Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aska090909

mój chłopak wycisza lub wyłącza telefon gdy jest ze mną

Polecane posty

Gość aska090909

dokładnie od niedzieli, gdy prawie cały dzien spedzilismy oddzielnie.Zauwazyłam potem ze ma wyłączony tel czego nigdy wczesniej nie robił i wczoraj mu o tym powiedziałam, twierdzil ze wyłącza bo ciagle ktos go męczy a dzis po wczorajszej awanturze go wyciszył poprostu i myslał ze nie zauwaze.smieszne. poprostu nie chce mi sie wierzyc ze nie ma nic na sumieniu.czy ktos z was miał podobnie? bo dla mnie to znaczy jedno: coś kombinuje

Gość aska090909
prosze niech ktos sie wypowie, wiem ze to moze głupie ale wg.mnie to jakiś znak ze cos nie gra i uwazam ze on sie boi odebrac przy mnie jakąś rozmowe dlatego tak robi

Gość zaćmioneeeeeee
co ja bym dała, żeby mój tak robił.... wiecznie wydzwaniają z pracy lub jego tata :O:O:O kiedyś spalę ten telefon, bo chwili spokoju nie ma 😠

Gość zaćmioneeeeeee
😡

Gość ja........
Mysle ze cos ukrywa i nawet nie bede wymyslac ze moze byc inaczej. Ja mialam tak samo jak poznalam kogos a nie powinnam. Telefon zawsze wyciszony, schowany gdzies w kieszeni, albo w szafce, poczty tez staralam sie nie sprawdzac przy chlopaku. Wiec jesli nie mial takich przyzwyczajen to czemu ich nabral z dnia na dzien. Moze powiedz zeby go normalnie wlaczyl, zebys widziala kto go tak nachodzi.

Gość wyszłam za mąż zaraz wracam
o 23 też dzwonią? do mojego kiedyś prezes zadzwonił pogadać tuż przed północą.

a, skoro już jestem na czyimś topiku, to się wypowiem na temat.;) wg mnie taka nagła zmiana przyzwyczajeń może być podejrzana.

Gość aska090909
chciałabym zeby było tak jak u Ciebie, ale po wczorajszej awanturze powiedział ze dla mojego świetego spokoju nie bedzie wyłączał tego telefonu, a dzis go wyciszył, bo juz chyba nie wiedzial co ma zrobic

Gość zaćmioneeeeeee
gorzej..... potrafią dzwonić o 5 rano 😡

o 5 rano to my już na nogach, więc to norma, że telefon już dzwoni. no właśnie, idę spać, bo rano będzie ból. dobranoc.

Gość ja........
albo obejrzyj ten telefon z bliska, niech ci pokarze liste polaczen, czy smsow - nie musisz czytac wiadomosci zeby nie bylo - prywatnosc, zobaczysz wtedy czy faktycznie jest tak meczony (bo chyba w przeciwienistwie do innych osob ktore sie wypowiedzialy, autorka topiku nie zauwazyla wczesniej ze ktos zadrecza jej chlopaka telefonami z pracy skoro jest zdziwiona )

Gość aska090909
qurde nie wiem co mam robić, przed chwilą strasznie sie z nim pokłóciłam o to, tłumaczył sie ze cały dzień ma wyciszony bo jak jest u klienta to ciągle ktoś dzoni-nie wierze.....poprostu bzdura.naprawde nie wiem co robic

Gość aska090909
nie, odkąd pamietam nie był zadreczany telefonami po godz 21-rzadko sie zdarzało, a jesli juz ktos dzonił to jego mama

Gość aska090909
ale on wczoraj mi obiecał ze nie bedzie wylaczał tego telefonu! a dzis go trzymał w kieszeni-ostro-dopóki nie poprosiłam zeby dał mi go na chwile bo chcialam sprawdzic swoją karte pamieci i wtedy zauważyłam ze jest wyciszony! to ściema

Gość ja........
sprawdz ten tel (chyba ze juz nic tam nie ma) jak sie okaze ze jest wporzadku to nie wiem robisz mu masaze przez miesiac, dla niego to chyba nie powinien byc nie wiadomo jaki problem zeby moc cie uspokoic, jak chcesz z nim byc to lepiej zebys sie dowiedziala teraz ze cos przeskrobal (lub nie), bo od niedzieli nie duzo czasu minelo i moze bedzie latwiej zrobic awanture i wybaczyc, niz za pol roku.

