ok, mozew faktycznie fjany facet... heh oni serio mysleli ze ona ma 22.... na spotkaniu okazalo sie ze ma 28!! powiedzialam mu, zeby sobie poszukal panienki w jego wieku bo koles ktory ogadala sie za takimi jak ja nie moze byc normaln ( ja taka 16letnia gowniara powiedzialam cos takiego buhah), spuscil buraka i zaczal mnie oskarzac ze go "dyskryminuje" za wiek xD o kurde ale mialam z niego polewew, skonczony palant to vyl, opwiadal ze mial wczesniej 14 ktorej pomagal w matematyce i kontaktach z rodicami.. o kurwa gosciu - jak dla mnie jestes tutaj jedynym sensownym meskim glosem ;)

gdybyś potrafil czytać ze zrozumieniem wiedziałbyś ze ja nie oczekuję porad jak zdobyć 17 latkę

Gość stara baba i co
:O