Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiooola_fioooola

Ekspendientka w sklepie nie chciała mi sprzedać rzeczy z manekinu- czy tak można

Polecane posty

Gość wiooola_fioooola

Tak się zdenerwowałam, znalazlam swietna rzecz w sklepie, na wieszaku zostaly tylko takie 2 i nie w moich rozmiarach, natomiast na manekinie byla na mnie idealna, moj rozmiar, a sklepowa powiedziala,ze mi nie sprzeda jej. Czy ona tak moze traktowac klientow? co powinnam zrobic??

Gość Martek_
kopnąć ją w dupsko

Pewnie chciała dal siebie zostawić...albo dla szefowej...;) Nie spotkałam się z taką sytuacją...zawsze kiedy chciałam kupić coś z wystawy to kupowałam...sprzedawcy nie robili problemu...

Gość powinna przebrac manekina
gorzej jesli rzecz która była na manekinie była w innym kolorze od pozostałych, bo oni mają wystawy ustalane "odgórnie "

Gość bfbfhfdfh
Ja często jestem w takiej sytuacji, bo zazwyczaj wypatrzę coś z manekinu czego nie ma na sklepie :P Wtedy rozwiązaniem jest złożenie zamówienia na daną rzecz. Po 2, 3 dniach można po nią przyjść do sklepu.

Gość powinna przebrac manekina
acha , mówię o sieciówkach typu reserved, hm itp

Gość bfbfhfdfh
No i właśnie w takich sieciówkach trzeba po prostu zarezerwować sobie daną rzecz. Mi nigdy nie robię z tego powodu problemów :)

Gość wiooola_fioooola
a taka sytuacja sie zdarzyla w sklepie mohito we wroclawiu, nie polecam :-( bylam tam jednego dnia i tylko moj rozmiar byl na manekinie, kolory byly takie same, bo chodzi o spódniczkę jeansową, a potem po 2 dniach tam wróciłam i została ta tylko na manekinie, a reszte juz wykupili, to ja prosilam kierowniczke,zebym mogla ja kupic, bo juz drugi raz po nia przychodze itp, a ona,ze mi nie sprzedadza :((((

Gość bfbfhfdfh
Idź tam i poproś, żeby Ci odłożyli.

Gość wiooola_fioooola
ale jaj uż źle się czuję chodzac tyle razy po ta sama rzecz, szczególnie,ze nie mieszkam w tym miescie i musze specjalnie tam dojezdzac i czuje sie, jakbym sie prosila, zeby mi ja sprzedali, powinni jakos inaczej traktowac klientow.

Gość wiooola_fioooola
czy moznma gdzies zlozyc skarge za takie cos?

Niestety w sieciówkach trudno oczekiwać miłej obsługi- nie zabiegaja o klienta, bo bazuja na tym że te sklepy sa od siebie zazwyczaj oddalone i albo kupisz u nich albo wcale! Mnie ostatnio spotkała przykra sytuacja w Reserved...i ...juz w tym sklepie nie kupuję! Nie wiem czy Ci o cos pomoże,ąle tutaj masz wykaz sklepów Mohito w Polsce: http://galerie-handlowe.a2a.pl/sklepy/mohito

Gość horupt
mi sie takie cos zdarzylo i nikt mi nie zaproponowal zamowienia ciucha, tlumaczyli sie ze oni z manekina zdjac nie moga i juz :O

Kretyńskie wewnętrzne przepisy są ważniejsze niż klient... Zastanawiam sie jaki !!!marketing kończyli menedżerowie tych sklepów?!

Gość bfbfhfdfh
Jestem zaskoczona tym, co piszecie. W wielu sklepach niejednokrotnie były dla mnie rzeczy z manekina zamawiane..

Tytułem wyjasnienia. Mój problem nie dotyczył zdjecia ciuszka z manekina, ale...z wieszaka wiszacego na tyle wysoko,że nie mogłam tego sama zrobić. Ekspedientka zapytana, czy tę bluzkę można gdzieś niżej zobaczyć? odpowiedziała: A co !nie łaska poprosić?! Zatkało mnie i...wyszłam.