Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość limannnaaannd

jak oceniacie facetów którzy muszą płacić za seks

Polecane posty

Gość limannnaaannd

Gość ponizej zera
jw

Gość bla bla bla bla........
ze nudza im się własne kobiety i chcą czegoś nowego a są na tyle przyzwoici i nie szukają kochanki na stałe albo sa to młodzieńcy ktorzy chcą sie zabawić:) nic w tym złego nie ma:)

Gość fitolo
biedni, pogubienie, zagubieni

Gość limannnaaannd
Ja zapłaciłem ostatnio grubej dziewczynie 450 PLN aby pomacała mojego penisa w samochodzie, na parkingu (nie mialem akurat wolnej chaty) Było przyjemnie, tylko brzydko pachniało jej z ust :(

Gość ddsa
problem w tym że kobieta jeśli ma chęc na seks to zasze znajdzie faceta facet ma trochę gorzej

j.w

w ogóle nie wiem skad taka nagonka na dziwkarzy?:O dziwki to porzadne, kulturalne i dobrze wychowane dziewczyny, zadbane bardzo!!!!!!! w przeciwieństwie do niektórych Zwykłych dziewczyn:O

Gość vvvvv
Chyba źle zrozumieliście temat. Autorowi chyba chodzi o facetów, którzy MUSZĄ płacić za seks czyli takich, którzy tylko w ten sposób mogą mieć dziewczynę (bardzo brzydcy, niepełbnosprawni itp).

Gość
negatywnie

Gość niektórzy muszą bo nikt inny
ich nie chce, a niektórzy chcą, bo tylko tak mogą zdobyć nad kobietą władzę. I o jednych i o drugich myślę źle.

Gość w zasadzie
to prawie* każdy musi płacić za seks. Z dziewczyną, żoną, kochanką czy dziwką spotkanie kosztuje. Żona jest z tego na dłuższą metę najdroższą (stały abonament + opłaty extra) i najbardzej ryzykowną opcją. *nie dotyczy żigolo ale chyba niewielu by tak chciało

Gość Jessy28
a jak zona utrzymuje męża to też? bzdura. Dziwkarzy nigdy nie usprawiedliwiałam. sa nic nie warci i za darmo nikt by im nie dał:)

Gość Magda Ummmer
Oceniamy tak jak tych, którzy płacą swoim żonom, choć przecież głośno się o tym nie mówi :-(

Gość a to zalezy dlaczego
musza płacić. Jesli jest to niepełnosprawny kaleka to coż ...bologia daje znac o sobie i jemu tez sie cos nalezy. Ale zdrowy facet???? fuuuj

Gość każdy kiedyś miał pryszcze
nie miał prawa jazdy itp. Korzystanie z usług prostytutek sprowadza seks do ohydnej kopulacji. Mnie to obrzydza. Jak można zapłacić i tak bez uczuć kogoś bzykać wiedząc, że panienka w tym czasie zuje gumę, myśli o tym, że jesteś żałosny. Jak po czymś takim można mieć szacunek do siebie? Na świecie jest mnóstwo wolnych kobiet i trzeba naprawdę się starać, żeby sobie kogoś nie znaleźć.

"jak oceniacie facetów którzy muszą płacić za seks"- im tez się coś od zycia należy;)

juz llepiej jak placi i ta kobieta sie na to godzi i kazy jest zadowolony nizby mia gwalcic

Gość kazdego
indywidualna sprawa

Gość Jessy28
prawiczek, no to pisze że nieudacznik

Gość karolina868
No nie , znowu ten nieudacznik prawiczek. Ty jesteś takim cipą że nawet cie nie stać na prostutute, wiec sie nie udzielaj przegrańcu.

Gość znowu on
znowu ten prawiczek wez idz stad i nie wracaj cioto

Gość Jessy28
Zamknij sie!

"Korzystanie z usług prostytutek sprowadza seks do ohydnej kopulacji. Mnie to obrzydza. Jak można zapłacić i tak bez uczuć " a czym to sie rozni co napisalas o dziwkarzach, od przygodnego seksu? "Jak po czymś takim można mieć szacunek do siebie? " a szacunek do siebie ma szmata, ktora za darmo daje dupy na dyskotece 💤

Gość Jessy28
prawiczek chcesz? to plać i ducz sie poki ci kasy starczy,twoja sprawa, dla mnie to zero i tyle.

Gość cbdbthe
ja myslę że tacy faceci są żałośni skoro nie potrafią znalezc dziewczyny która odda im się bo tego chce , ma ochote itd tylko muszą za to płacić

Gość ofermm a
"ja myslę że tacy faceci są żałośni skoro nie potrafią znalezc dziewczyny która odda im się bo tego chce , ma ochote itd tylko muszą za to płacić" chciałbym przypomnieć że na korzystaniu z usług prostytutki złapano m.in hugh granta.

Gość finish T
"skoro nie potrafią znalezc dziewczyny która odda im się bo tego chce , ma ochote itd tylko muszą za to płacić" czyli lepsi są tacy, ktorzy uwodzą, wykorzystuja i porzucają?

hmm co mysle o takich? ze jakbym sie dowiedziala ze moj facet byl kiedys na dziwkach albo ze moj maz poszedl do burdelu to bym sie go brzydzila doknac.. i tyle.. czyli koniec:( w zwiazku nie ma chyba gorszego upokorzenia.. a jak chodzi o wolnych facetow.. zalosne i przez wiele kobiet uwazane za dyskwalifikujace...