Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość echo davidoff

Jestem niemodna, POMOZCIE MI ZROBIC PORZADEK W SZAFIE

Polecane posty

Gość echo davidoff

mam przed soba kilka rzeczy do wyrzucenia z mojej szafy i nie wiem zatrzymac je, bo moda na nie wroci czy nie? - bluzeczka a la komkis z dl. rekawem vero moda - sukienka, ktorej nei nosze od conajmniej trzech lat, motyw kwiatowy.. czuje sie w niej jak stara babcia :/ i inne duperelki, na co dzien nosze jeansy, bluzy, adidasy, wlosy spinam w kucyk albo nosze rozpuszczone .. czuje sie staroooooooooooo, co robic? gdzie tanio kupic? podajcie propozycje na jakis ograniczony budez to max.500 zl w tym musi byc wszystko: buty, spodnie, bluzki gdzie czytalam rurki i tuniki sa modne, ale nie chce wygladac tak samo jak wszyscy, jak wypracowac swoj indywidualny styl? :D czekam na propozycje

Gość podbilam stary temacikk
proponuje przejsc sie do duzego, tlocznego szmateksu. sukienki:) ciekawe niebanalne blzuki. szukaj tego co Ci sie podoba, w czym sie dobrze czujesz:)

Gość xsw21qaz
Miałam ten sam problem. Rada: kupuj rzeczy klasyczne. Klasyka nigdy nie wychodzi z mody i łatwiej ze soba kompletować ubrania. Do tego dodaje jakiś modny dodatek typu pasek, broszka, apaszka, kolczyki. I jest good. W pracy często słyszę, że ładnie wyglądam za niewielki koszt.

Gość echo davidoff
mam teraz zamiar kupic sobie klasyczne lniane spodnie na lato , z czym je skombinowac? z jakas oryginalna bluzka i do tego jakis elegancki pasek? idac tym systemem musialbym wyrzucic ok.80% mojej szafy? a moze dobry sposob..

Gość xsw21qaz
Rób metodą małych kroków. Powoli szafa b ędzie się zapełniac. Ja zaczęlam kupowac zwyczajne spodnie dzinsy, gładkie, bez zadnych cekinów i przecierań. Wtedy do wszytskiego pasują. Podobnie z resztą ubrań. No zcasem pozwalam sobie na coś extra.

Gość skad sie biora takie matki
a rurki z tunikami były modne parę lat temu...

Gość sukienka
to modna jest jak w kwiaty ;D te spodnie to nie mój styl za bardzo no,ale do nich pasowałaby biały t-shirt .Albo hmmm no sama nie wiem ... t ozależy jak lubisz się ubierać... wyzywającą ... jakieś połączenia rażących kolorów... czy stonowanie ..

Gość sukienka
Do rurek i tunik to się zgadzam

Gość sukienka
Ja wolę styl skate ;D ... (17 lat.;p) takie rurki albo pumpy z t-shirt ... Teraz na topie są kolory ;D ... żadnej czerni ... Kwiaty... oczywiście wzory łączymy z gładkimi rzeczami ... a co do te jsukienki to bez żadnych wisiorów itp.

Gość echo davidoff
nie mam jeansow z przecieraniami i cekinami, raczej klasyczne, w takim razie co zamiast lnianych spodni i rurek?

Gość echo davidoff
wyzywajac i sexy to juz zupelnie nie moj styl, ale chcialabym cos zmienic, oczywiscie w granicach dla mnie do przyjecia

Gość ulencjala
czerń też jest modna . czerń zawsze jest na topie. w tym sezonie szczególnie modne jest połączenie czerni z bielą :)

Gość echo davidoff
mam jedna pare czarnych spodni, kupic do nich biala tunike?

Gość ulencjala
a coś Ty się tak uparła na tę tunikę?:D Jaki fason tych spodni czarnych posiadasz? Rurki? ;)

Gość echo davidoff
decyzaj zapadla, spakowalam dwa worki ubran i ide z nimi do kontenera, maja jakies 4-7 lat, wiec nie sadze ze bede za nimi tesknila.. zostawiam klasyczne spodnie i pojedyncze sztuki, ktore mam juz od dluzszego czasu, reszta tzn. stare t-shirty, za duze spodnie, jakies bluzki i reszta egzotykow spotka dzis przeznaczenie :) wybieram sie jutro do ciucholandu, ryneczek i na sklepy, mam dokladnie 480 zl na boku i zobacze co sie da za te pieniadze kupic, do jutra

