Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość HIUSTON MAMY PROBLEM

Hej a wiedz tak zaczne moze od poczatku..

Polecane posty

Hej a wiedz tak zaczne moze od poczatku;p kochalam sie z chlopakiem bez zabezpieczenia w czasie okresu lecz on we mnie nie skonczyl , jakis 1,5 tydz pojawilo sie takie plamienie brazowe bylo go naprawde niewiele po 2 dniach znowu . 9 maja powinna dostac okre nie ma go do dzis zrobilam test i wynik negatywny , piersi mnie bola brzuch jak by na miesiaczke a tu nic...Dodam tez ze caly czas o tym mysle i mam egzaminy czy to moze byc powodem stresu??? poniewaz caly czas jestem w stresie. prosze o odpowiedz

Zofia jak myslisz czy to moze byc ciaza?? wiem ze niby nie ale ja juz shizuje

Gość agniecha 24
wiedz?? :o naucz się, dziecko, pisać!

dorisday mozesz sobie ten slownik poczytac na dobranoc ja tu nie o ortografi tylko o czyms zupelnie innym wiedz daj mi spokuj ...nie kazdy musi byc orlem w ortografii

Gość agniecha 24
mądry przyzna się do błędu i postara się poprawić, głupi powie, że nie każdy jest orłem 🖐️

jejku przeciez sie przyznalam do tego ze robie byki ... ale czy my tu o ortografii??? boze mialam tylko jedno pytanie... a dostalam odpowiedz taka zebym zajrzała w słownik

Gość agniecha 24
ortografii nie znasz, wiedzy o swoim organiźmie i efektach Twoich działań nie masz, nie chcę wiedzieć, w jakiej dziedzinie jesteś orłem