Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość weronika_22_1987

Cud natury..

Polecane posty

Gość weronika_22_1987

..hmm.. nie wiem od czego zacząć..może od tego że nie wiem jeszcze czy jestem w ciąży.. po 3 dniach od owulacji pojawiły mi się objawy, które wg mnie wskazują na stan błogosławiony.. poczułam następujące objawy: piekły mnie sutki, w gardle, odczułam skok temperatury no i co chwilę robię siusiu do tej pory...niesamowite jest to że jestem wręcz przekonana, że to jest ciąża, choć w teorii nie dopuszcza się objawów ciąży po 3 dniach od. Czy ktoś znalazł się w podobnej sytuacji??

no, moja teściowa dzień po stosunku wiedziała, że jest w ciąży, bo...dostala wysypki.... :o także wiedziała szybciej niż ty :p

Gość piekly cie sutki w gardle
???

Gość no i co z tego 33
taaa zwłaszcza ze w tak krótkim czasie po owulacji komórka jajowa nei była zapłodniona i jeszcze nei dotarła do macicy....

Gość no i co z tego 33
kolejna idiotka która jak chce jej się siusiu to już myśli że jest w ciąży

za wczesnie na cokolwiek, jeszcze pewnie nawet do zaplodnienia nie doszlo nie mowiac juz o implantacji zarodka to juz predzej ja moge sie zastanawiac czy jestem czy nie, bo chodze w nocy do ubikacji od 2ch dni co mi sie wczesniej nie zdazalo tyle ze od mojego stosunku mineło juz troche a do @ mam jakies 3 dni, na twoje objawy jest za wczesnie

Gość saleminka8
oddawanie często moczu raczej świadczy o lekkim stanie zapalnym macica gdzieś do 7 tygodnia jest bez zmian,jak sie myle to mnie zabijcie,ale wiem że pożyje jeszcze :P Ja częściej zaczęłam oddawać mocz na przełomie 9-10 tygodnia gdy macica zrobiła się kształtu kulistego i uciskała na pęcherz :) teraz jestem już pod koniec 14 tygodnia i oddaje często mocz,bo macica nieźle uciska mi pęcherz i to tylko ze względu na to,że mam lekkie tyłozgięcie macicy i wszystko mi ugniata w środku :) ale da się żyć :)

Gość saleminka8
Feel happy every day czasami objawy przed okresem są podobne do tych ciążowych weźmy pod uwage ból piersi: ciąża lub PMS podwyższona temperatura: ciąża lub faza lutealna Częste oddawanie moczu: stan zapalny i nie koniecznie musi piec czy boleć przy siusianiu,ja miałam bakterie nie mając dodlegliwości :) Wyobraźcie sobie,że jedna kiedyś opisała swoje objawy i twierdziła,że ma smaki,pisała że ma ochote na czekolade i takie tam,a był kilka dni przed terminem okresu. Można mieć smaki,ale to raczej znacznie później,ja sama smaków nie mam,ale pamiętam że przez jakieś 3 tygodnie nie znosiłam zapachu smażonej cebuli :P teraz jem ją ze smakiem,albo niezbyt lubiłam musztardy ostre,a teraz ich smak mi nie przeszkadza :)

Gość saleminka8
Feel happy every day zrób test najlepiej 3 dni po spodziewanej @ będzie to pewniejsze niż jak w dniu tego terminu :)

tak rozumiem :) ja nie mowie ze jestem w ciazy tylko ze moge byc ;) temperature mam jak narazie bardzo wysoka , jeszcze takiej nie mialam ;) ale ona zawsze moze w pewnym momencie spasc.. no zobaczymy, jak narazie waha mi sie od kilku dni miedzy 36,9 a 37,2

Gość weronika_22_1987
..nie jestem idiotką, która się naczytała teorii i sobie wmawia objawy ciąży.. po prostu czuje się inaczej..nigdy tak się nie czułam..nidy mnie sutki nie piekły..a zapalenie pęcherza to raczej nie mam, bo nic mnie nie boli..na drugi dzień zaraz po po prostu poczułam się inaczej...czy jest osoba na tym forum, która od razu po zapłodnieniu czuła się i była w ciąży?

no napisalam że moja teściowa była taka mega szybka :p więc czemu ty miałabyś być gorsza?

Gość weronika_22_1987
ej no, dzięki za wsparcie:):):):):)oby mnie intuicja nie zawiodła:)

Gość weronika_22_1987
nie zaokrąglił się.... przykro mi, że kpisz sobie ze mnie..

no właśnie ty niedobry straszny kocurze, jak mogłaś tak zakpiść z weroniki, ona młoda jeszcze jest, a młodość ma swoje prawa :p może zajęta była na biologii i dlatego nie uważała co pani mówi ....

Gość weronika_22_1987
może i nie uważałam na biologii :), za to świetnie znam swój organizm.. niejedna mi pozazdrości...

Ja dwa razy już czułam ciąże raz nawet okres mi się spóźnił parę dni. Za dużo o tym myślisz . Tego nie czujesz po trzech dniach . Życzę aby się udało . Ale nie nastawiaj się tak dopóki nie zrobisz testu bo zawiedzenie boli wiem o tym dobrze.

Gość weronika_22_1987
może i dużo myśle..ale wiem co to znaczy spóźniony okres.. już kilka razy się z tym spotkałam.. pod wpływem stresu często mnie sie opóźnia..jednak tym razem jest jakoś inaczej...nikt mnie nie rozumie:(:( ale szczerze życzę Tobie powodzenia moja przedmówczyni:)

oj, nie chciałam sprawić nikomu przykrości. Popracuję nad sobą, a Tobie życzę żeby podejrzenia się sprawdziły :)

dobry koteczek - zrozumiał swój błąd ;)

Gość weronika_22_1987
Feel happy every day- i jak tam?? jesteś w ciąży?? trzymam kciukasay:)

Gość saleminka8
zapalenie pecherza nie zawsze boli,ja nie miałam objawów a wyniki były złe-bakterie,nabłonki płaskie(dość liczne) brałam tabletki i potem wyniki były znacznie lepsze A od tego są testy i badanie krwi beta hcg bo po objawach to nikt nic nie powie pewnego i na 100%

Gość weronika_22_1987
saleminka8- masz racje! ja poczekam cierpliwie do pierwszego dnia spodziewanej miesiączki i wtedy zrobię test.. pozdrawiam:)

Gość weronika_22_1987
nie mogę wykluczyć jakiejś infekcji ani zapalenia pęcherza.. ma taki rozciągliwy żółty śluz..ble...

Gość weronika_22_1987
..zrobiłam dzisiaj pink test i wyszedł negatywnie..co prawda zrobiłam go 6 dni przed spodziewaną miesiączką ale chyba mogę zaufać wynikowi..co o tym myślicie?

6 dni przzed spodziewana @ to na pewno za wczesnie. alez tych twoich objawow troche jest smieszne bo co ma gardlo do ciazy. dziwi mnie to ze twierdzisz ze czesciej siusiasz bo to sa bzdury ze od samego poczatku tak jest. tak dla twojej wiadomosci nawet test z krwi 5 dni przed @ nie wykryje ciazy jeszcze

Gość a po co
piekly cie sutki w gardle-- no mnie tez to ciekawi