Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gagugaga

plamienie po miesiączce - miałyście tak

Polecane posty

Gość gagugaga

od kilku miesięcy nie wiem chyba 5-ciu po miesiączce która trwa 5 dni przy cyklach 35 dniowych mam 3-4 dni przerwy a potem pojawia się kilku dniowe takie brudne plamienie . byłam z tym kiedyś u gina i powiedział mi że najprawdopodobniej pękły dwa pęcherzyki na raz i stąd to plamienie dostałam duphaston i przeszło. ale co miesiąc jest tak samo. miała któraś z Was coś takiego ??????? co to może być ???????? dodam jeszcze że już w tamtym roku staraliśmy się o drugą dzidzię ale nie wyszło więc zrobiliśmy przerwę teraz chcemy zacząć starania od nowa.

Gość Prettywoman1987
ja nie miałam nic takiego ale słyszałam że to normalne u kobiet które już rodziły i teraz starają się o drugą ciąze szkoda że nie napisałaś ile miesiecy upłynęło od pierwszego porodu bo mozliwe że jeszcze jest za wcześnie na poczęcie drugiego dziecka na twoim miejscu oprócz faszerowania sie tabletkami poszłabym do jeszcze jednego ginekologa w tej sprawie bo kobieta i jej organy rozrodcze potrzebuja szczególnej troski pozdrawiam i życze powodzenia

Gość gagugaga
mój syn skończył już 3 lata. a ja żadnych tabletek nie biorę raz brałam duphaston . Myślę że pójdę na usg i to powinno wszystko wyjaśnić. Może coś jest nie tak

Gość gagugaga
byłam dzisiaj u gina. dostałam skierowanie na badania hormonów : fT3, fT4, TSH, prolaktyny , estradiolu, FSH , testosteronu , DHEA-S i kortyzolu mam je zrobić w 4dc no i skierowanie na USG które mam zrobić w 12dc. Powiedział że to mogą być zaburzenia hormonalne