Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość limannnaaannd

jak oceniacie facetów którzy muszą płacić za seks

Polecane posty

prawik ale ja nie mowie o laskach co sobie orgie urzadzaja.. ale normalna dziewczyna w wieku 20kilku lat moze miec za soba 3,4 partnerow.. i to jest normalne.. ale nie porownuj jej z dziwka :/

Gość nie bardzo rozumiem
prawiczek pewnei czuje wielki niesmak nawet w chwili gdy rozprawia o grzechu, utracie dziewictwa/prawictwa, potrzebach seksualnych i innych takich.... pewnie brzydzi się nawet samym sobą w chwili gdy oddaje się czynnościom autoerotycznym ;-)

Gość ofermm a
widzę że nie macie ochoty odnieść się do przykładu hugh granta bo wam do teorii nie pasuje. naprawdę uważacie że dla niego zapłacenie tej dziwce było poniżające? naprawdę uważacie żę poniżenie wynika z tego że się płaci? że facet nieatrakcyjny który pójdzie na dziwki odczuwa poniżenie a ten który nie pójdzie nie? mimo że obaj są traktowani przez normalne kobiety jak materiał do utylizacji. uważacie że mniej poniżające będzie dla niego zrobienie wszystkiego co tylko się da żeby jakąś pannę zbałamucić i ożenić się z nią a potem przez pół życia żebrać o seks u własnej żony znosząc jej humory i "bóle głowy"?

Gość nie bardzo rozumiem
prawiczek te liczby wynikają niestety z czegoś, skoro statystycznie u facetów dochodzi do inicjacji w wieku 15-18 lat to z kimś Ci faceci muszą ten seks uprawiać....to chyba oczywiste

Gość fsdfdsd
Jakie wy jestescie pojebane wszystkie :o Jak facet idzie na dziwki, to jest to ponizajace, a on sam jest frajerem i kupą gowna. Ale sama prostytutka jest ok wedlug was. Bo nieraz pojawial sie topik co sadzicie o dziwkach, to nie pisalyscie nic zlego. Zaklamane debilki

Gość ofermm a
"prawiczek te liczby wynikają niestety z czegoś, skoro statystycznie u facetów dochodzi do inicjacji w wieku 15-18 lat to z kimś Ci faceci muszą ten seks uprawiać....to chyba oczywiste" skąd te dane? to chyba trochę przesada.

Gość fsdfdsd
"- ze kilku kolesi 'spuscilo' sie (przepraszam za okreslenie) w nia dzisiaj chwile przed toba, a w jej zyciu setki :/" no patrz, a czemu o tym nie piszecie w tematach o dziwkach? Tylko twierdzicie, ze to normalna kobieta i normalny "zawod" ktory wykonuje? I ze nie powinna mowic nic facetowi, bo to przeszlosc?

Gość nie bardzo rozumiem
Ofermo, już tłumaczyłam Ci przypadek Hugh Granta.... co wiecej mam napisać ? że to poniżajace ? dla mnie tak, bo to żałosne że znany aktor wybiera płatny seks w sytuacji gdy nie miałby problemu ze znalezieniem partnerki. To czy z usług prostytutki korzysta znany aktor czy zwykły facet nie zmienia niczego, oboje są równie godni politowania. Chociaż zauważ że ich motywacje mogą być diametralnie różne. Ten pierwszy robi to bo to mu daje kopa a ten drugi np dlatego że żona mu nie daje a nie ma odwagi poderwać laski w barze....

heh juz nie wchodzcie na temat zon i ich bolu glowy bo jak facet w zyciu i w domu jest ok to zona zwykle tez nie marudzi:P a jak wolisz dziwki to ok ale potem nie probuj normalnje kobiecie wmiawiac jaki to fajny nie jestes i swiety.. zeby mial Ci kto skarpety prac i obiad gotowac:/ do cholery ludzie malzenstwo powinno sie zawierac z milosci a nie dlatego zeby miec darmowy seks do konca zycia:/ gratuluje podejscia

powiedz mi gdzie ja stwierdzilam ze dziwka to normalny zawod ktory jest calkowicie ok ?????

Gość nie bardzo rozumiem
Ja nie tłumaczyłam prostytutek. Nie traktuję takiego zawodu jak normalnego. To że jest poniżający to mały pikuś przy tym jak może rozwalić psychę, choroby weneryczne to przy tym nic.... Nie sądzę by po takim epizodzie kobieta zachowała jeszcze jakiś szacunek do siebie i do facetów, by była w stanie stworzyć potem udany związek partnerski, by wybaczyła sobie i by partner jej wybaczył tą przeszłość.

dokladnie.. i zdecydowanie nie jestem sobie w stanie wyobrazic sytuacji ze jak na miejscu faceta bym wybaczyla..

Gość ofermm a
"do cholery ludzie malzenstwo powinno sie zawierac z milosci a nie dlatego zeby miec darmowy seks do konca zycia:/" w idealnym świecie tak, ale że jak ostatnio sprawdzałem nie żyję w idealnym świecie to i motywacje ludzkich działań bywają tu różne. a poza tym kto powiedział że facet który musi u własnej żony żebrać o seks jej nie kocha? ona nie kocha jego, to prawda ale czy on jej? tyle że moim zdaniem lepsze dla niego było by korzystanie z usług prostytutek. tańsze i mniej upokarzające. "co wiecej mam napisać ? że to poniżajace ? dla mnie tak," to ty chodzisz na dziwki?

