Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mlody90

dojrzale..

Polecane posty

bo ten mlody sądząc po nicku ma 19 lat. ja mam 50 i jemu chodzi o takie starsze kobiety. rozumiem starsza o 5 czy 10 lat ale o 100 ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? nekrofita jakis???????????????????????????????????

a ty niebieski ptaku tez facet jestes?

przeczytac najpiewrw moj ostatni post z pierwszej strony!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Niebieski ptak bez zębów
1.Jest równouprawnienie,więc my też mamy prawo pisać na tym forum,chociaż w założeniu jest dla kobiet 2.Starsze też mogą być seksi

jasne ze mamy seks i to duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuzo ale nie dla dzieci. a propo rownouprawnienia to chociaz nicki miejcie takie zeby mozna was bylo od kobiet rozroznic.

Gość Tom 90
Ja np. lubie troche starsze dziewczyny ;) Ale tylko do lat 40 niestarsze:) Także chętne pisać na e maila z woj.małopolskiego:) Mam 19 lat:)

Ptak to rodzaj męski.Zresztą abstrakcja jest piękna,w dodatku każdy facet ma w sobie coś z kobiety.

no jak facet ma w sobie cos z kobiety to zle z nim. facet ma byc facetem

co masz a sobie z kobiety, dla mnie to jednak dziwne

Gość Tom 90
Więc jak? Jest jakaś chętna?

jak widzis tomciu nie ma tu chetnych. kieruj swe kroki na czata

Gość Tom 90
No trudno...

Są gusta i guściki.Skoro według Ciebie facet ma mieć mentalność jaskiniowca to życzę powodzenia.Nie widzę w tym nic złego,że gość potrafi spojrzeć na świat w sposób pozbawiony testosteronu,który to zazwyczaj jest zarezerwowany dla kobiet.

nie mowie o jaskiniowcu ale facet ktory ma w sobie cos z kobiety to mi sie wydaje ze jest zwyczajnie zniewiescialy, chyba ze ty masz na mysli kulturalnego i grzecznego faceta, ale to tez jest facet a nie pol na pol

Miałem na myśli jakąś cząstkę wewnętrzną,a nie styl bycia czy ubierania.Zresztą takie cząstki są nam odbierane już od dzieciństwa.Wystarczy wspomnieć ciągłe uwagi,że prawdziwy facet nigdy nie płacze.

ok, ale wroce do temato narzuconego przez tomcia. co dla takiego malolata moze byc pociagajacego w 50?

Kobieta starsza od niego wydaje mu się atrakcyjna,gdyż jest bardziej doświadczona i pewna swoich potrzeb.Poza tym większość młodych facetów uważa,że kobiety starsze od nich patrzą na świat w sposób podobny do starszych facetów.Kiedy młoda dziewczyna zaproponuje seks dojrzałemu facetowi to rzadko który odmówi i oni wychodzą z podobnym założeniem w stosunku do dojrzałych kobiet.Taka jest moja teoria na ten temat.

pewnie masz racje, ale mi byloby wstyd z takim dzieciakiem, wstydzila bym sie sama siebie.

Podejście do tego typu spraw zależy w dużej mierze od tego czy potrafimy oddzielić poszczególne strefy życia od siebie.Wstydziłabyś się tego,że pociąga Cię dużo młodszy facet czy raczej reakcji ludzi?

wstydzilabym sie tego ze on jest mlody ma jedrną skure, ani jednej zmarszczki i wszystko tak ja natura takiemu mlodzikowi zaprojektowala a ja juz po pierwszej i drugiej mlodosci nie zaspokoje wrazen estetycznych. niestety, pomimo ze jestem drobnej budowy i nie wygladam zle to widac ze nie ma 25 lecz 2 razy tyle.

Gość przezyjesz
skura-skóra

derma, mam odwieczne klopoty z ortografia

Widzisz,ale ten wstyd jest w twojej głowie.Dla niego jesteś pociągającą i pełną erotyzmu kobietą,więc nie widzę powodu,abyś się miała ograniczać,jeśli miałoby Ci to sprawić przyjemność.Pamiętajmy,że to tylko spotkanie łóżkowe i znajomość nie musi ciągnąć się dłuższy czas.Zresztą wystarczy sobie porównać jak wyglądały kobiety po 40 dwadzieścia lat temu,a jak prezentują się obecnie.

masz racje ze to psychika i kiedys takie jak ja to byly babulenki ale nie wiem jak inne dziewczyny w moim wieku ale dla mnie taki 20 latek to dziecko lubie popatrzec na mlodych ale takich ok 35 lat, to piekny wiek dla chlopaka, a mlodziency w moim wieku to niestety brzuchate dziadki w wiekszosci i napewno wiekszosc facetow mysli tak jak ja ze babki po 40 to stare baby

namotalam troche ale chyba wiesz o co mi chodzi

Kiedy się o siebie nie dba to choćby się miało i te dwadzieścia parę lat,to i tak będzie się mało pociągającym.Wystarczy popatrzeć na te wszystkie małolaty.Niby mają fajne ciało,ale co z tego skoro nie potrafią się ubrać i umalować.

Gość mlody90
niebieski ptak- widze ze mnie rozumiesz w pewnej mierze.. thx

ale dojrzali faceci ekstra ubrani w dobre firmowe ciuchy, pachnący dobrym dezodorantem z wlokącymi sie brzuchami nie są zbyt seksowni zresztą mlodzi po 30 z dobrze rozwnietym mięśniem piwnym tez nie budzą we mnie zachwytu, nie mowiąc o chlopakach od ktorych wali smrod tak z butów jak i z ust a znam takiego 20 latka. fu