Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Maćkoo

Czy 28 letni facet ma szansę u 17latki- czy sciemniać odnośnie wieku dość młodo

Polecane posty

Gość czytałam kilka pierwszych
postów i coż.. od siebie napisze że mam kolege, ma 33 lub 34 lata i tez notorycznie kłamie małolatki co do swojego wieku, prowadza się z dziewczynami w przedziale wiekowym 17-22 lata. twierdzi że wyglada na 22 lata, w profilu na sympatii ma wpisane 26. widze ze to powszechne dośc zjawisko w śród 30 latków którzy z różnych powodów nie moga niczym zaimponowac kobiecie w swoim wieku...

Gość ale polewa
prawiczku tobie to coraz gorzej... omysl z kazdym dniem coraz wiecej kobiet w twoim wieku traci cnote... lkepiej wez sie do rboty inaczej bedziesz musial sobie "wychowywac" 12... a juz i na to jestes za stary

wybierz się prawiczku na wakacje gdzieś nad morze szukając w przedziala 16-18 masz dużą szansę na znalezienie dziewicy a co przyjemniejsze na pozbawienie jej dziewictwa

Maćkoo, rozbawiłeś mnie ;p Człowieku, różnica wieku jaka Was dzieli to jest pikuś. Problemem jest Twoje podejście do tej dziewczyny. I nie tylko do tej dziewczyny - trochę szacunku dla kobiet w Twoim wieku. Kwestia związku 17latki i 28latka będzie budzić kontrowersje. Wiem z własnego doświadczenia. Ale jakimś cudem ja trafiłam na człowieka na poziomie. Który za życiowy piorytet nie uważał przelecenie mnie. A przede wszystkim zaimponował mi czymś innym, niż bluza z kapturem... o kurwa gosciu - faktycznie wracasz wiarę w mężczyzn.

szukaj takiej która penisa na oczy widziałai , nie wie co to orgazm i mysli ze od pocałunku zachodzi sie w ciąze, w innym przypadku jeśli dojdzie do sytuacji intymnej moze skonczyc się smiechem :P

ja nie chce imponować 30 latkom czy rówieśnicom , mam takich na pęczki w pracy i naprawdę widać że kobiety po 30 nagle szybko sie starzeja, po co mi taka? na dodatek zaczynaja tyć a 30 letnie panny to zazwyczaj już z mocną nadwagą

Gość ale polewa
koncz wasc... wstydu oszczedz (sobie przede wszystkim) no nie ja to musze wydrukowac i przeslac znajomym - to musi byc prowokacja. nie wierze ze to na serio xD

modne wśród gimnazjlistów :P u faceta pod 30 tke to bluza z kapturem owszem może być, ale jak idzie na trening

Gość koko dżambo mere tutu
no ale czy trzeba w ogole 17latce imponowac? a jak jest 25latka i spotyka sie z 30latkiem to on tez szpanuje furą, pokazuje kase, chwali sie mieszkaniem? no raczej nie. Tak samo 17latce nie trzeba imponowac, a mozna przeciez normalnie sie poznac i traktowac. Niektore 17stki to naprawde fajne, mądre i porządne dziewczyny:) i nie jest to regułą ze nie ma o czym gadac, bo tak samo z 30latka ktos moze nie zalapac na tych samych falach. autorze radzilabym ci sie przyznac do wieku. chyba nie chcesz budowac ewentualnego związku na kłamstwie? od dawna wiadomo ze faceci lubią mlode ciałka, a młode ciałka lubią starszych facetów:)

Śmiac to mi się chce z facetów ktorych panny posuwalem a oni są szczęśliwi bo zaimponwali 28 latce To 27 latki maja problem ze znalezieniem facetów i nie muszę im imponować aby mieć powodzenie Często myślisz jak z innymi się bzykała? nie jeden był lepszy od Ciebie tylko ona nigdy cioto Ci o tym nie powie

Gość ale polewa
"nie jeden był lepszy od Ciebie tylko ona nigdy cioto Ci o tym nie powie" uuuuuu tego sie boisz xD porownania... och ach no i wszystko jasne ;))))

Gość koko dżambo mere tutu
moze i niejedna po 20:P ale tych przed 20 szczuplejszych zadbanych jest rownie dużo

Nie zdziwilbym sie gdybym i twoją gdzieś na imprezie przeleciał za to Ciebie żadna inna nie chciala tylko wycierucha w ktorą nie jeden sie spuszczał.

piszesz nie na temat od prawiczka się odczep i wypierdalaj z mojego wątku bo nie lubie takich frajerow.

Gość ale polewa
oooch ze swoja elokwencja i wrazliwoscia poety kazda bedzie twoja.... ;]

Kropciu, ja właśnie siędzę w dresie ;p I znowu małolaty v kobiety przed 30? Dajcie znać kto wygrał ;p

Czytałam. Niezły ubaw mam ;p I cieszę się, że tacy faceci jak Ty istnieją ;)

Gość sashaaa711
jak miałam 17 lat, to znajomi wyciągneli mnie na impreze i tam poznałam całkiem miłego i fajnego faceta. Spotkalismy sie kilka razy, było miło, mieliśmy 'wspólny język'.Dosc szybko zostalismy parą. Dopiero po jakims miesiacu okazało sie ze miedzy nami jest 11 lat roznicy ale to juz nie mialo znaczenia. Tak dobrze nam ze soba bylo ze nawet nie przyszlo nam do glowy pytac o wiek... tylko ze ja nie bylam jakas pusta gowniarą:P i wyglądałam na starszą... a on byl niezwykle pogodnym i opiekunczym czlowiekiem:) tak wiec szanse masz, tylko pytanie na ile powazna jest ta dziewczyna jak na swoj wiek..?

O kurwa gosciu - a ja nie zdarzyłam mu pomachać... nawet część nie powiedział :|Do nastęonego razu, bo chyba dyskusja się skończyła. Miło było. I momentami całkiem śmiesznie... :D

Smacznego :D i zaczernij się, następnym razem będzie wiadomo, że to Ty ;)

Gość sluzba
28letni facet moze byc z 17latka czy tego chcecie czy nie.To nie jest pedofilstwo niedowiarki.Gdyby dziewczyna miala 14lat to i owszem ale w tym wieku chlopak nie moze byc o to posadzony.Mysle ze rozstrzygnalem sprawe.A Tobie chlopaku radze brac sie za dziewczyne i zycze wam zarazem udanego zwiazku:)

Dużo kobiet wyjechalo z tego kraju i to tych z przedziału 1978-1985 wychodząc za brytyjczyków.. Z mojej licealnej klasy aż 4 z 20 kobiet Czyli 20% i to te najładniejsze, rozumiem ze lepsze płace mieszkania, raczej domy ale co polscy faceci mogą zrobic w takiej sytuacji, Brytyjki nieczęsto wybierają polakow.

Gość 17nastka_...
mój chłopak ma 27 lat :) w listopadzie 28 :) nie przestraszyłam się :P

Gość biedny polaczek nie ma szans
u brytyjek no chyba ze jakiś przystojniak a ona paskuda, sa bardzo nastawione na możliwości finansowe mężczyzny myśląc o małżeństwie.

Gość niestety tak jest