Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czarna_dziura

czy to prześladowanie?

Polecane posty

nie pracuję w pewnej firmie już ponad pół roku, ale nie mogę uwolnić się od byłej szefowej i jej prawej ręki:O nie zrobiłam pożegnania bo nie chiałam sie z nimi zegnac i nie mialam za co dziekować... zeby zgodzila sie rozwiazac ze mna umowe za porozumieniem stron musiałam dać kogoś na swoje miejsce... no i zaproponowalam swoją koleżankę, z która teraz obrabiaja mi tyłek, no ale nie o to chodzi :) chodzi o to, że ta \"prawa reka\" jak i była szefowa non sto do mnie wydzwaniaja, a kiedy nie odbieram dostaje smsa \"nie rob jaj zadzwon szybko bo nie wiemy gdzie sa dokumenty\" :o a skad ja mam wiedziec skoro juz tam pol roku nie pracuje? tak też odpisałam, to zaczelo się, ze to dlatego,ze zostawilam syf, czemu nie zrobilam pozegnania itp :o a doskonale wiem,co zostawilam bo byl robiony spis zdawczo odbiorczy i wszystko było ok... takie telefony i smsy zdarzaja sie kilka razy w tygodniu, mam tego dość i czasem czuje się jak przesladowana, nie mam pojecia jak zalatwic sprawe raz na zawsze,zeby sie odczepiły :o

Gość zaboboniara
jak nic...

Zmień nr komórki, stacjonarnego i zastrzeż je. Albo przemyśl to. Niewielu ma dziś szczęście być nagabywanym przez pracodawcę :)

Gość ebambiiiiiiii
a może wystosuj oficjalny list i napisz, to co napisałaś tutaj, że był spis i wszystko uporządkowane i sobie tego nie życzysz... według mnie to już prześladowanie. a jak masz kasę to wyślij list przez adwokata.

wlasnie sie zastanawiam nad tym...poza tym strasznie mi tyłek obrabiają i wielu ludzi, ktorych spotykam z bylej pracy z ktorymi sie lubilam dziwnie na mnie patrzy:o wczoraj napisalam smsa zeby daly mi spokoj i dzis cisza,ciekawe jak dlugo...

czarna_dziura :) 🖐️....po ktoryms takim smsie moja karta sim wyladowala by w najblizszym kanale sciekowym a chwile pozniej nabylbym nastepna :)

a mi kabel USB 🖐️ :) - nie jestem skora do miany nr bo to pozniej klopot, a mam taka prace,ze duzo osob ma moj nr i ciezko byloby poinformowac wszystkich, ze go zmieniłam... czesto jest tak,ze jak nie odbieram, to dzwonią na domowy:o chociaz juz nauczylam rodziców, ze mnie nie ma jak to one... strasznie sie czuje przez to, zaczynam sie lapac na tym,ze jak dzwoni tel domowy do serce zaczyna mi walic, a komorke nosze wyciszoną:o

no tak to wymiana nie wchodzi w gre.. moze poprostu nie odbieraj, wrecz odrzucaj, a na smsy tego typu nie odpisuj....w razie jakich kolwiek zarzutow ze strony bylej szefowej ze nie odpisujesz ....mozesz powiedziec lub odpisac ze : tak dlugo jak ja place rachunki za moj telefon to ja decyduje do kogo zadzwonic lub wyslac smsa

teraz juz nie bede wcale odpisywać, a polaczenia bede odrzucać, moze to im da coś do zrozumienia... jeszcze niedawno chciala mnie zastraszyć, ze niby cos nagada na mnie i jej slowa brzmialy "narobie Ci zmrodu", ale tym sie akurat nie przejmują bo to ja mam na nią duuużo haków :) jedna rozmowa z jej przełożonym (prezydent miasta) i kobieta leci i kłania sie prokurator... dzięki za rady :)