Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ihaha

podoba Wam się taka dekoracja???

Polecane posty

Gość sascurka
nie no tylko nie sztuczne :(

Gość ewewe
ladne

Gość ihaha
alez oczywiście, ze sztuczne! Wesele będzie w czerwcu, moze być upał, a moimz daniem mało efektownie będzie wyglądac klapnieta dekoracja na samochodzie... w kosciele żywe, ale na samochodzie??

Gość w sumie to ładne
tylko za duzo tych kwiatków. Moim zdaniem wystarczyłoby tylko na masce i przy klamkach. A na dachu i szybie i ztułu to juz zabardzo naćkane tych kwiatków

Gość ihaha
tak, ilosć można zamówić dowolną, tylko czy w ogóle pomysł Wam się podoba?

Gość kryptoreklama
jak Bozię kocham... a sztuczne kwiotki - paskudne!!!!!!!!!!!! i jeszcze ten bluszczyk + perełki, bleeeee Jak ktoś się boi padnięcia kwiatów w upale, to wystarczy samochód ozdobić samymi wstążkami, albo np zielonymi liśćmi czy kilkoma kaliami - na pewno nie padną za szybko. Kokardy na klamkach śmiało można sobie darować.

Gość srjngujd
Za duzo tych kwiatkow rzeczywiscie troche napackane ich ale w sumie pare ozdobow takich mogloby byc

Przecież wcale nie musi mieć napaćkane!!!! w aukcji jest tylko ,,pokaz\" tej dekoracji. A to czy zawiesi sobie 4 czy 100 kwiatów to już inny temat :D Mi się ten bluszcz nie podoba. Ale moim zdaniem 1 kwiat to koszt 9 zł -dla mnie drogo.Bo widziałam ładniejsze za mniejszą kasę :)

Gość ihaha
czy dla Was wszystkie takie tematy to musi być od razu reklama? :O To juz lepiej nie pytac o nic z allegro, bo zaraz o reklamę posądzają. A allegro jest teraz tak popularne, ze chyba nikogo nie powinien dziwić fakt, że ludzie tam po prostu kupują :O

Gość całkiem fajnie to wyglada
:), tylko na szybie niezbyt

Gość a ja myślę tak
Mi nie podobają się sztuczne kwiaty i uważam, że fakt, że ślub jest w czerwcu nie przeszkadza w tym, żeby użyć żywych kwiatów. Mój ślub był w sierpniu było gorąco, a kwiaty, które były na samochodzie naprawdę dobrze się trzymały.

Nasz ślub jest w sierpniu i będą żywe kwiatki.Sztuczne nie prezentują się najciekawiej,ale to oczywiście rzecz gustu.

Gość konsultant ds.ślubu
nr gg 13418870 Moim zdaniem to pała samą tandetą nie lepiej pościęcić czasu by znaleść sztuczne kwiaty ale wyglądające jak żywe..... ????????????????? Jeżeli nie chcecie żywych a one są piękne to proszę wysilić wyobraźnie oczywiście szticzne można odsprzedać Powodzenia