Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grzeczna wnuczka

co mam zrobić by moja babcia sie uspokoiła i byłyby to domowe sposoby

Polecane posty

Gość grzeczna wnuczka

cześć planuje na ten weekend zobic coś dla swoejje babci którą bardzoo kocham mamy pewne przoblmy z moją mamą ,a jej córką i chciałabym zrobić coś dla niej cały weekend będe strzątać gotowac i opiekowac się młotszą siostrą ale bym coś jeszzce dla niej zrobiła jakieś kompiele czy coś a i jeszzce coś mój dziadek pracue ale wraca do omu o 18 i mu też bym coś zrobiła badzo prosze o odpowiedzi

Gość zrób im
wspólną kąpiel w wannie z olejkami eterycznymi i nagraj pamiątkowy film z tego co tam będą robić, jeśli będą.

Gość do podnosicielki
cytat: podnosze............. naucz sie poprawnie pisac ty ortofraiczny debilu...... Przyganiała motyka gracy.... drogie, troszkę głupowato-złośliwe dziecko!!! Co to jest Twoje "ortofraiczny"? No, wymień i wklej tutaj błędy ortograficzne tego "debila" Pewnie jesteś taka: http://img138.imageshack.us/my.php?image=image001zi1.jpg

Gość dla podnosicielki
Mamusia mówi, że ja nie rosnę i nowej sukienki nie chce mi dać A ja już rosnę szesnastą wiosnę i pod staniczkiem dobrze mi znać. Miałam kochanka ulubionego, który przynosił mi róży ukochany kwiat Raz w łóżku leżę już rozebrana, on chwycił mocno za me kolana I szepnął w ucho ach kocham Cię, i tak zasnęłam w jego objęciach , a kiedy skończył nie mam pojęcia, bo wtedy nie bolało nic. A gdy minęło dziewięć miesięcy, mały bękarcik przyszedł na świat. Takiej miłości nie chcę znać więcej, bo taką miłość niech trafi szlag. Twój Jaś: http://img187.imageshack.us/my.php?image=image002ky2.jpg

Gość c-fru
uwiarz babke i dziadka do płotu ! postaja caly dzien to sie wyluzuja a ty tańcz !

Gość dla podnosicielki
sorki, miało być niewyparzoną mordę. Wyjaśnij co to jest ten Twój zjeb? Czyżbyś była z ulicy, skoro operujesz językiem rynsztokowym?

Gość nie ona
ta "podnosicielka" jest nahlana i naćpana, więc nie wie co pisze i po co pisze. Coś węszę, że "podnosicielka" przybrała postać "grzecznej wnuczki" i robi sobie jaja, ubliżając adwersarzom. Mam rację? Grzeczna Wnuczko, na poprawę zachowania, masz za to chamstwo 3 kwiatki i 5 buziaków: 🌼🌼🌼 👄👄👄👄👄