Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katastrofaStuleciaaaa

BARDZO prosze o pomoc

Polecane posty

wlasnie rozmaiwam na gg z chloapkiem i stwierdzil ze juz mnie mniej kocha... ze jestemy razem i to CHYBA NIC NIE ZMIENI ZE TAK JEST;/ teraz stwierdzil ze nie wychodzilo nam ostatnio w lozku bo niedochodzilam a tera zze moi rodzice go nie akceptowali ze mam zadecydowac co dalej ale to on powinien zrobic jestesmy razem 3 lata i niby wszystko bylo dobrze a tu nagle takie rzeczy wypisuje

Gość GIVE IT TO ME
olej go!!! skoro nagle tak pisze to znaczy ze ma na oku inną lub poprostu juz ją ma...nie wart jest ciebie

inna nie... bardzij to ze jestm zaborcza a nie wiem jak mu dac do zrozumienia ze sie wkonvcu zmienie.... bo juz mialam niejedna sznse ale teraz to wiem:)

Gość brrrrrrrahaaa
skoro juz raz mu obiecywalas ze sie zmienisz a nie zrobilas tego to chyba jednak bedzie mu ciezko na nowo ci zaufac ale moze powiedz zeby dal ci czas na zmiane i na to zeby mogl ci na nowo zaufac i jesli juz ci go da postaraj sie tego nie zmarnowac i nie byc zazdrosna...nie widzi ze naprawde sie zmieniasz i chcesz sie zmienic..

wiem ze zmarnowalam juz 3 szanse;/ ale on mi nie chce dac tej jedynej ostatniej:( co mowic co robic;/

Gość brrrrrrrahaaa
chcialabym cie jakos pocieszyc ale chyba jednak musisz uwierzyc w to ze to juz koniec miedzy wami...faceci s.a pamietliwi i nie wybaczaja tak szybko cos o tym wiem

kurdejutro spotkanie:( a ja nie wiem co robic bo mielsismy sie spotakac jutro ale dzis wyszla taka sytuacja to powiedzil ze jutro spotkanie kolezenskie:( nie wiem co mowic i robic:(

nie wiem co jutro mowic i robic:( pomocy

Gość wituś-sprytuś
próbuje się wykręcić bo ma inną

na inna to nawet nie maial byl czasu;/ chodzi o to ze nie wiem jakich slow uzyc zeby dal mi ta sznase;/ bo juz nie wiem co robic

Gość to mu się nawet osobiście
nie chciało wybrać na taką ważną rozmowę tylko przez GG piszecie? poza tym skoro nic was nie łączy to się rozstańcie.