Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Olunia 69

Marze by obciagnac mojemu duzo starszemu sasiadowi,ale....

Polecane posty

Po pierwsze,ma zone Po drugie,nie znamy sie osobisie jeszcze,jestem nowa w okolicy Po trzecie nie moge go nawet zaprosic na kawe,bo mieszkam jeszcze z rodzicami w domciu Ciagle chodze przed domem,zeby tylko go spotkac,ale konczy sie tylko na przywitaniu.Mam 22lata,i chce wyczuc jakos czy on tez chcialby sie zemna ostro pieprzyc,co byscie zrobili na moim miejscu?

umyła zemby i poszła spac za mała jestes zeby siedziec tu o tej porze

bo mi sie spac nie chce czytam sobie co ludzie piszą czasem sama cos napisze i ogólnie uchodze tu za tą zła

Ale skoro ty jedyna juz cos napisalas na tym topiku,to napisz cos szczerze ,co bys na moim miejscu zrobila,napewno nie jestes taka zla jak piszesz:-) Ile masz lat?

zonatego juz przerabiałam fajnie było tyle ze my poznalismy sie w innych okolicznościach i oboje czuliśmy miete

normalnie on był duzo starszy napoczatku dzien dobry potem usmiechy spojrzenia zaproszenie na kawe i poszło

Gość majewkal
Akurat to ze ma zone to najmniejszy prblem, nawet latwiej ci z nim pojdzie, oni sa znudzeni, zwlaszcza jesli zona stala sie maciorą ;)

polka on pierwszy cie zaprosil? Fajnie:-) Marze by unas tez doszlo juz do czegos wiecej.A zona tego zonatego sie dowiedziala? Czy sekret sie wydal?? No mam nadzieje ,ze jest znudzony zona:-)

A i jak i gdzie sie spotykaliscie?Przeciez musieliscie sie jakos ukrywac,nawet bym nie miala pomyslu jak to zrobic

Gość półka.
co gorsza, gdy jego żona się o tym dowiedziała, dołączyła do nas :-o a potem jeszcze ich syn i jego pies :(

Gość półka.
całe szczęście, że mam nogi jak ułan, to buda psa też weszła

Gość półka.
po co ja się pakowałam w ten seks z sąsiadem Zaprosił na orgie kolegów z pracy :( Już mu nie wystarczają znajomi-menele spod osiedlowej budki z piwem.