Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrzeszczot_brzeszczot

czy rzucic kobiete ktora nie moze od tylu?

Polecane posty

Gość pomysłowy_dobromir
taa, tylko od przodu uwielbia i nie boli ją...

oki zostawisz ja znajdziesz sobie druga ktora bendzie mogla od tylu jestes szczesliwy w koncu masz to o czym marzyles przez caly czas ale laska z ktora jestes jednak cos jej brakuje nie ma miendzy wami tej chemii co z ta obecna tylko laczy was seks od tylu i co wtedy z ktora chcaial bys byc

Gość pomysłowy_dobromir
nie wiem czy jest chemia, trudno powiedziec...

Gość zupapomidorowa
Może robisz jej krzywdę. A może zaniedbujesz to, co ona czuje. Wina na pewno nie leży tylko po jej stronie. A jesli tak strasznie ci to przeszkadza, rzuć ją i wal konia ;p Szkoda dziewczyny

to moze najpierw zadaj sobie sam przed soba pytanie czego ty wogole chcesz i co jest dla ciebie najwarzniejsze

Gość pomysłowy_dobromir
na razie to seks na pieska. po 35-tce rodzina i dzieci, na razie chce sie wyszalec (mam 27 lat).

jesli narazie tylko ci zalazy na piesku to chyba bedzie lepiej jak ja zostawisz bo macicy jej nie zmienisz

Gość pomysłowy_dobromir
ok, dzieki za rade! dobranoc!

tylko bendziecie siebie na wzajem krzywdzic bo ty chcesz a ona nie moze a tobie narazie w glowie tylko jedno

Gość pomysłowy_dobromir
nie no, jak ją zostawie to ona sobie kogos znajdzie.

Gość mon123
to ja zostaw

Gość czuły ROMAN
myślę kolego, że twoją kobietę ktoś molestował w dzieciństwie, stąd uraz do pozycji od tyłu. Mówię o tym jako stary, doświadczony GEJ

Gość ania kawał drania
ja uwielbiam od tyłu to zawsze była moja ulubiona pozycja,ale długi czsa miałam faceta co tylko po bożemu bo lubił podobno patrzeć na moją twarz,no rzuciłam go w końcu ale zupełnie z innych powodów,poznałam mojego obecnie męża było super w końcu od tyłu,ale niestety po ciąży co ś się tam spier....iło i przy pozycji od tyłu czuję straszny ból taki skurcz całego podbrzusza,no masakra,mimo tego nieraz tak się kochamy,ale to jest tragedia.No ale niedawno spotkałam się z takim jednym i okazuje się że od tyłu było cudownie,w końcu!!!! a zmężem dalej boli,a ginekolog powiedział że w środku wszystko mam ok,że gdyby nie szwy to by nie powiedział że rodziłam,ćwiczę mięśnię i dlatego.ięc tak naprawd nie wiadomo skąd ten ból w innych pozycjach go nie czuję.Leczenie Twojej dziewczynie nic nie da,bo nie ma tabletek na wszystko

Gość wrzeszczot_brzeszczot
a ja bym chcial byc tak zapiety od tylca....tak zeby zobaczyc jak to jest ;)

Gość eeeeeeeeeeeee.........
powinieneś swojego fiuta do tyłu wygiąc i sie rżnąć. Powinna kopa załadować Ci w dupe Twoja dziewczyna.

Gość doktor_domino
to normalne, ja tez uwielbiam od tylu i tez bym rzucil laske ktora nie moze.

Gość taka żonka
a ty ją kochasz wogóle????????? A jak ty też czegoś nie dasz rady zrobić to co ona też ma cie żucić??

Gość taka żonka
A rozmawialiście o tym?? A a propos tyłozgięcia tego sie nie leczy wiem bo też mam i 1/3 kobiet ma. ale jek facet potrafi to nie boli :p

Gość bummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
też tak mam, wystarczy odpowiednio wygiąć tyłeczek i już :) (mój też lubi ta pozycje, pomijając to że mam to gdzieś jak mnie troszeczke zboli, lubie lekkie sadło masło)