Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość senna.......

Ostatnio jestem taka senna

Polecane posty

Gość senna.......

..nic mi sie niechce,nawet zeby rano sie umyc krece sie wkolko i przeciagam ten moment.Calymi dniami leze lu siedze przed kompem..bo nic innego mi sie niechce:/niechce mi sie sprzatac,wyjsc do sklepu,niechce mi sie rozmawiac,niechce mi sie ubierac...niewiem co sie ze mna dzieje. Depresji nie mam(chyba).Ostatnio stracilam prace(firma padla) ale to mnie nie przygnebia,pracowac tez mi sie nie chcialo:/nawet sie ucieszylam,bo wkoncu lato sie zbliza,jakies osczednosci sa...a teraz nawet mi sie nie chce cieszyc ladna pogoda...nawet mi sie pisac tego posta nie chce;/ Z moim facetem niechce mi sie gadac,nawet niechce zeby do mnie przyjezadzal...Jesu jaka ja sie ostatnio obojetna i bez zycia stalam... Kompletnie nic mi sie niechce. Ps rano wstawilam pranie...niechce mi sie go rozwiesic.

Gość miałam ci ja pieczeń
też tak mam 🖐️ tylko mam kupe roboty na uczelnię : (

Gość senna.......
wlasnie wyszedl pan ktory kladzie mi plyty gipsowe na przedpokoju..jest straszny balagan-tak siedze i patrze na ten syf i az plakac sie chce(o jedyn co mi sie chce) nie ma ani odrobiny chceci ni energi zeby to posprzatac:( Kuzwa nawet kofeina mnie nie pobudza,dzisiaj juz litr matrixa wypilam...i nadal bym tylko spala:o

Gość mam tak samo jak Ty...
:oKompletnie bez sił,energii i chęci do robienia czegokolwiek:(

Gość fanfa
to sie nazywa przesilenie wiosenne, idz do lekarza on cos poradzi i niedlugo przejdzie

Gość senna.......
nie chce mi sie isc do lekarza:o co pomaga na takie przesilenie?Biore witaminy,skrzyp polny,magnez b6,a+e,zdrowo sie odzywiam...a mimo wszystko nadal jestem taka jakas bylejaka;/nawet jakies herbatki pobudzajace popijam..i nic:o

Gość davies
a może cukrzyca? aczkolwiek ja mam podobnie jak Ty, a cukier raczej w porządku...

Gość depresja......

Gość senna.......
depresja raczej nie,poniewaz nie mam jakis wiekszych problemow w zyciu,nie jestem przygnebiona..to raczej takie wieczne zmeczenie i lenistwo.Moze to faktycznie przesilenie...co do cukrzycy-bede musiala zbadac cukier.

Gość senna.......
a wlasnie..miesiac temu wykluczylam ze swojego jadlospisu wieprzowine i wolowine,jadam tylko to co drobiowe(szynki,piersi itp),nie jadam tez bialego pieczywa oraz ziemniaków,tylko ryz lub makarony(makarony sporadycznie),zamiast masla czy margaryny uzywam bialego serka. Taka dieta moze byc skutkiem tej mojej sennosci?