Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość parytka

macie czasami spięcia w łożku?

Polecane posty

Gość parytka

nie potrafie sie dobrze ulozyc w pozycji gdy jestem na górze i na nim siedze i zawsze kiedy proboje on juz zaczyna sie denerwowac bo i tak mi nie wyjdzie... a ja bym chciala mu sprawic przyjemnosc, zaskoczyc go i dsł go ujechać:p ale wtedy jest zawsze nagłe spięcie miedzy nami zebym przestala bo nie umiem i on znowu przejmuje inicjatywe i nie za bardzo wiem co zrobic w tej sytuacji. dac sobie spokoj?

dziwny ten twój partner Zupełnie dla mnie zarozumiały Każda pozycja partnerki która ma przyjemność powoduje u mnie przyjemność My i tak mamy prosty mechanizm seksualny w porównaniu z wami i zawsze gdy partnerka ma orgazm to możemy sie skupić żeby mieć wytrysk

Gość parytka
no wlasnie o to chodzi ze mu zalezy tylko na tym zebym ja miala orgazm wiec tym bardziej zawsze zmienia pozycje bo wie ze chcialabym mu zrobic przyjemnosc a nie umiem...

u nas ruchy frykcyjne podniecaja na do orgazmu- wytrysku a u was czasami ruchy frykcyjne naszego penisa rozpraszają, bo tylko stymulacja łechtaczki i sutek doprowadza was do orgazmu