Gość echo davidoff
zupelnie klasyczne bez kantu, proste podoba mi sie tez taka moda long shirt czy cos tam, widzailam jedna babke w takim co a la halka z kieszonkami.. hehe.. ciekawa jestem jak ja bede w tym wygladala ;D

Gość echo davidoff
rurki , dobre sobie dla moejej garderoby czas zatrzymal sie 5 lat temu ( conajmniej)

Gość echo davidoff
ta pierwsza bardzo mi sie podoba, bo wole takie dluzsze :)

Gość modnisia
Mam sieć sklepów,takze moge Ci cos doradzic. Kupuj orginalne rzeczy w kolorze morskim;D robią szał;p ludzie nie do końca są przekonani do tego colorku,ale jak widzą go na kimś to nie odrywają wzroku, w tym kolorze znajdz kolczyki , jakis fajny pasek:) jak chodzisz przeważnie w jeansach i adidasach to zmien to koniecznie! teraz jakies fajne balerinki(jezeli nie lubisz szpileczek) albo jakies japonki:) Treaz są swietne mini:P albo białe spodnie:) zawsze cos nowego.

Gość gfdyhghfgf
modnisia- ale ty musisz być tandetna :D

Gość fkdkfkkghkhkkhkhkj
tja sieć sklepów...hahaahahahhahahha czuj się wysmiana:D

Gość echo davidoff
zamiast krytyki chetniej poczytalabym jakies konkretne rady/ propozycje, a to takowa byla i za nia dziekuje :)

Gość echo davidoff
ja i mini to kiepsko to widze, ale chyba kupie sobei jakies krotkie spodenki z mankietem i zaraz pewnie ktos na mnie "napadnie" , ale co tam :D

Gość jakkakaka
ULENCJALA daj prosze takie linki jak ten drugi, boski

Gość echo davidoff
sukienki nie wyrzucilam tylko kupilam do niej bransoletke z muszelek i bedzie robic za styl hippie :) co wczoraj kupilam to: top w kolorze jasnej czekolady na sr. dekoltu sciagniety klamra z brylancikow, top w kolorze koralowym na dole rozszerzany z kieszonkami, taki mini-kombinezon jeansowy ( spodenki z topem w jednym), ogromna i lekko przezroczysta chuste na plaze,jeansowe krotkie spodenki, krotki czerwone spodenki z mankietem,wydalam juz 250 zl, dzis planuje wypad do ciucholandu i zobaczymy co tam odkryje :D

Gość echo davidoff
i dlaczego do ch.. bluzki w h&m kosztujamiedzy 80-100 zl???!!!!wszedzie taka drozyzna, ze glowa boli..

Gość ciekawe dodatki zawsze modne
jeśli szukasz ciekawych dodatków zajrzyj na ta stronę w zakładce akcesoria znajdziesz wiele ciekawych pomysłow a i ceny chyba niezbyt wysokie? Oto link: http://www.kuferart.pl/akcesoria,7/

Gość krecona glowa
jej,jak ty to zrobilas echo,ze kupilas tyle rzeczy za raptem 250 zl.Teraz wszystko takie drogie..

Gość echo davidoff
za bluzke z brylancikam dalam 60 zl --koralowa 44 zl -- kombinezon 100 zl ( zwykly z jeansu zadna marka, w normalnym sklepie ze spodniami go kupilam) chusta 20 zl czerwone spodenki 12 zl ( przecenione, ostatnia para, torche przybrudzone) jeansowe 35 zl wyszlo mniej wiecej 250 zl, bo jeszcze jakies 30-40 mialam w portfelu, ale w ciucholandzie znalazlam jeszcze wczoraj kamizelke zwykla czarna za 8 zl, kupilam farbe do wlosow 12 zl , bylam sie obciac za cale 18 zl i jestem b zadowolona,chyba skocze sie dzis jeszcze raz do ciuchoklandu, bo widzialam wczoraj tam taka spodnice miniowke ciemnozielona nowa za 20 zl :) byly tez b fajne biodrowki za 12 zl z jakiegos cienkiego materialu, tez je przymierze, strasznie czasochlonne te zakupy i caly czas musze tak kombinowac, zeby wszystko dalo sie jakos zestawic,te 500 zl to widze na pokrycie pierwszych potrzeb, zeby sie tak miej wiecej ubrac bede potrzebowala z 2000 zl, masakra..