Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pychotka**

Gril elektryczny - opinie

Polecane posty

Gość Pychotka**

słuchajcie chce kupic grill elektryczny, słyszałam ze to wspaniała sprawa, mozna dosłownie grilowac w kuchni, prosze o dorady w tym zakresie: na co zwracac uwage przy wyborze grila itd, (przepisy grilowe tez mile widzine), kolezanka namawia mnie na taki z przykrywką zelmera za 250 zł (nie kopci, ma 5 opcji regulacji temperatury) - czekam na dobre rady:)

eeee....moja babcia miala bez pokrywki i smierdzialo,trzbea bylo na balkon wynosic..a kumpela ma taki z pokrywka-jest wysoka i nie wypuszcza nai troche dymu ze srodka..i sprawdza sie super:)

Gość wituś-sprytuś
a gazowy ?

Gość Pychotka**
no ja tez stawiam na taki z pokrywka bo to wiadomo ze inaczej sie piecze, ale co sądzicie o firmie? kupowac zwykły (np za 130 zł) czy ten zelmera za 250? a jeszcze kwestia rusztu: bo widziałam taki typowy grilowy na kielbaski albo taki z tacka z boku na np jarzyny i inne rzeczy ktore normalnie wpadłyby przez ten zwykły, co sądzicie, jak sie to do praktyki odnosi? bo niektorzy mowią ze mozna przeciez tacke aluminiowa połozyc ale z tego co widzialam te pokrywki to sa dosc niskie wiec nie wiem czy by sie wtedy domkneło?

Gość Pychotka**
wznawiam temat - prosze o cenne sugestie dotyczące zakupu grila elektrycznego