Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moja mmatka sie wkurza na tę

suknia - zła bo ... krótka?

Polecane posty

Gość degvrer
fatalna, krotkie nie sa zle ale ta jest rzeczywiscie bez klasy :D

Gość OGOLNIE NIE PODOBAJA
Mi sie krótkie suknie ale sama taką kupiłam tylko po to żeby teściowa wkurzyc. Ona stwierdzila ze nie przyjdzie na slub jesli ubiore krotka skunie i bardzo się z tego powodu cieszę :D

niezle myslenie ''na zlosc mamie utre sobie uszy''-glupota! suknia a raczej sukienka mi sie nie podoba-malo ma wspolnego ze slubem-wyglada raczej na letnia sukienke...

Gość OGOLNIE NIE PODOBAJA
ślub mam za miesiąc więc się okaże ale od tego czasu w ogóle się do nas nie odzywala więc mam nadzieję że nie przyjdzie

Gość z suknią ślubną ma tylko
związek kolor:P to nie suknia a SUKIENKA! może i ślubna ale na pewno nie suknia.

Gość bnjkulk
ciekawe czy twojemy facetowi tez tak wesolo ze nie chcesz jego matki na waszym slubie :o

Gość refef
naprawde okropna ta sukienka :/ weź idź do sklepu z kimś kto ma gust albo poradź sie pań które te sukieki sprzedaja bo ta jest koszmarna :(

Gość pomyslcie madre głowy
to prawda tragiczna

Gość Iza_30
niezbyt trafiona. Jak chcesz miec krotką sukienkę to oże jakis prostszy fason bo albo Ty się bedziesz rzucac w oczy albo sukienka. Ja miałam krotką sukienkę mini i ta ze zdjęcia to przy mojej to długa jest ;)

Gość oczywiście że da się
sukienka jest okropna, ale skoro się upierasz, to może załóż ją na wesele, niektóre się przebierają. A do kościoła/urzędu to raczej coś bardziej przypominajćego suknię, a nie sukienkę...

ale dlaczego ma zakładać na SWÓJ ślub jakąś bezę z salonu, która na metce ma napis "SUKNIA ŚLUBNA" jej ślub, jej sukienka

Gość 100 pewnosci
miska22 wygląda jak kiecka dla starej ciotki :o

Gość bfbfbfbfbfb
Miska22, wcale nie dla starej ciotki, tylko ta pudernica w kapeluszu tak się w niej słabo prezentuje. Ale w sukience widzę potencjał, czego niestety brak tej pokazanej przez autorkę. Mi się podobają krótkie suknie z Cymbeline, np. Saline, Cannes. Można sobie w necie poszukać.

Gość zolwikkk
ee kiecka miski tz jakas taka brzydka jak by

sukeinka miski moz ei bylaby ladna ale po odcieciu tej koronki na dole bo wyglada jak wystaja halka.

Gość ale podpucha
nie ma nic złego w krótkiej, ale te ostatnie sa powydziwiane z długością i nie wygląda to dobrze nigdzie poza wybiegiem dla modelek

Gość do bfbfbfbfb
ta pierwsza fajna, kiedyś jak byłam mała, to zobaczyłam gdzieś podobną, w jakiejś gazecie, czy coś, a to były czasy, kiedy zagraniczne gazety się pożyczało po znajomych, jak ktoś coś zdobył, bo u nas nie było. W każdym razie wszystko w tych gazetach było takie wooow, i postanowiłam sobie, że też pójdę w takiej do ślubu... Potem o tym zapomniałam i poszłam w zupełnie innej, ale fajnie sobie to przypomnieć!

Gość jjjjjjjjjjjj
Drugie zdjęcie w górnym rzędzie

a ja myslalem, ze panna mloda ubiera sie w suknie a nie przebiera za panne mloda.