Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość daisy291980

Przeklinanie facetow

Polecane posty

Gość daisy291980

Czy wasi faceci przeklinaja w dialogu z wami?np"kurwa glucha jestes:? albo kurwa zabierz to czy po chuj tak robisz?Zdarza im sie?

Nigdy nie przeklina. I nie spotykałabym się z facetem, który rozmawia w taki sposób. Nie mój poziom.

Gość daisy291980
a gdybys go pokochala bardzo mocno wczesniej i potem by sie zmienil po 2 latach i zaczal tak mowic?

Gość pamparampamam
Ani ja.. Mój chłopak pilnuje się jak tylko może przy mnie

Nie zacząłby. Ponieważ urządzałabym mu z tego powodu dzikie kłótnie. Albo uznałabym, że z prostakiem nie ma co dalej być

Gość a ja nieeeeee
chyba żartujesz? po pierwszej takiej odzywce bym chyba mu strzeliła w niewyparzoną buzię, że tak to nazwę delikatnie. Jak możesz mu pozwalać na okazywanie braku szacunku do siebie? mój facet przeklina czasem jak jest zdenerwowany ale nie wyzywa i wie,że byłoby źle z nim jakby mnie wyzwał. w związku trzeba się szanować.

Gość daisy291980
ale mnie nie wyzywa uzywa tylko brzydkich slow gdy cos mowi jako przecinki mnie nie wyzywa

Gość a ja nieeeeee
dziewczyno, jaja sobie robisz, może nie mówi Ty Kur..., ale to jest obraźliwe, powinnaś się sfochowac i powiedzieć mu jasno,ze nie życzysz sobie takiego odzywania do siebie, niech powie tak do swojej mamusi ale do ciebie nie ma prawa! Twardo a nie łudzisz się, że co, może to wyraz szacunku :o

Gość klopsik123
jesli jestesmy sami nie przeklina, ale jak tylko jest w towarzystwie kolegow, dodaje sobie animuszu i czasami przeklina, nie na mnie oczywiscie, ale denerwuje mnie to, uwazam, ze w pewnym wieku trzeba darowac sobie podworkowy slung i zaczac sie zachowywac kulturalnie :O zawsze sie go pytam, czy jak bedzie pracowac np w jakiejs firmie to tez bedzie uzywal takich slow :O

Gość bradshaw
dopuszczam jedynie przeklinanie w stanie ostrego zdenerwowania, bo sama to robię. ale ani ja, ani mój facet nie używamy tego w stosunku do siebie :o gdyby do mnie powiedział "kurwa, głucha jesteś?" to by dostał kopa między oczy i tyle by z tego miał :o