Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kornelaa

Jutro ide pierwszy dzien do pracy...

Polecane posty

Gość Kornelaa

ale mam stresa:(

Gość no i co w zwiazku z tym
:o

Gość FBGDFGFJHFUIWEHUIFHUIE
poradzisz sobie, ja tez pierwszego dnia panikowalam, ale bylo ok. Jutro na pewno na[szesz ze nie bylo tak zle :)

Gość kropla wody w szklance
wiem ze to wyswiechtany tekst ale zobaczysz ze wszystko bedzie dobrze.. a stres to normalka wiekszosc ludzi sie denerwuje przed nowymi sytauacjami doswiadczeniami poradzisz sobie a jutro wieczorem bedziesz sie dziwic ze tak sie denerwowalas:) powodzenia

Gość Kornelaa
ojj dzieki dziewczyny, oby bylo tak jak mowicie:)

Gość a jaka to praca

Gość gggggjh
Przede wszystkim wyspij sie. Przed snem przygotuj sobie rzeczy, ktore ubierzesz. oszczedzisz sobie czas rankiem i przede wszystkim bedziesz miala poczucie kontroli nad stresem. Badz dla wspolpracownikow mila, uprzejma, ale trzymaj dystans. na dzien dobry oblepia cie plotkary i lizydoopy a z nimi nie warto wchodzic w uklady. Z normalnymi innymi bedziesz miala czas na dotarcie.

Gość Kornelaa
w osrodku wychowawczym

Gość Kornelaa
Juz sie wygolilam ladniutko, seksowna bielizna z lateksu zakupiona (dobrze ze zwracaja) ale stresa mam jak nie wiem.

Kornela chce nam oznajmić, że jest na górze. A my wszyscy tuż przy dnie... tylko w jaki sposób sie pochwalić pracą nie rujnując sobie życia? ... cholernie to trudne.

Gość Kornelaa
dzieki podszyw:) a co do ostatniego wpisu to dlaczego uwazasz ze ja moge myslec ze jestem na gorze?? z czego to wywnioskowalas? po ponad pol roku siedzenia w domu wkoncu znalazlam prace i w czym mam byc lepsza??? nie rozumiem

"dzieki podszyw a co do ostatniego wpisu..." Ot cała wypowiedź twoja na temat twój.

Gość gggggjh
noo faktycznie laska kladzie nas na lopaty bo prace ma... Lecz swoje kompleksy mortifer, bo normalnie cyce opadaja. Kazdy ma stres przed pierwszym dniem w pracy. Oprocz nieidacznikow takich jak mortifer, ktorzy pracy nie maja.

Gość Kornelaa
ojj mortifer widze ze masz jakies kompleksy tak jak mowilam nie czuje sie ani lepsza ani gorsza chociazby nawet z tego wzgledu ze tak jak pisalam wczesniej przez ponad pol roku nie moglam znalezc pracy...

"noo faktycznie laska kladzie nas na lopaty bo prace ma... Lecz swoje kompleksy mortifer, bo normalnie cyce opadaja. Kazdy ma stres przed pierwszym dniem w pracy. Oprocz nieidacznikow takich jak mortifer, ktorzy pracy nie maja. " A po polsku to zabrzmiało tak: Faktycznie mortifer cyce opadają, dedykuacje dla tych, co pracy nie mają" Tylko co to miało znaczyć?

Gość gggggjh
to mialo znaczyc wylacznie to, ze jestes pelnym jadu cwokiem.

Kompleksy mam, prawdą one. Pomysl o tych co szukają choćby sprzątania. chyba to niemozliwym jest u ciebie?

Gość Kornelaa
sluchaj ja akurat mysle bo tak jak juz pisalam kilka razy, rowniez przez dlugi okres czasu szukalam obojetie czego a nie bylo nic, mieszkam w malym miescie i tak niestety wyglada tu sprawa z praca. Ale wiesz co, niech Ci bedzie ze sie chwale:) ale nie zmienia to faktu ze i tak mam stresa:/:p

I nie potrzebnie masz stresa. Im bardziej tobie nie zależy tym wiecej możesz osiągnąć. Ot filozofia.

Gość Kornelaa
tak tak, tylko latwo to mowic i w sumie ja to wiem, ale i tak i tak sie boje jak ja sobie tam poradze

Gość Kornelaa
dobra dziewczyny, dziekuje wszystkim za rady, i mimo to, ze jutro mam na 14 to chyba klade sie juz spac zeby jutro wypoczeta stawic czolo dzieciakom:)

Gość Kornelaa
tak

Gość Kornelaa
hehe, tak:) i co? jak sie pracuje? jestes wychowawca? a w ktorym osrodku?? moze bedziemy kolezankami prcy:)

no to muszą być braki skoro kobiete przyjmują do męskiego ;) aczkolwiek musisz być wobec nich twarda, bo Ci na głowę wejdą..widzę po takich młodych kobietkach, które zaczynają pracę..zazwyczaj pracują od 2/3 tygodni max. do 2 m-cy. Praca świetna...trzeba wiedzieć gdzie jest granica między Tobą, a nimi..tyle, że mnie znają i wiedzą.. a Ty bedziesz nowa, więc dzała ostro ;) Świątek, piątek, niedziela, sylwester, nocka, wakacje..a Ty pracujesz ;) ominięta karta nauczyciela..

Gość Kornelaa
brakow nie bylo:) no niby ominieta ale zawsze to karta nauczyciela:) boje sie tej roznicy wieku o to jest gimnazjum a ja mam 22 lata... rady jakie sie powtarzaly to takie zeby nie brac wszystkiego do siebie co beda gadac chlopaki

Gość kasiaaaaaaaa1234
wez sobie naparz melisy na uspokojenie...hehei nie najadaj sie z rana bo moga ci puscic zwieracze ze stresa...

Gość dotty123
Ja też się bałam (za każdym razem, gdy zmieniałam pracę). To jest absolutnie normalne :) Będzie dobrze :) Tylko pamiętaj, usmiech na twarzy, luz w ramionkach ;) i smiało do przodu :)