Gość fsdfdsd
a czy ja pisze w tej chwili akurat o tobie? Chodzi mi o ogol, jako kobiety. Tu krytukujecie faceta, a na innych topach o dziwkach milczycie?

Gość fsdfdsd
""do cholery ludzie malzenstwo powinno sie zawierac z milosci a nie dlatego zeby miec darmowy seks do konca zycia:/"" o tak, z milosci, chyba srosci. Pokaz mi kobiete ktora wyjdzie za maz za biednego faceta, ktorego dazy uczuciem

Gość do nie bardzo rozumiem
była dziwka sie nie przyzna facetowi do tego ze pracowała jako dziwka pozatym to kobiety zwykle zanizają ilosc partnerów seksualnych więc to tez oczyms swiadczy :P

hehe taak nasz swiat nie jest idealny.. dlatego takie osoby jak Ty tlumacza swoja slabosc zlem tego swiata :/ ja wierze w malzenstwo z milosci i jak ludzie sie kochaja to daza do zaspokajania potrzeb partnera.. i jednoczesnie szacunku wobec siebie nawzajem..moze to idealizm ale poto sa idealy zeby do nich dazyc :) wtedy Twoj swiat staje sie lepszy a Ty jestes w stanie patrzec na siebie w lustrze.. :)

heh to do kogo mowisz? ja dyskutujesz ze mna i z osobami ktore tu i teraz pisza to zwracaj sie do nich.. to tak jak ja bym powiedziala ze kiedys jakis australijczyk wypowiedzial zdanie ze kobiety sa zle i teraz przyjmowala ze kazdy facet tak mysli..

some tylko dlaczego większosc kobiet jest wyrachowana i zawsze wybierze sobie bogatszego kolesia?

Gość ofermm a
ja też wierzę. ale to nie oznacza że każdy tak może. no i zostają tacy dla których miłości w tym naszym niedoskonałym świecie nie wystarczyło. masz dla nich jakieś propozycje? poza ćwiczeniem silnej woli.

to ze zanizaja jest spowodowane takimi pogladami mezczyzn jak ma prawik.. (bez obrazy)

no ok.. moze powinni poszukac gdzie indziej? moze troche obnizyc wymagania zwiazane z wygladem? kazdy chcialby miec atrakcyjnego partnera (fizycznie) ale czasem moze sie pojawic taki ktory nie powala ale za to ma duzo do zaoferowania poza wygladem

some ale on ma troche racjii bo facet musi sie postarac o seks a kobieta moze miec tylu ile chce bo to ona daje a nie facet a nikt szmaty nie chce

Gość ofermm a
"to ze zanizaja jest spowodowane takimi pogladami mezczyzn jak ma prawik.. (bez obrazy)" a czy to nie ty pisałaś przypadkiem: "jak facet ma upodobania nazwijmy to 'specyficzne' na ktore wiekszosc kobiet by sie nie zgodzilo, albo lubi adrenaline itp niech uprzedzi dziewczyne wczesniej i bedzie uczciwy w zwiazku a nie tlumaczy swoja natura..." i to: "chodzi o to zeby nie bylo zaklamania - potrzebujesz innych doznan czy wrazen? - ok ale niech twoj potencjalny partner wie w co sie pakuje.. to wszystko" to jak to tak, inne standardy tej "uczciwości" dla kobiet a inne dla mężczyzn? to że facet kłamie to dlatego że świnia, jasne, ale jak kobieta kłamie to też dlatego że facet świnia?

some to wtedy z mniej atrakcyjnym sie jest w związku a jak sie trafi okazja na romans z przystojniakiem to to wykorzysta

wiesz co.. to wynika z podejscia facetow.. znasz stwierdzenie flaga na łeb i za ojczyzne? facet jest w stanie przeleciec wszystko co sie rusza i na drzewo nie ucieka, a kobiety maja wieksze wymagania.. i wcale przez to kobietom nie jest latwiej.. co ma zrobic naprawde brzydka dziewczyna ktora ma ochote na seks ale nie jest w stanie sie przemoc z obsym nieznajomym itd ? tu facet ma latwiej bo on wezmie wszystko co pod reke wpadnie (zgodnie z tym rozumowaniem) oczywiscie sa wyjatki wiec nie generalizowalabym.. kobieta tez ma potrzeby a faceci wciaz mysla ze im sie chce a kobiecie nie ma prawa

Gość buławka
Ja tam myślę, że facet który często korzysta z usług prostytutek nie nadaję się zbytnio do dobrego związku - dobrym przykładem jest Hugh Grant, któremu się chyba nie raz coś takiego zdarzyło i mimo swoich czterdziestu kilku lat nie miał poważnych związków lub się szybko rozlatywały. Co innego facet, który raz spróbował z takich czy innych powodów. Każdemu może się zdarzyć chwila słabości!

eeej jakie podwojne standardy? jak facet chodzi na dziwki czy ma dziwne upodobania to fajnie jakby uprzedzil kobiete o tym.. w druga strone to samo.. nie wiem gdzie tu sprzecznosc?

Gość ofermm a
"wiesz co.. to wynika z podejscia facetow.." wiemy, wszystko co złe to przez facetów.

czyli wykluczasz mozliwosc kochanie mniej atrakcyjnego partnera i pozostania mu wiernym? smutne