Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ...ponawiacz......

zauważyliście że ostatnimi czasy ludzie stali sie jacyś bardziej bezpośredni??

Polecane posty

Gość ...ponawiacz......

a może tak mi się tylko wydaje:) zagadują na ulicy, uśmiechają się... całkiem obcy, a zachowuja się jakby znali Cię od wieków... Czy wy też to zauważyliście, czy znów mam jakiegoś schiza?😭

Gość ...ponawiacz......
dlaczego poza krajem?? całe życie w polsce jestem.. nawet z wioski nie wyjeżdzam...😭

Gość brzydki beznadziejny
ja bym sie pewnie uśmiechnęła :)

nie śmieję się. mój brat też mówi, że jest brzydki, za niski i nieciekawy, a wg mnie jest przystojny i ma ciekawą osobowość. Nie jest jak reszta. Jest tylko zbyt zakompleksiony. I ty pewnie też nie jesteś ani brzydki, ani za niski a już napewno nieeznadziejny

:) z moim bratem rozmawiam normalnie dopiero od roku, wczesniej nienawidziliśmy się wręcz. a i tak uważam to co uważam

no dobra to z innej strony uważasz tak po masz z nim dobry kontakt bo ma ciekawą osobowość a co za tym idzie podnosi to w twoich oczach ocenę jego wyglądu 🖐️ ale przecież mozna nie mieć ciekawej osobowości

Gość masz racje
tak zauwazylam szczegolnie sympatyczne sa panie w kasach w pobliskim tesco:O

ale równie dobrze można ją mieć i uważać, że wcale tak nie jest. No, jak dla mnie takie podejscie, żeby uważać się za brzydkiego, beznadziejnego itp. itd. to stwarzanie sobie na siłę problemu. A mogę to stwierdzić obserwując właśnie mojego brata. nie znam bardziej zakompleksionej osoby, a on jest naprawdę ok.

'. nie znam bardziej zakompleksionej osoby, a on jest naprawdę ok." a jak by niew był zakompleksiony tylko obiektywnie niski - to się da zmierzyć centymetrem i przyłożyć do średniej :P nieciekawy - to też sieda oceni np.: brak zainteresowan i inne takie przystojny/brzydki sobie darujmy to co wtedy?

drążysz teamt :) a ja ci chcialam tylko uświadomić, że to co o sobie sami sądzimy, nie jest też sądem innych ludzi. tyle :)

dobra już się nie wypowiem :)

Gość ...ponawiacz.....
a podnose se bo tak samo głupie jak ja:classic_cool: