Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mgr od 2007

Od kiedy skończyłem studia z dystanem podchodze do ludzi z srednim wykształcenie

Polecane posty

Gość mgr od 2007

nie wiem z czego to wyniki

Gość plus_minus
To powodzenia. Kmiotku.

Gość TOOOM..
a ja cie rozumiem - sam mam wyższe pracuje w firmie rekrutacyjnej i zawsze odrzucam oferty ludzi z srednim wyksztalceniem nawet jezeli maja doświdczenie. Lepiej zatrudnić kogoś na poziomie - po studiach

Gość pupa77
Najgorsze jest to, że z tym średnim to ludzie już nic nie reprezentują. Nie znają nawet ortografii na poziomie pierwszych trzech klas podstawki, w wielu wypadkach...

zgadzam się z autorem :) może kiedyś to średnie było powodem do dumy, ale teraz... banalna matura, którą zdają ludzie robiący błędy ortograficzne w słowie \'który\'.... brak słów.

Gość Biedactwo po latach
ciezkiej nauki dochrapal sie awansu spolecznego,no prosze !Nie ma to jak zawyzona samoocena.

Gość z liścia babie
Broniłem mgr 2 lata temu.Wstyd mi chłopie za Ciebie i tych ciołków,którzy Cie popierają.Człowiek się liczy jaki on jest ,anie jego wykształcenie.Czego Was uczyli rodzice?????ŻAL!!!!

Jeśli pisze polskie znaki to nawet 5 :) Biedactwo po studiach a pisać poprawnie po polsku się nie nauczyło. Brak wykształcenie nie jest powodem by kimś gardzić. Na pewno jest nim chamstwo i ignorancja.

Gość ghghghgh
studia nie gwarantują bycia na poziomie :p

Gość ghghghgh
a autor jest przykładem zdecydowanego przerostu formy nad treścią

Każdy wzrost społeczny, awans jest postrzegany najczęściej jako niezależność. Wówczas ukazuje się prawdziwy charakter człowieka. Tzn., że każdy jest squrwysynem tylko nie każdy ma okazję obnażyć się.

i to jest przyklad na to, ze ludziom z wyzszym wyksztalceniem sie w dupach przewraca 🖐️ mysla ze jak zrobia to wyzsze to sa niewiadomo kim . To juz ludzie bez szkoly czasem reprezentuja wyzszy poziom .

Gość nie uwierzycie
ale ludzie z wyższym też są nieźli. Ostatnio sprawdzałam testy i jedna pani jako kierunek studiów, który ukończyła wpisała KULTUROZNASTWO :D Ale rekord świata pobił facet, który napisał w"wykształcenie WYRZSZE" No cóż - okazało się, że był dysortografikiem, ale jaka siara... :D

Gość to niestety prawda
kiedyś średnie było powodem do dumy bo na mature trza było sobie zapracować teraz dostaje ją każdy wystarczy że cos matematyki zna a robi błedy ort na poziomie podstawówki,gotowe pytanka z polaka etc .Tylko należy pamiętać ze tacy ludzie potem idą na studia ...więc taki mgr też nie zawsze reprezentuje "jakiś poziom"...

Gość prof dr hab
a ja z dystansem do ciebie nieuku :D

Cytat: "Z wykształconymi jest lżej. Przy selekcji sami idą na bok." Rudolf Azachiasz Adolf Monmorda-Hitler

Gość Marcus Fenix
Buahahahahaha no to stary rozjebałeś mnie tym poprostu !!!! Współczuje ludziom ktorymi kierujesz bo pewnie kosy juz maja zaostrzone na Ciebie !!!! Hahahahaa nastepny kurwa pseudo- wykształciuch.......

Gość jak tooooooooooooo
Mam średnie+studium. Stara matura zdana na 5, bez ściągania :p Szczerze mówiąc, nie mam żadnych kompleksów przy ludziach, którzy dostali się na studia po nowej maturze. Niejednokrotnie zauważyłam, że mam wiedzę znacznie szerszą. Teraz pracuję jako fizol za granicą. Na kursie językowym jestem najlepsza w grupie mimo tego, że uczęszczam razem z różnymi polskimi mgr...:)

ortografia to nie jedyny wyznacznik inteligencji ;) może ktoś walić byk na byku ale wybuduje wam taki most ze nawet wybuch bomby atomowej go nei zniszczy ;) wkurza mnie gdy ktoś sie czepia ortografii... u mnie na studiach jest pani profesor, która nie potrafi sie nawet wygadać ale jest doceniana na całym świecie bo jest świetnym specjalistą. Po co jej jakiś głupi jezyk polski?

Samo mówienie o kimś że jest na niskim poziomie przedstawia się sam jako człowiek o niskiej wartości.

mgr od 2007 - Chłopcze, wiesz ile dziś znaczy magister? Nic. Jesteś nikim. Mozesz być asystentem, albo pomocnikiem. Rozmawiać mozemy dopiero od tytułu Doktora i dwóch fakultetow na różnych kierunkach. Dla mnie jesteś zerem.

Gość wytłumaczcie mi co jest
śmiesznego w tym że ktoś wpisał jako kierunek studiów, który ukończył : kulturoznawstwo? Nie rozumiem, serio. Przeciez jest taki kierunek.

Gość wytłumaczcie mi co jest
Aha, dobra, ok. Nie zauwązyłam że chodziło o to że własny kierunek z błędem wpisala :D