Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biedna plaska dupa

Mam powazny problem///

Polecane posty

Gość biedna plaska dupa

wiem ze na Kafe jest wiele bab ktore nazekaja tak jak ja. mam 18 i nie mam biustu. To nie jest moje marudzenie tylko NAPRAWDE TAM NIC NIE MA!!!!!!!!!!!!!!!! Mam 176 cm wzrostu i do tego jestem okropnie niepropocjonalna. mam powazne kompleksy i planuje operacje plastyczna w tym roku. czuje sie tak szpetna ze czasem sie dziwie czemu na moj ohydny widok lustro nie peka:( czy jak by sie ktos dowiedzial ze mam silikonowe cycki to od razu bym byla skreslona u chlopaka?? Nie jestem plastikowa lalka Barbie tylko normalna dziewucha, ktora pragnie normalnie funkcjonowac w spoleczenstwie i czasem na swoj widok usmiechnac sie do lustra.... To mnie wykancza psychicznie, naprawde:(:(:(

Gość hormony
hormony zacznij brac to Ci cycki urosną

Gość biedna plaska dupa
ale bralam i nic!!!

Gość fjhf
a cipeczke masz?

Gość biedna plaska dupa
no mam przeciez jestem baba:):):P:P

Gość biedna plaska dupa
przejebane:(:(:(

Gość jupijajejajej
zastrzyki z kwasu hialuronowego ,wchłaniają się po 2 latach ale są bardziej naturalne,a jak silikony to zrób sobie jakieś max miseczki c,bo można przedobrzyć

Gość biedna plaska dupa
to jak bede miec silikony to zle??? Od razu bede ta najgorsza????

Gość iuoko
e tam cycki nie sluza do ruchania .. WAzne ze masz cipe .. Mi nie przeszkadzałoby twoj brak piersi gdybys była ze mną .. Poza tym nie lubie silikonów ..

Gość iuoko
nie liczy sie wyglad ciała a to jaką osobą jesteś ..

Gość iuoko
sa dziewczyny z ladnym cialem , a maja dziure w głowie .. Dla mnie najbardziej podnieca charakter a nie ciało

Gość lodziareczka
nastolatce nigdy nic się w sobie nie podoba. Minie ci to :) Nie wyrzucaj kasy na głupie operacje plastyczne, forsę wydaj lepiej na jakieś wakacje w fajnym miejscu.

Gość biedna plaska dupa
No niby tak ale tak dla to nie jest fajne czuc sie tak jak ja we wlasnej skorze. Od malego bylam pezezywana "deska" i nie fajnie sie z tym czuje... Wiem ze to dziwne ale nawet prawie wcale z domu nie wychodze, z ludzmi sie nie spotykam, wstydze sie samej siebie. Z tego powodu juz za bardzo bylam ponizana. nawet na w-f nie przebieram sie z dziewczynami tylko od razu wychodze do kibla,a one sie ze mnie smieja. kurwa zawsze wybyryk natury sie musi narodzic:(:(:(

Gość iuoko
to co nas podnieca to charakter .. Wyglad rowniez jest wazny , ale raczej buzi , a nie sylwetka ..

Gość biedna plaska dupa
chyba ty jestes wyjatek , ktory tak sadzi:(:(:(

Gość iuoko
MArta Trzebiatowska http://idolo.pl/i/galeria/68/26/s2_3652.jpg ma bardzo małe piersi // A faceci na nia lecą bo wyglada jak anioł .. Pamietaj najwazniejsza jest ładna buzia , a ciało to sprawa drugorzędna

Gość biedna plaska dupa
ah nie wiem co juz myslec:(:(:(

Moim zdaniem, jak masz możliwość, to cycki sobie zrób, ale jak ktoś pisała, bez przesady:-) i nie słuchaj tych pierdół, że wnętrze jest ważne. Gówno prawda. Złoty środek się liczy, czyli wnętrze i zadbany wygląd. o pierwsze już masz, o to drugie zadbasz i będzie ok:-) Ale wiesz co? Nawet po zabiegu nic się nie zmieni, jeśli będziesz w takiej złej formie psychicznej, jak teraz...

Gość lubiany
nie oceniam Cie jak nawetr nie widziałem, ale np mój znajomy luuuuubi "płaskie" i to przez duze p, a jego laska ma łopatki w huk większe od piersi i sobie zyją

Gość iuoko
http://idolo.pl/i/galeria/478/10/s2_2526.jpg ta kobieta jest piekna .. Doda ma piersi , a nawet nie zwrociłbym na nia uwagi , bo ma dziure w mozgu .. Mnie najbardziej podnieca charakter no i ewentualnie twarz ..

Gość biedna plaska dupa
Ona jest bardzo szczupla i jesj to pasuje. ja jestem w dupie jak slonica , a na gornrj czesci ciala szczupla. Gdy jest cieplo to musze chodzic w dlugich bluzkach by jakos zakryc te sadlo normalnie jak stara baba:(:(:(

Gość biedna plaska dupa
sa wyjatki na tym swiecie:( Mnie takie szczescie raczej nie spotkalo i sie tak nie zapowiada by cos sie zmienilo:(

Gość ebambiiiiiiii
A jak wygląda twoja mama? Może jak urodzisz dziecko to sie zmienisz... Moja mama jak brała ślub to wypychała stanik, bo była kompletnie płaska, a po dzieciach pojawił jej się biust.. A swoją drogą, to ja mam skrajnie różne kompleksy, mój biust jest za duży. Mój mąż jest zachwycony, a ja rozważam operację, chcę go zmniejszyć. I szczerze mówiąc nie rozumiem kobiet które chcą sobie coś powiększyć.

Gość biedna plaska dupa
Moja mamuska jest niska i miala duze C moja siostra ma 170 a ma podobne do matki. Ze mnie takie bydle niedorozwiniete:(

Gość iuoko
Ona jest bardzo szczupla i jesj to pasuje Wcale jej nie pasuje Lepiej byłoby jej w miseczce B , a ona ma chyba A ..Wyglada z przodu chłopięco ..

Gość biedna plaska dupa
a ja nawet A nie mam i jest cool:( dla mnie najgorsze jest lato bo w bluzkach trzeba chodzic i wtedy widac te wszystkie moje defekty:(:(

Gość biedna plaska dupa
jak jhde w autobusie to juz widze jak sie na mnie ludzie gapia!!!! I komentuje " jakie ona ma male cycki..."

Gość biedna plaska dupa
ale calego ciala???? czy twarzy???