Fifofa 195 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 21 godzin temu, Onaaaa napisał: A mi sie podobał mega man a wietnamską juz słabo. Ja oglądam dramaty chińskie dobre są, podobał mi się Garden coś tam 50 odcinków było, za jednym razem jak mnie wciągnął ogąldalem.po.10 odcinków nieraz całą noc. Tylko niestety było z napisami trzeba czytać. Dobrych filmach też są dobre piosenki i co śpiewa. Edytowano 4 godziny temu przez Fifofa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1364 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Fifofa napisał: Ja oglądam dramaty chińskie dobre są, podobał mi się Garden coś tam 50 odcinków było, za jednym razem jak mnie wciągnął ogąldalem.po.10 odcinków nieraz całą noc. Tylko niestety było z napisami trzeba czytać. Dobrych filmach też są dobre piosenki i co śpiewa. Dramaty chińskie? Nigdy mi by nie przyszło do głowy to oglądać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 195 Napisano 3 godziny temu 21 minut temu, Onaaaa napisał: Dramaty chińskie? Nigdy mi by nie przyszło do głowy to oglądać Niemogę odpisać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1364 Napisano 3 godziny temu 8 minut temu, Fifofa napisał: Niemogę odpisać. Czemu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 195 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 33 minuty temu, Onaaaa napisał: Dramaty chińskie? Nigdy mi by nie przyszło do głowy to oglądać Jak kobieta podrzucona przez ojca biednego do dworu. Gdzie była służącą i nauczyła się w wolnej chwili liczyć. Prowadziła jak podrosła interesy handlowe gdzie w tradycji było tylko zarezerwowane przez mężczyzn. Edytowano 3 godziny temu przez Fifofa 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 195 Napisano 3 godziny temu Tak rozwinęła prowincje i handel że na nawet swój pomnik w Chinach i unowocześniła przemysł. Dużo wątków miłosnych służącą Pan, potem Pan umiera i ją winią za to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 195 Napisano 3 godziny temu Pan umarł to chcieli ją utopić ale ktoś tam ją uratował drama na całego. Film o rozwoju Chinach i przemysłu gdzie Kobieta to zrobiła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 195 Napisano 3 godziny temu (edytowany) Jak mnie wciągnął ten film a miałem wolne jak zacząłem oglądać kończyłem o 6 nad ranem. Tych odcinków 50. Tam też był sędzia chiński co ja wspierał ale też musiał ją wychłostać przez tego Pana ten sędzia ją kochałz.ale ożenił się z inną służącą ale dalej ja wspierał. Edytowano 3 godziny temu przez Fifofa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 195 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 14 minut temu, Onaaaa napisał: Czemu? Chce profesjonalny opis wkleić i nie mogę . Pisze brak uprawnień pisze w skrócie Edytowano 3 godziny temu przez Fifofa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1364 Napisano 3 godziny temu Nigdy mnie tak serial żadnen nie wciągnął chyba że z archiwum x lub przystanek Alaska. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 195 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Nigdy mnie tak serial żadnen nie wciągnął chyba że z archiwum x lub przystanek Alaska. „Wielki farbiarski dwór” chiń.(Da Ran Fang) – często tłumaczony też jako „The Big Dye House / The Great Dye House” Niema lektora trzeba przestawić napisy na pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 195 Napisano 3 godziny temu (edytowany) To serial historyczny o rozwoju Chin gdzie to Kobieta zrobiła, Tradycja była tylko zarezerwowana dla mężczyzn i tradycji surowej. ONA to przełamała wraz handlem zagranicznym i maszynami sprowadzonymi z zagranicy technologia. Edytowano 3 godziny temu przez Fifofa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 195 Napisano 3 godziny temu Jak jej fabryka poszła z dymem spłonął, potem ją wspierała cała wieś aby odbudowała. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1364 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Fifofa napisał: To serial historyczny o rozwoju Chin gdzie to Kobieta zrobiła, Tradycja była tylko zarezerwowana dla mężczyzn i tradycji surowej. ONA to przełamała wraz handlem zagranicznym i maszynami sprowadzonymi z zagranicy technologia. Stary serial? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 195 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Stary serial? 50 odcinkòw. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1364 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Fifofa napisał: Jak jej fabryka poszła z dymem spłonął, potem ją wspierała cała wieś aby odbudowała. Może ci sie ta kobieta bardziej spodobała a nie serial? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 195 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Stary serial? Jako służąca była traktowana ròżnie , cała rodzina była a obok też podobny dwór przemysłowy Tradycji tam.tez jest dużo zabobonòw a ona nowoczesna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 111 Napisano 2 godziny temu Masz zdrowie Piotrek takie rzeczy oglądać i mnie by musiał ktoś płacić aby to zmęczył w dodatku noc zarywając. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1364 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Fifofa napisał: Jako służąca była traktowana ròżnie , cała rodzina była a obok też podobny dwór przemysłowy Tradycji tam.tez jest dużo zabobonòw a ona nowoczesna Lubisz filmy romantyczne? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 195 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Może ci sie ta kobieta bardziej spodobała a nie serial? Chcieli ją utopić Pan umarł, potem się zakochała w innym z dworu obok a nie mogła bo służąca. Edytowano 2 godziny temu przez Fifofa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 111 Napisano 2 godziny temu 13 minut temu, Onaaaa napisał: Nigdy mnie tak serial żadnen nie wciągnął chyba że z archiwum x lub przystanek Alaska. Opowieści z krypty jeszcze potrafiły mnie wciągnąć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 195 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Lubisz filmy romantyczne? Ròzne ale akurat ten nie był sajenfikszyn tylko było wszytko podane w tradycji Chińskiej jak kiedyś było. To było jak w Chinach się pojawił pierwszy prąd i żarówki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1364 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Get Out napisał: Opowieści z krypty jeszcze potrafiły mnie wciągnąć. A lubiłeś laleczkę Chucky? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1364 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Fifofa napisał: Ròzne ale akurat ten nie był sajenfikszyn tylko było wszytko podane w tradycji Chińskiej jak kiedyś było. To było jak w Chinach się pojawił pierwszy prąd i żarówki. Spoko rozumiem poprostu chodzi o to że ona byla taka zaradna i dała sobie radę jako kobieta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 195 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Spoko rozumiem poprostu chodzi o to że ona byla taka zaradna i dała sobie radę jako kobieta. Ma pomnik w Chinach do dziś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 195 Napisano 2 godziny temu Chiny są teraz jakie są kiedyś dokładnie Anglia przemysłowo ich przewyższała i Amerykanie jak robili z nimi handel. Pierwsze początki rozwoju Chin tradycja przyczyniła dlaczego Chiny są teraz takie jak są. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1364 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Fifofa napisał: Ma pomnik w Chinach do dziś. Chciałabym pojechać do Chin. Nawet patrzyłam ile autem wyjdzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 111 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: A lubiłeś laleczkę Chucky? Mam nawet gdzieś na strychu leży. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1364 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Get Out napisał: Mam nawet gdzieś na strychu leży. Jak to masz mam nadzieję że nie schodzi w nocy po schodach by cię zaatakować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 195 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Chciałabym pojechać do Chin. Nawet patrzyłam ile autem wyjdzie Te dwa dwory są do dziś zachowane jak w tym filmie to chyba muzeum czy jak to nazwać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach