Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość weronika_22_1987

Cud natury..

Polecane posty

Gość weronika_22_1987
myśle że pytania typu < pikłey cię sutki w gardle> są co najmniej nie na miejscu. przedszkolak wie, że sutków nie ma w gardle:) pisząc że piekły mnie sutki, w gardle__ zastosowałam skrót myślowy typu piekły mnie sutki, piekło mnie w gardle. Zastosowany przecinek w tamtym zdaniu zdecydowanie oddziela moją myśl. Jednak zapomniałam, że to forum nie jest dla inteligentnych:) co do pieczenia w gardle- jest to tzw. zgaga, która często występuje w ciąży.Więc tak to się ma do całości. Póki co nadal nie wiem czy jestem w ciąży. Test wyszedł negatywnie. Niby powinnam mu zaufać ale skoro mówicie, że to za wcześnie..hm.. tam było napisane, że jak ktoś jest w ciąży to pojawia się ledwie widoczna kreska a u mnie coś takiego nie wystąpiło..więc dlatego wykluczyłam ciąże..poza tym wszystko się wyjaśni za parę dni:) pozdrawiam:)

Gość do weronika_22_1987
ale ty jestes smiesznie dzicinna :D:D Ktos sobie z ciebie jaja robi, a ty zaraz walisz mu wyklad o inteligencji :D:D:D

Gość mam pytanie w sumie
po jakim czasie od zapłodnienia boli brzuch jak przy okresie i tak jak by sie głodnym było mimo,ze sie własnie zjadło nie wiem czy jestem w ciazy bo stosunki były przerywane 2 w dni płodne

Gość mam pytanie w sumie
i mam jeszcze jedno pytanie jak to jest jesli w sobote jest dzień płodny a w niedziele nie płodny a kochałam sie z soboty na niedziele to jak to jest z tym zapłodnieniem w momencie gdy facet nie kończy w środku a stosunek odbywa sie 2 razy i czy teraz moge test zrobić?

Gość weronika_22_1987
żarty sobie ktoś robi?? naprawdę??? ojej nie zauważyłam:)

Gość weronika_22_1987
---do mam pytanie- jeżeli to był stosunek przerywany to prawdopodobnie nie jesteś w ciąży.. test najlepiej zrobić w dniu spodziewanej miesiączki, choć znam osoby którym wcześniej test pokazał 2 kreski. Może niech się wypowiedzą doświadczone osoby. Powodzenia:)

Gość Bzoe weronika jaka ty jestes
glupia! Ale dobrze, ze zalozylas ten topik i silisz sie na intligentke, przynajmniej posmiac sie z ciebie mozna :D Malo kiedy widzi sie takie pustaczki chodzace po tej planecie :p

Gość weronika_22_1987
nie wiem co masz do mnie ale widocznie coś Cie zabolało.. i nie gorączkuj sie tak dziewczyno!!