Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pamparampamam

On jest zbyt niesmiały

Polecane posty

Gość pamparampamam

Juz mam dosyć zagadywania, rozwijania tematów, strzelania uśmieszków. On jest chłopakiem i to on powinien zrobić ten pierwszy krok. Taki jest stereotyp, ale co, jeżeli on nie zrobi tego pierwszego kroku?? Mam czekac w nieskończoność, aż mnie przytuli, da buziaka... I tak jestem dość wyrozumiała. Co powinnam zrobić w takiej sytuacji? Porozmawiać szczerze, czy poczekać na niego, aż może kiedys się domyśli?

Gość pamparampamam
napiszcie..

Gość powiedzałabym ci
ale nie znam sie na tym :o

Gość pamparampamam
Aha, no fajnie,a czy powinnam być zdecydowana i stanowcza? Czy raczej zgadzac się z nim, ulegać jego sugestiom

no włąśnie...Ty zrób pierwszy krok.Jesli zauważyłaś że jest zainteresowany to może sam na to czeka bo swoim gestem nie chce Cię np. urazic...

Gość pamparampamam
extented, może masz rację, z tym urażeniem;) A co do wzrostu, nie nie jest niski;D Czyli zaczać?

pamparampamam Jeśli ci się podoba i ty czujesz że jest tak samo w drugą strone to pewnie czemu nie? ;) Są tacy faceci, którzy jednak wolą poczekać aż będą mieli pewność że nie zostaną odrzuceni przez kobietę a nie od razu pchają sie z łapami.Być może trafiłaś na skarb? ;)

Gość niesmialy malo mowny
Nie doczekasz sie heh :)

Gość pamparampamam
Dobra, trudno... niech sobie będzie nieśmiały, szczerze to czasami chcaiałabym mu to wykrzyczeć prosto w twarz, no ale... dyplomacja