Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Cherry_Gaga_22

MłODE KOBIETY - BąDźMY ATRAKCYJNE ... zapraszam na odchudzanko ...

Polecane posty

Witam Proponuje dietę amerykańskich astronautów. Trwa 5 dni .oto ona : Śniadanie godz 10.00 -filiżanka świeżo zaparzonej kawy naturalnej lub słabej herbaty żadnych dodatków -topiony serek o ulubionym smaku - 50g -pomidor Drugie śniadanie godz 12.00 -1jajko ugotowane na twardo lub miękko bez soli -pomidor Przekąska godz 14.00 -jabłko Obiadokolacja godz 16.00 -20 dag chudego twarogu z ziołami ale bez soli -pomidor Wieczorem godz 20.00 -kieliszek czerwonego wytrawnego wina

Gość wlsia
Przyłącze się-ale nie na diety tylko naodchudzanie-ruch i MŻ. To mysle skuteczniejsze a co do tytułu bądźmy atrakcyjne-przyzekam ze praca zejdzie z pierwszego planu i zaczne o siebie dbac:))

nie możemy być zapuszczone ... źle chyba czuje się każda z nas kiedy idzie ze swoim mężczyzna ulicą a on ogląda sie za zajebista laska ... wolałabym,żeby inni faceci oglądali sie za mną:)!!! wtedy facet nie będzie oglądał sie za inny,mi , tylko dumny będzie ,ze ma taką dziewczynę :) to jest to ...

bedziemy piękne, bedziemy tylko odrobinę musimy sie postarać:) więcej ruchu, uśmiechu, ładnych ciuszków, pozytywnej energii, mniej jedzenia i będą z nas niezłe lachy:)

desperatka grubaska czytam twojego bloga codziennie - jestem pełna podziwu twojej ambicji tez się muszę zawziąć , muszę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Chery Gaga, żeby w szkole mi też tak szło:((( Dzięki, że zaglądasz i bierz sie za odchudzanko. Razem pokonamy nasze wszystkie fałdki!!promise!

desperatka grubaska w szkole też nadejdą lepsze czasy ... :) nie umiem zawziąć się ... mimo ty wstrętnych kilogramów!!!! mój cel to 65 kg . chciałabym jak najszybciej tego dokonać .... ale nie da sie tak łatwo ... :( ale od jutra już muszę 14.maja to pamiętna data ,bo tego dnia rozpoczynam dietę,dietę,która odmieni moje życie ... na zawsze !!!

no, zdam te egzaminy jakoś:) noo, zapamietaj te date bo od teraz bedziesz idealna kobietkę, która wierzy, ze mozna w zyciu wszystko osiągnąc, że nie podda się dla jakiegoś durnego batonika albo innych smakołyków, która już wkrótce bedzie 30kg chudsza, i zmieści się w kazde piekne ubranko rozmiar 36/8:)

właśnie rozmiar 38 , jak cudownie będę sie czuła kiedy będę szczupła ... 3...2...1...0.... START !!!!!!!!!!! 14.05.2009 R - WIELKIE ODCHUDZANIE LADY GAGI :):):) (heheheh)

Witam... Dłuuugo nie pisałam , ale ...teraz jestem 1 dzień dietki dokładnie tak jak w jadłospisie 2 też:) a dzisiaj 3 dzień:) mam nadzieję,że wytrzymam i schudnę tyle ile chcę!!!! muszę !!! dodatkowo jeżdże na rowerku :) rano do pracy i z pracy 2 km dziennie , wiem,że to mało ,ale zawsze cos :):):)

Gość iwwuu
Ja własnie dziś zaczynam diete proteinową i ćwiczenia [codziennie rower, streching taneczny i brzuszki] ;) Przylaczam sie. Chudne do 63cm w talii ;)

dzień doberek :) wczoraj 3 dzień dietki tez oki ;) dzisiaj 4 , troszkę kuszący .... muszę coś Wam powiedzieć ,wczoraj przyjechała do mnie kuzynka ze swoim mężem i zauważyli ,że sporo schudłam ... padło hasło \"zaczynasz wyglądać tak jak kiedyś\" \"zaczynasz wyglądać fajnie...\" Nie wiem ile schudłam i czy w ogóle schudłam :( ale zważę sie dopiero w czwartek , bo to w czwartek rozpoczęłam dietkę:) mój cel to 65kg

nikt tu nie zagląda ,prócz mnie :( trudno wczoraj dietka spoko , dzisiaj jak na razie tez , zważymy sie w czwartek i zobaczymy czy coś ubyło sadełka

Gość stokrotkakkkkkkkk
ja tez na niej jestem srednio pol kg dziennie w dol:)))))))))) ale oprocz tego jem rano porcje owsiankijesli weszla byc na jakies tam forum z dieta proteinowa to doswiadczony koles pisze zeby zachowac efekty jakiejkolwiek diety to trzeba jesc ja sie przyzwyczailam kibelek odwiedzam czesto itd...che byc na niej do konca czerwca musze!!