Gość JP_kochaś
Jutro idę oddać dowód osobisty i zrzec się obywatelstwa! Nie mam matury, ani nie udało mi się szkoły podstawowej skończyć ni hufców ochotniczych pracy! matury nie zdobędę ze względu na małe IQ. Wstyd mi za nnią! Już więcej nigdy nie zagłosuję!

Gość aska090909
słuchajcie w niedziele pojechał na chwile do sklepu koło 22, wrócił i zasnął , potem ja chce ustawiac budziki na rano , patrze a jego tel, wyłączony! i go włączyłam-patrze a tam jakies połączenie po 22 jak pojechał do sklepu-patrze dalej a tam następne z tego samego numeru w sobote po 20 jak wyszedł niby do toalety.Korciło mnie zeby tam zadzwonic, ale nie chciałam popadac w paranoje-mówił ze to kolega.teraz juz nie wiem...żałuje ze tam nie zadzwoniłam, a on dalej idzie w zaparte...ba nawet słysze ze jestem wariatką jak mu powiedziałm co podejzewam

Najwazniejsze w zwiazku to skrócic czyjeś życie. Wyrzutami. Twoja głupota ma wymiar nirwymierny. Dla wybranka lepsza jest rozłaka. Głupi nie pojmie tego dlatego umrze dziesięć lat przed tobą... A ty dalej pytaj i drąż...

Gość aska090909
dlaczego tak uwazasz? przecierz to co robi od kilku dni oczyms swiadczy..

Świadczy o tym, że w waszym związku ktoś chce narzucić własne zdanie. Rozmawiacie ze zrozumieniem wy w ogóle? Czy tylko się kłócicie?

moj byly tak robila jak znalazl sobie inna dziewczyne....jak zaczal z nia krecic............

Gość aska090909
wszystko było idealnie do njiedzieli, mielismy naprawde dobre relacje, miesiąc temu mi sie oświadczył, a mi teraz wszystko sie zmieniło jak zobaczyłam te akcje, nie rozumiem zupełnie.Przyznam ze czasami robiłam mu małe sceny zazdrości, ale czy mogło to doprowadzic do tego ze zaczął wyłączac tel i wyciszac zebym była spokojniejsza? nic z tego nie rozumiem

Gość młoda zakonnica
wg mnie nie chce by przy tobie zadzwonila do niego ta druga

Gość aska090909
on chce byc przy mnie wiem to napewno-ale nie wiem dlaczego od tych kilku dni tak robi

Gość aska090909
moze mu spowrzedniało i szuka wrażen-sama nie wiem

Gość gośćSylwia
Ludzie,przecież w życiu by telefonu nie dał,sprawdzić karty nawet,gdyby coś ukrywał. Nie nakrecajcie dziewczyny,jak sami macie kompleksy. Jak go zaczniesz o wszystko podejrzewać to sody,ale nie wytrzyma tego, jak będzie chciał zdradzić to nową kartę i tel.kupi

Gość gość
a ja stawiam na 2 opcje, albo kogoś poznał, w końcu się oświadczył, już jest jego, albo z tego samego powodu coś szykuje i ma dla niej niespodziankę.

Gość gość
w sumie bardziej skłaniam się ku pierwszemu, patrzcie że okłamał już autorkę, plus specjalnie wychodzi by pogadać z tym numerem. Cóż. smutne ale prawdziwe. Ja się dziewczynie nie dziwię że jest nabuzowana i się kłócą. Nie ma komunikacji, bo on jej nie chce. a Ona się zadręcza.