Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pyzaaaaaaaaaaaaaaa

PREZENT DLA RODZICÓW... JAKIE POMYSŁY??

Polecane posty

Gość pyzaaaaaaaaaaaaaaa

my mysleliśmy o naszej fotce formaty A4 a antyramie i kwiaty.... a Wy jakie macie pomysły?

my zdiec nie dajemy bo aszych zdiec maja duzo. raczej kosz w srodku z kwiatami , dobrym winem i cos do tego.

Zamiast kosza można dać wiklinowy kuferek wypełniony słodkościami, dobrym alkoholem itp. Później taki kuferek rodzice mogą wykorzystać ;) Pozdrawiam :)

miałam kupic drewniane skrzyneczki a w srodku alkohol(wino, nalewka, whisky, szampan) + 2 kieliszki dostosowane do alkoholu, i podziekowanie na papierze ale to z koszem wiklinowym bardziej mi sie spodobało :D tylko wedding jak myslisz jakich najlepiej wymiarów ten kosz? No i co jeszcze mozna włożyć? Kupiłabym jakis dobry likierek albo nalewke (za winami nei przepadają) do tego obowiązkowo Rochery;) włożylibysmy podziekowania na papierze ale hmmm co tam jeszcze mozna włożyć??? Tam kupe słodyczy to nie pasuje, bo rozumiem ze dwie dobre bombonierki typu właśnie piramida Rocherów no ale co do tego zeby za pusto tam nie było?

Gość nie sypiam z komiczne
wycieczka dla rodzicow mlodej - Hawaje dla rodzicow mlodego - Bulgaria

Gość no to moze...
olivia mi sie wydaje ze do takiego kuferka to mozna włozyć tak jak mówisz alkohol-jakies wino, likier czy kto co lubi , bombonierke i jeszcze jedne czekoladki typu np rafaello, dobra kawa czy jakaś super herbata i juz

Gość mleczna kawa
ja pitole...nie wierze, ze ktos kupuje takie badziewie, jak te 2 kicze z tych linkow powyzej. szczyt szczytow. podobnie, uwazam, ze kosze/skrzyneczki/kuferki z alkoholem i slodyczami beda ok. no i kwiaty, ale to wiadomo ;)

my mamy zamiar kupić storczyki w wiklinowych doniczkach (takie jakby z uszami). paskudztwa typu księgi z allegro czy inne nagrobki bym sobie darowała.

Gość pyzaaaaaaaaaaaaaaa
my się chyba też zdecydujemy na storczyki- w moim przypadku alkohol ani słodycze nie wchodzą w grę

Ja tez kupuje kompozycje w koszyku z doniczkowego storczyka i moze jeszcze czegos - to dla mam a dla ojcow wodke debowa 1l lub 2 l w beczce:D

motylek te statuetki z alegro wygladaja jak nagrobki. zawsze mi sie z tym kojarzyly.