250GodzinTak 626 Napisano 38 minut temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: W cokolwiek byle z Tobą przeżyć noc i pod koc W pupę chce Ci zaglądać Sam erotyzm okraszony pogardą, obsesją po procentach 🫢 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RitardModeracja 55 Napisano 36 minut temu 🪣 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 400 Napisano 36 minut temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: W pupę chce Ci zaglądać Sam erotyzm okraszony pogardą, obsesją po procentach 🫢 No straszna jest Dokładnie i jakim cudem była policjantką Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RitardModeracja 55 Napisano 36 minut temu Polismenka tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choroszczy jukon welcome 12 Napisano 36 minut temu Czytam dialogi miłosne tych dwóch ritardów i stwierdzam, że to sie może udać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RitardModeracja 55 Napisano 34 minuty temu Stap Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RitardModeracja 55 Napisano 34 minuty temu Idziesz siedzieć w tym momencie https://youtu.be/O0lf_fE3HwA?si=_LLteGwpObCD6xUP Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 626 Napisano 30 minut temu 4 minuty temu, Spaghetti... napisał: No straszna jest Dokładnie i jakim cudem była policjantką Z niej taka policjantka, jak ze mnie baletnica Błagam Jak można być tak natrętną, wulgarną, zakompleksioną i zazdrosną? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RitardModeracja 55 Napisano 29 minut temu 🦲 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 400 Napisano 23 minuty temu (edytowany) 7 minut temu, 250GodzinTak napisał: Z niej taka policjantka, jak ze mnie baletnica Błagam Jak można być tak natrętną, wulgarną, zakompleksioną i zazdrosną? Dlatego chcę zatańczyć z Tobą Wiem Magda Można wiele rzeczy robić, ale wszystko ma swoje granice Edytowano 22 minuty temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 400 Napisano 8 minut temu Dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 626 Napisano 5 minut temu Poszła już? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 400 Napisano 3 minuty temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Poszła już? Tak, więc Śpij spokojnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach